Rýchla SMS pôžička od spoľahlivej Ferratum banky

Poskytujeme malé úvery, ktoré vám poskytnú dostatok peňazí, no nezaťažia váš život ďalšími poplatkami, ani časovými sklzmi. A kto vlastne sme? FerratumBank!

Potrebujete peniaze? Tak zabudnite na zdĺhavé vybavovanie, nekonečné čakanie a kopec stresu. Veci, na ktoré ste boli zvyknutí pri bežnej pôžičke sa razom vytratia vďaka nám. Poskytujeme malé úvery, ktoré vám poskytnú dostatok peňazí, no nezaťažia váš život ďalšími poplatkami, ani časovými sklzmi. A kto vlastne sme?

Sme Ferratum – váš partner v zlých časoch

Málokto sa za vás postaví vtedy, keď potrebujete pomoc. Nech máte akokoľvek dobrých priateľov, určite majú aj vlastné starosti. Nemôžu sa o vás starať večne. My sme na tom inak. Naša jediná starosť ste vy. Existujeme preto, aby sme vám mohli pomáhať práve vtedy, keď to skutočne potrebujete. Náš pomocný prostriedok sú peniaze. A preto vám ich poskytneme vždy, keď si poviete. A tak vám stačí napísať SMS na naše číslo.

V tejto SMS správe sa musí nachádzať niekoľko vašich osobných údajov. Ide o meno, adresu, rodné číslo atď... Skrátka základné info, vďaka ktorému vás budeme vedieť identifikovať a vďaka ktorému vás neskôr môžeme kontaktovať. SMS správa v podstate znamená žiadosť. Takúto žiadosť si môžete podať aj cez internet prostredníctvom online formulára, ktorý nájdete na každom našom webe. Pre príklad je to aj www.ferratum.sk.

Plná peňaženka ihneď

Žiadosť je vyplnená a odoslaná do 5 minút. Následne si len počkáte na overovací telefonát a oznam o schválení žiadosti. Pokiaľ ste zadali aj číslo účtu, peniaze vám prídu do 72 hodín práve na tento účet. Takýmto rýchlym a jednoduchým spôsobom prídete k sumám od 25 do 350 euro.

Pokiaľ máte nejaké otázky, obráťte sa na naše weby, kde máme prehľadne rozpísané informácie. Sme transparentní, takže určite nájdete všetko, čo potrebujete. Navyše máme aj kvalitnú infolinku, kde sa skontaktujete s milým a profesionálnym tímom našich pracovníkov.

Podnikanie a významné ukazovatele v roku 2019

Významné ukazovatele v roku 2019 pre zdaniteľné osoby a platcov DPH,právnické osoby, spoločnosti s ručením obmedzeným a iné.

Smartfóny Samsung Galaxy S priniesli množstvo inovácií

Samsung Galaxy S v roku 2010 predznamenal nástup nových technologických riešení.

eKasa prichádza na Slovensko

Od 1. apríla vstúpi do platnosti nová povinnosť pre podnikateľov vo forme eKasy s online pripojením do systému finančnej správy.

Zážitky z Pobaltia: Objavte Tallinn a Rigu

Nechajte sa prekvapiť dušou a atmosférou hlavných miest Estónska a Lotyšska.