Ako skončilo hokejové meranie síl s VUT Brno ?

V stredu 3. decembra ráno spred Stavebnej fakulty STU v Bratislave vyrazil autobus so študentmi a učiteľmi na „stavbársku hokejovú bitku“ s hokejovým družstvom Fakulty stavební VUT Brno.

V stredu 3. decembra ráno spred Stavebnej fakulty STU v Bratislave vyrazil autobus so študentmi a učiteľmi na „stavbársku hokejovú bitku“ do neďalekého Brna, kde sme odohrali priateľský zápas s hokejovým družstvom Fakulty stavební VUT (Vysoké učení technické) Brno. Hájiť farby nášho športového klubu vycestovali študenti, doktorandi, ale aj učitelia spolu s vedením fakulty v zastúpení prodekana doc. Makýša a s vedúcim katedry telesnej výchovy PaedDr. Masarovičom.

ako skončilo hokejové meranie síl s vut brno ?

Už pol hodinku po poludňajšom čase začal v hokejovej hale Sportovní centrum Lužánky zápas, v ktorom rozhodne nechýbala správna športová atmosféra. Zápolenie družstiev bolo dynamické, spestrené niekoľkými presilovkami. Súčasťou tímov boli aj učitelia, ktorí vždy v oboch družstvách nastupovali proti sebe. Učiteľská päťka z Brna bola vedená hrajúcim dekanom Fakulty stavební prof. Drochytkom (na fotografiách v modrom drese s č.5), ktorý svoj tím správne naštartoval, dokonca umiestnil puk do našej brány a dal nám gól. Správnu atmosféru tiež vytvárala kulisa fanúšikov z VUT, ktorým sa veľmi hrdinsky snažila konkurovať len štvorica fanúšikov z Bratislavy. Napriek veľmi chýbajúcemu povzbudzovaniu sme „stavbársku bitku“ nakoniec zvládli v pomere 9:4, keď za náš tím skóroval Černák 2x, Sabaka 2x a Galko, Mičúch, Dušička, Bajtala a Potkány upravili skóre po jednom góle.

ako skončilo hokejové meranie síl s vut brno ?

Naši hokejisti postavili silné družstvo. Veď až osem z nasadených hráčov hráva za Hokejový klub Slávia STU v Európskej univerzitnej hokejovej lige, v rámci ktorej odohráme ďalšie stretnutie

8.12.2014 o 17:00 na štadióne Vladimíra Dzurillu (Ružinov) proti Diplomats Pressburg.

Veľmi by nám pomohlo, keby sa rady našich fanúšikov rozrástli.

Viac sa môžete dozvedieť na www.hkslaviastu.sk. Môžete nám tiež vyjadriť podporu na facebooku Šport na Stavebnej:https://www.facebook.com/sportsvf a HK Slávia STU: https://www.facebook.com/STUHockey

Naša zostava:
Kapitán: Michal Galko,
Hráči: Marek Bajtala, Róbert Čunderlík, Michal Dušička, Miroslav Černák, Róbert
Minárik, Andrej Gráčik, Andrej Mičúch, Peter Sabaka, Ondrej Potkány, Miroslav
Antal, Jakub Rendek, Ján Majerčík, Roman Ruman, Ivan Gálik, Peter Nezval.

Ďakujem našim fanúšikom z radov študentov - Jakubovi Štaffenovi a Michalovi Exlerovi!

Autor: Michal Galko, B-PSA Stavebná fakulta STU

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.