Štvrtok, 25. apríl , 2019

Krása zahalená do olivového oleja

O blahodarných účinkoch olivového oleja na náš organizmus sa vie už od nepamäti.

Pridajte pár kvapiek olivového oleja do šalátu každý deň a vaše telo si poradí s cholesterolom aj prípadnými vírusmi, ktoré si na vás budú brúsiť zúbky. Tak, ako je tento zlatistý zázrak z plodov olivovníka prospešný pre nás zvnútra, je veľkým pomocníkom s regeneračnými vlastnosťami tiež zvonka – pre pokožku tváre i tela, vlasy i nechty. Poďte spolu s nami odhaliť tajomstvo krásneho tela od hlavy po päty.

Oslňujúca koruna krásy

Naše vlasy sú v lete vystavované priamemu slnku, presušené morskou vodou po dovolenke, akoby stratili svoju silu a oslnivý lesk. Dodajte im ich pomocou prírodných extraktov z listov olivovníka, medovky, citrónovej kôry a kvetov mandľovníka. Pantenol sa postará o hĺbkovú hydratáciu, ktorú naše vlasy po letnej sezóne nevyhnutne potrebujú. Doliva šampón pre objem, navyše pôsobí proti vypadávaniu vlasov a dodáva im potrebnú pevnosť a silu. Nechajte sa unášať jemnou vôňou mandľových kvetov a čerstvých citrónov. 500 ml za 7,94 eur.

doliva šampón volume

Žiarivá tvár bez vrások

Pestovaná pleť je základným predpokladom sviežeho mladistvého vzhľadu. Nezabúdajte na pravidelné čistenie pleti ráno aj večer. Najjemnejšie, no účinné odstránenie nečistôt a mejkapu zvládne čistenie pleti v dvoch krokoch. Najskôr použite Doliva čistiace pleťové mlieko s panenským olivovým olejom z Toskánska a pantenolom. Je vhodné aj na suchú a citlivú pleť. Čistí do hĺbky       a zároveň hydratuje. 200 ml stojí 8,90 eur. Čistenie dokončite osviežujúcou pleťovou vodou Doliva s extraktom z olivových listov a hamamelu, ktorý má protizápalový účinok a sťahuje póry, 200 ml za 8,90 eur.

doliva pleťové mlieko doliva pleťová voda

Príťažlivá pokožka tela

Všetky túžime po pevnej pokožke, ktorá je zároveň hebká ako hodváb. Kľúčom je jej každodenná hydratácia. Doliva Intenzívny telový balzam obsahuje vysoko kvalitný olivový olej, vitamín E a kyselinu hyalurónovú. Tieto účinné látky poskytujú 24-hodinovú intenzívnu hydratáciu a chránia pokožku pred vysychaním. Zlepšujú jej štruktúru a spevňujú ju. 300 ml za 12,95 eur. Pokožku natierajte po každom kúpeli, či sprchovaní.

doliva intenzívny telový balzam

Spoločnosť Naturprodukt bola založená v roku 1993. Jej najväčším dodávateľom je firma Dr. Theiss Naturwaren, ktorá vyrába prípravky na báze extraktov liečivých bylín a kozmetiku s obsahom jedinečných látok získaných z rastlín. V sortimente nájdeme fytofarmaká, doplnky výživy, prípravky na starostlivosť o pokožku a vlasy, ako aj špeciálnu lekárenskú kozmetiku. Viac informácií o spoločnosti a produktoch sa dozviete na www.naturprodukt.sk

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus

Už po šiestykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus.

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už 19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom.

Festival IXPO otvorí brány už tento piatok. Čo všetko prináša?

Na bratislavskom Tyršovom nábreží vyrástol obrovský stan, ktorý bude hostiť unikátny technologický festival.