Hra o Niké: Svoje šťastie si vytočila na kolese!

Rázne zatočenie kolesom prinieslo vyžrebovanej diváčke – pani Margite z Bratislavy krásnych 25 000 eur!

Rázne zatočenie kolesom prinieslo vyžrebovanej diváčke – pani Margite z Bratislavy krásnych 25 000 eur!

Pôvodom východniarka Margita si súťažný podvečer náramne užívala: „Bol to pre mňa zážitok! Bola som síce trošku vystresovaná, ale Filip Tůma mi dodal energiu a tréma zo mňa opadla.”

Má pritom veľmi jednoduchý recept ako na to: „Rozhodla som sa zatočiť poriadne a oplatilo sa.” Hneď na prvý raz „trafila“ jedno zo šiestich polí s hodnotou 25 000 eur.

Druhý pokus už nevyužila, vidina ešte vyššej vytočenej sumy až 1 000 000 eur ju napokon nezlákala. Krásne finančné prilepšenie si svoj účel hneď nájde. „Výhru rozdelíme deťom, dokončíme chalupu a pôjdeme aj na dovolenku po našom krásnom Slovensku!” dodala pani Margita so spokojným úsmevom.

[content type="video" source="youtube" id="DLk6dULwBrM?list=PLGiyojzVbimPyfvWhVV7piNeZ9beJgdRn" width="500" height="315"][/content]

Vieme už, kto sa postaví k Miliónovému kolesu nabudúce. Spomedzi žrebov zaslaných do hry sa šťastie usmialo opäť na dámu, pani Annu zo Zvolena.

Novoročná Veľká TV HRA O NIKÉ rozdelila medzi jej hráčov bezmála 60 000 eur. Miestenky do tej najbližšej – 31. januára sú v tejto chvíli voľné, preto kupujte a registrujte svoje žreby. Každý pracovný deň hráme Dennú TV HRU o 16:56 na Markíze. Všetky vaše zaslané žreby navyše putujú do žrebovacieho bubna, ktorý rozhodne, či točiť Miliónovým kolesom budete práve vy! HRA O NIKÉ vám zmení život.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu