Vibe X2 – stvorený na to, aby ste vynikli

07-r999_res.jpg

BRATISLAVA 24. novembra - Načo sa obmedzovať jedným životným štýlom, keď ich môžete vyskúšať viac? Nový módny smartfón VIBE X2 je navrhnutý tak, aby podtrhol vašu osobnosť a naplnil vaše individuálne potreby. Vďaka trojici pôsobivých vlastností, ktorými sú viacvrstvová konštrukcia, výkon a príslušenstvo, splynie s každým životným štýlom.

Prvý vrstevnatý smartfón na svete
Vrstva po vrstve je VIBE X2 stelesnením precízneho technického spracovania a sofistikovaného štýlu, čo robí zo špičkového smartfónu zároveň luxusný dizajnový doplnok. Už na prvý pohľad púta pozornosť svojím unikátnym trojvrstvovým dizajnom.

Biely? Červený? Zlatý? Vyberte si smartfón, ktorý je 100 % kompatibilný s vaším imidžom. Kým obal milo prekvapí variabilitou, brilantná výbava ukrytá vo vnútri splní očakávania aj tých najnáročnejších užívateľov.

01-r442_res.jpg

Pripravený vyniknúť každý deň
Ako výrobca mobilných telefónov využívajúci nový procesor MediaTEK MT6595 4G LTE True8Core, spoločnosť Lenovo navrhla VIBE X2 s pôsobivým výkonom. Procesor ponúka zosilnený výkon vďaka funkciám, ktoré šetria energiu, zlepšujú výdrž batérie, takže videá, hry a fotky si tak môžete vychutnávať dlhšie.

VIBE X2 je výnimočný aj svojím inteligentným 5 MPx fotoaparátom, ktorý dokáže vykúzliť nádherné selfie zábery. A ovládanie fotoaparátu s pomocou gesta je len kvapkou v mori technologických vychytávok, ktorými tento model disponuje. 13 MPx zadný fotoaparát s automatickým zaostrovaním je vybavený snímačom so zadným podsvietením a LED bleskom, vďaka čomu robí ostré, vysokokvalitné zábery. A s 32 GB internou pamäťou majú užívatelia dostatok priestoru na ukladanie svojho digitálneho obsahu.

04-r843_res.jpg

Zosilni a natankuj svoj VIBE
Lenovo myslí aj na extra požiadavky užívateľov a pokrýva ich prostredníctvom VIBE Xtensions – štvrtej vrstvy viacvrstvového dizajnu smartfónu. Na výber máte dva inovatívne pripínateľné doplnky, ktoré zároveň hladko spolupracujú so smartfónom VIBE X2. VIBE X2 batéria okamžite predĺži výdrž smartfónu až o 75% a VIBE X2 reproduktor spraví z počúvania hudby a sledovania filmov zážitok na vyššom leveli.

VIBE X2 je ideálny personalizovaný smartfón pre užívateľov, ktorí žijú naplno, majú radi slobodu a nezľavujú z vysokých nárokov. Tento tenký a elegantný krásavec môže byť aj váš už od 399 eur s DPH. Kúpite ho napríklad prostredníctvom www.nay.sk.

06-r694_res.jpg

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch