5 dôvodov na zmenu zdravotnej poisťovne

Union ZP chráni vaše zdravie a prináša vám výhodné zľavy.

Union ZP chráni vaše zdravie a prináša vám výhodné zľavy.

Aká výhoda by vás „naštartovala“ k zmene zdravotnej poisťovne? Vyšetrenie citlivosti na potraviny, operácia o 4 mesiace skôr ako v konkurenčnej zdravotnej poisťovni alebo odmena za prevenciu? V Union zdravotnej poisťovni si nemusíte vyberať: všetky tieto (a mnohé ďalšie) výhody máte pod jednou strechou. Stačí podať prihlášku na zmenu zdravotnej poisťovne do 30. septembra 2014.

Poistenci Union ZP môžu využívať nielen širokú ponuku benefitov pre zdravie, ale aj výrazné zľavy na komerčné poistenia v sesterskej Union poisťovni.

Zdravé benefity, ktoré reálne pomáhajú

Union ZP pomáha poistencom rôznymi výhodami starať sa o ich zdravie. Novorodencom bezplatne zapožičiava monitor dychu, deťom zabezpečila pečatenie zubov ako prevenciu pred kazmi a širokú skupinu preventívnych očkovaní. Union ZP uhrádza lekárom CRP vyšetrenie, ktoré indikuje, či skutočne potrebujete antibiotiká, alebo sú v danej chvíli zbytočné. Každý polrok vyhodnocuje, či kombinácia vašich liekov nie je škodlivá (ak zistí problém, kontaktuje ošetrujúcich lekárov). Taktiež prispieva na očkovanie dospelých proti pneumokokom (kým deti sú chránené očkovaním, baktérie môžu vážne ohroziť rodičov a starých rodičov, a práve preto potrebujú ochranu). Ako jediná zdravotná poisťovňa vám prispieva na test, ktorý pomôže odhaliť, ktoré potraviny vaše telo neznáša a následnou úpravou jedálnička zlepšiť váš zdravotný stav.

Odmeňujeme tých, čo sa starajú o svoje zdravie

Union ZP je dlhodobo najsilnejšia v dvoch oblastiach: prevencii a rýchlej liečbe. Pri preventívnych prehliadkach dáva vždy niečo navyše: vyšetrenie na včasné zistenie rakoviny krčka maternice od 18. roku a výber medzi dvoma metódami cytologického vyšetrenia, test na skoré odhalenie rakoviny hrubého čreva a prostaty od 40. roku veku. Union ZP vás na prehliadku včas upozorní e-mailom alebo SMS. Ako jediná zdravotná poisťovňa poistencov za vykonanú prevenciu odmeňuje: ak absolvujete v sledovanom období prehliadky u všeobecného lekára a gynekológa, resp. urológa a súčasne nie ste neplatičom, odmení vás. Všetky výhody Union ZP nájdete tu.

Poistenci Union ZP môžu využiť aj nasledujúce výhody v sesterskej Union poisťovni:

a mnohé ďalšie výhody u zmluvných partnerov Union zdravotnej poisťovne, ktoré nájdete tu.

5 dôvodov, prečo si vybrať Union zdravotnú poisťovňu

1. Na operácie čakáte najkratšie zo všetkých
  2. Vieme, že sa príkladne staráte o svoje zdravie a odmeňujeme vás
  3. Pomôžeme vám odhaliť, ktoré potraviny vám znižujú kvalitu života
  4. Chránime Vás od narodenia až do dospelosti (od monitoru dychu až po očkovania)
  5. Zabezpečili sme vám výrazné zľavy na vybrané druhy poistenia v sesterskej Union poisťovni.

Uvažujete o  zmene svojej zdravotnej poisťovne v tomto roku?

Zdravotnú poisťovňu môžete zmeniť najneskôr do 30. septembra 2014 tromi spôsobmi:

1. Návštevou kontaktného miesta (zoznam na www.union.sk)
  2. Stiahnutím prihlášky z webu a zaslaním poštou na adresu Union zdravotnej poisťovne alebo využitím bezplatnej služby zaslanie kuriérom
  3. Telefonátom na zákaznícku linku 0850 003 333, na základe ktorého vám pracovník Union zdravotnej poisťovne zašle tlačivo prihlášky

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.