Starostlivosť o ruky- nezanedbávate ju?

Venujete starostlivosti o vaše ruky dostatočnú pozornosť? Pokiaľ nie, skúste svoj prístup prehodnotiť, pretože práve ruky dokážu o každom z nás veľa prezradiť.

Uvedomili  ste si niekedy, koľko činností denne vykonáte pomocou rúk? Neustály kontakt s rôznymi materiálmi a čistiacimi prípravkami, ich pravidelné umývanie, to všetko spôsobuje postupné opotrebovávanie pokožky, ktorá v chladnom počasí trpí omnoho viac než počas ostatných ročných období. Venujete starostlivosti o vaše ruky dostatočnú pozornosť? Pokiaľ nie, skúste svoj prístup prehodnotiť, pretože práve ruky dokážu o každom z nás veľa prezradiť. Ukážte svetu, že sa o seba staráte a pripravte svoje ruky na nové ročné obdobie.

Natierať, natierať, natierať

Dôvodov prečo pokožka rúk v chladnom počasí trpí omnoho viac je niekoľko - reakcie na chladné počasie, prudký vietor, teplý a suchý vzduch v interiéri či nedostatok vitamínov prijímaných v strave. Umývanie rúk patrí k prvým hygienickým návykom, ktoré nám rodičia vštepovali  do hláv. Pokožka rúk sa však umývaním zbavuje tenkej tukovej vrstvy, čo má za následok, že často umývané ruky bývajú suché, vráskavejú a starnú rýchlejšie. Mali by sme si preto osvojiť zvyk, po každom umytí ruky ošetriť hydratačným krémom. Doliva olivový balzam na ruky poskytuje vlhkosť, ošetruje drsné a suché ruky, ktoré si vyžadujú špeciálnu starostlivosť. Panenský olivový olej a cenný jojobový olej chránia pokožku rúk pred vysychaním, zjemňujú ju a vyhladzujú. Svieža stredomorská vôňa olivového oleja a čerstvých citrónov vás určite očarí 100ml/3,95 eur.

olivovybalzam-r951_res.jpg

Blahodarná masáž

Nezabúdajme na masáž rúk. Najlepšie je aplikovať niekoľkominútovú masáž  s kvalitným hydratačným prípravkom tesne pred spaním. Pokožka namáhaných rúk sa prekrví, masáž navyše napomôže lepšiemu vstrebaniu krému. Doliva olivovo- mandľový balzam na ruky bude tou správnou voľbou. Obsahuje cenné mliečne proteíny, ktoré pokožku ochraňujú a intenzívne regenerujú. 100ml/3,95eur. Ruky môžeme raz za čas rozmaznať po domácky vyrobeným kúpeľom. Stačí, ak si 1x týždenne vo väčšej miske zalejeme sušené byliny ako žihľavu, šalviu alebo kamilky horúcou vodou, necháme vylúhovať a následne ponoríme ruky aspoň na 15 minút. Ruky po kúpeli osušíme a natrieme balzamom na ruky.

olivovomandlovybalzam-r877_res.jpg

Spoločnosť Naturprodukt bola založená v roku 1993. Jej najväčším dodávateľom je firma Dr. Theiss Naturwaren, ktorá vyrába prípravky na báze extraktov liečivých bylín a kozmetiku s obsahom jedinečných látok získaných z rastlín. V sortimente nájdeme fytofarmaká, doplnky výživy, prípravky na starostlivosť o pokožku a vlasy, ako aj špeciálnu lekárenskú kozmetiku. Viac informácií o spoločnosti a produktoch sa dozviete na www.naturprodukt.sk

Štátny tajomník envirorezortu: Na sucho musíme byť pripravení.

Predchádzanie je vždy lepšie a lacnejšie ako riešenie následkov.

Užívate konský kolagén a cítite sa ako antický hrdina?

Čoraz častejšie dostávame e-maily, v ktorých sa nás ľudia pýtajú či je naozaj konská kĺbová výživa vhodná aj pre ľudí.

Uncovering Artificial Intelligence in Slovakia

Artificial Intelligence is already delivering a real value for businesses.

Digitalizácia dokumentov firmám ušetrí nielen peniaze

Papierové dokumenty ovládajú nielen štátne úrady, ale i súkromné firmy, banky a iné inštitúcie.