Nutrilite oficiálnym dodávateľom Slovenského zväzu biatlonu

Slovenskí biatlonisti používajú doplnky stravy NUTRILITE.

Spoločnosť Amway podporuje prostredníctvom značky doplnkov výživy NUTRILITE slovenských biatlonistov Tomáša Hasillu a Paulínu Fialkovú. Vďaka tejto spolupráci sa NUTRILITE stal jedným z oficiálnych dodávateľov Slovenského zväzu biatlonu. „Je pre nás cťou, že môžeme podporovať práve biatlon. Jeho popularita na Slovensku stále rastie, a to aj vďaka úspechom našich športovcov. Veríme, že naše výrobky pomôžu Tomášovi a Paulíne k lepším výkonom,“ hovorí riaditeľka Amway pre ČR a Slovensko Ildiko Dikošová.

Značka NUTRILITE sa stala synonymom pre kvalitné doplnky stravy s tradíciou od roku 1934. V Taliansku patrí medzi oficiálnych partnerov futbalového tímu AC Miláno, v Českej republike NUTRILITE používajú napríklad oštepári z tréningovej skupiny Jana Železného, včítane majstra sveta Vítězslava Veselého či plavkyňa Simona Baumrtová. „Určite vidím pozitívne účinky, hlavne oveľa lepšie znášam dni keď cestujeme. Trvá kratšiu dobu kým sa mi ustali trávenie a môžem podávať plnohodnotný výkon. Celkovo sa cítim vitálnejší. Na celkové zdravie organizmu je Nutrilite veľmi vhodný na podporu a doplnenia vitamínov a minerálov. Nutrilite má výborné produkty, takže u mňa zatiaľ veľká spokojnosť,” hovorí Tomáš Hasilla. NUTRILITE je podľa spoločnosti Euromonitor najpredávanejšou značkou vitamínov a doplnkov stravy na svete. Ponúka kompletný rad výrobkov pre správnu výživu a optimálnu kondíciu včítane základných vitamínov a minerálnych látok, antioxidantov, bylinných doplnkov stravy, výživy pre športovcov a náhrady stravy. Od samého začiatku stavala značka NUTRILITE na inovatívnom využívaní vedy s cieľom maximalizovať priaznivé vlastnosti fytonutrientov, tj. živín rastlinného pôvodu. NUTRILITE má k dispozícii 150 vedeckých a výskumných pracovníkov a školiteľov. Značka celosvetovo vyrába viac ako 15 miliárd vitamínových a minerálnych tabliet a kapsúl ročne. NUTRILITE je jednou z mála popredných celosvetových značiek doplnkov stravy, ktorá si svoje suroviny pestuje sama ekologicky udržateľným spôsobom bez použitia pesticídov a hnojív.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.