Pozývame vás do nákupného centra, nie však na nákupy!

Moderné nákupné centrá nie sú len o obchodoch a službách. V Európe existujú už dve nákupné centrá, v ktorých sa prevádzkuje edukačný projekt varenia? Jeden z nich je bratislavský Polus.

Svetové, moderné nákupné centrá nie sú len o obchodoch a službách. Vedeli ste, že v Európe existujú už dve nákupné centrá, v ktorých sa prevádzkuje dokonca aj edukačný projekt varenia?  A jeden z nich je práve na Slovensku, bratislavský Polus City Center!

Polus  je taký netradičný a snaží sa byť inovátorom, ktorý  udáva správne a moderné trendy. Ako prvý a jediný  na Slovensku zatiaľ ponúka projekty, ktoré umožnia zákazníkom zažiť nový rozmer, niečo sa naučiť, dozvedieť  a pri tom sa i zabaviť. Už takmer rok u nás funguje nekomerčná škola varenia pod názvom RADOSŤ VARIŤ. Za ten čas ňou prešlo viac ako 600 účastníkov a mnohí sa stali stálymi účastníkmi rôznych kurzov.   Za dôležitý a hodnotný považujeme aj náš druhý edukačný projekt Digipoint, ktorý sme založili spolu s partnermi  Microsoft  a fakultou FIIT STU. Tu sa nám podarilo skĺbiť edukáciu a prezentáciu technologického pokroku . “ uviedla Monika Karoliová, marketingová riaditeľka

Ak sa chcete naučiť variť moderne, zdravo a chutne,  kurzy v Škole varenia v Poluse sú práve pre vás! Čakajú na vás kurzy pre mamičky, exotické kuchyne z celého sveta, varenie bez lepku a laktózy so známou food-blogerkou Silviou Horeckou, lahodné vege i šťavnaté steaky či aktuálny trend raw. To všetko pod vedením renomovaných  lektorov, výživových poradcov, autorov kuchárskych kníh a mediálnych osobností. Aktuálny harmonogram nájdete na www.polus.sk.zuzka-a-kolaciky-s-detmi-r659_res.jpg

No a pre dámy niečo špeciálne. Chcete zmeniť imidž, štýl obliekania,  ale neviete ako na to? Zverte svoju krásu do rúk skúsenej  módnej stylistky, kaderníčky a vizážistky v Poluse.  Práve tam každý mesiac zmenia niekoľko  zákazníčok na kráľovné krásy  v projekte JA a moje nové JA.  Aj vy môžete byť ďalšia! Stačí, ak pošlete svoje foto a kontakt na radostzaziarit@poluscitycenter.sk

A najlepšie na záver!  Viete, že šetriť sa dá pri každom nákupe? Veď každé ušetrené euro poteší. Práve preto Polus ponúka  klubovú kartu, ktorá na váš účet vráti časť peňazí za nákup. Zľavu za nákup formou vrátenia peňazí na účet si môžete uplatniť až v 70-tich prevádzkach Polusu. Ak budete využívať aktívne túto klubovú kartu, umožní vám celoročné  šetrenie a nakúpite lacnejšie!20-vyber-v-poluse-r742_res.jpg

Všetky informácie o projektoch v Polus City Center a  POLUS KLUB nájdete na www.polus.sk alebo na na Facebooku.

Ako dlho trvá vybavenie hypotéky? Zopár dní, ale aj pár týždňov

NBS vydala nariadenie, ktoré upravuje poskytovanie hypoték nad 90 % a 80 % hodnoty zabezpečenia. Platiť začína 1. 7. 2018.

Všetko, čo rodiny milujú

Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande

Trpký darček od vlády: prichádza nová 8 % daň z poistiek

Vláda chce od ľudí zinkasovať 60 miliónov navyše.

Bratislava má najmodernejšiu linku na triedenie surovín

V Bratislave včera predstavili novú automatizovanú separačnú linku, ktorá využíva celosvetovo najvyspelejšie technológie.