Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Hra o Niké: Svoje šťastie si vytočila na kolese!

Rázne zatočenie kolesom prinieslo vyžrebovanej diváčke – pani Margite z Bratislavy krásnych 25 000 eur!

Rázne zatočenie kolesom prinieslo vyžrebovanej diváčke – pani Margite z Bratislavy krásnych 25 000 eur!

Pôvodom východniarka Margita si súťažný podvečer náramne užívala: „Bol to pre mňa zážitok! Bola som síce trošku vystresovaná, ale Filip Tůma mi dodal energiu a tréma zo mňa opadla.”

Má pritom veľmi jednoduchý recept ako na to: „Rozhodla som sa zatočiť poriadne a oplatilo sa.” Hneď na prvý raz „trafila“ jedno zo šiestich polí s hodnotou 25 000 eur.

Druhý pokus už nevyužila, vidina ešte vyššej vytočenej sumy až 1 000 000 eur ju napokon nezlákala. Krásne finančné prilepšenie si svoj účel hneď nájde. „Výhru rozdelíme deťom, dokončíme chalupu a pôjdeme aj na dovolenku po našom krásnom Slovensku!” dodala pani Margita so spokojným úsmevom.

[content type="video" source="youtube" id="DLk6dULwBrM?list=PLGiyojzVbimPyfvWhVV7piNeZ9beJgdRn" width="500" height="315"][/content]

Vieme už, kto sa postaví k Miliónovému kolesu nabudúce. Spomedzi žrebov zaslaných do hry sa šťastie usmialo opäť na dámu, pani Annu zo Zvolena.

Novoročná Veľká TV HRA O NIKÉ rozdelila medzi jej hráčov bezmála 60 000 eur. Miestenky do tej najbližšej – 31. januára sú v tejto chvíli voľné, preto kupujte a registrujte svoje žreby. Každý pracovný deň hráme Dennú TV HRU o 16:56 na Markíze. Všetky vaše zaslané žreby navyše putujú do žrebovacieho bubna, ktorý rozhodne, či točiť Miliónovým kolesom budete práve vy! HRA O NIKÉ vám zmení život.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Kvalitné sporenie si dokážete vybaviť z pohodlia domova

Kvalitné sporenie je to najmenej, čo pre zhodnotenie svojich úspor môžete urobiť. Sporiaci účet si dokážete vybaviť cez internet.

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.