Nutrilite oficiálnym dodávateľom Slovenského zväzu biatlonu

Slovenskí biatlonisti používajú doplnky stravy NUTRILITE.

Spoločnosť Amway podporuje prostredníctvom značky doplnkov výživy NUTRILITE slovenských biatlonistov Tomáša Hasillu a Paulínu Fialkovú. Vďaka tejto spolupráci sa NUTRILITE stal jedným z oficiálnych dodávateľov Slovenského zväzu biatlonu. „Je pre nás cťou, že môžeme podporovať práve biatlon. Jeho popularita na Slovensku stále rastie, a to aj vďaka úspechom našich športovcov. Veríme, že naše výrobky pomôžu Tomášovi a Paulíne k lepším výkonom,“ hovorí riaditeľka Amway pre ČR a Slovensko Ildiko Dikošová.

Značka NUTRILITE sa stala synonymom pre kvalitné doplnky stravy s tradíciou od roku 1934. V Taliansku patrí medzi oficiálnych partnerov futbalového tímu AC Miláno, v Českej republike NUTRILITE používajú napríklad oštepári z tréningovej skupiny Jana Železného, včítane majstra sveta Vítězslava Veselého či plavkyňa Simona Baumrtová. „Určite vidím pozitívne účinky, hlavne oveľa lepšie znášam dni keď cestujeme. Trvá kratšiu dobu kým sa mi ustali trávenie a môžem podávať plnohodnotný výkon. Celkovo sa cítim vitálnejší. Na celkové zdravie organizmu je Nutrilite veľmi vhodný na podporu a doplnenia vitamínov a minerálov. Nutrilite má výborné produkty, takže u mňa zatiaľ veľká spokojnosť,” hovorí Tomáš Hasilla. NUTRILITE je podľa spoločnosti Euromonitor najpredávanejšou značkou vitamínov a doplnkov stravy na svete. Ponúka kompletný rad výrobkov pre správnu výživu a optimálnu kondíciu včítane základných vitamínov a minerálnych látok, antioxidantov, bylinných doplnkov stravy, výživy pre športovcov a náhrady stravy. Od samého začiatku stavala značka NUTRILITE na inovatívnom využívaní vedy s cieľom maximalizovať priaznivé vlastnosti fytonutrientov, tj. živín rastlinného pôvodu. NUTRILITE má k dispozícii 150 vedeckých a výskumných pracovníkov a školiteľov. Značka celosvetovo vyrába viac ako 15 miliárd vitamínových a minerálnych tabliet a kapsúl ročne. NUTRILITE je jednou z mála popredných celosvetových značiek doplnkov stravy, ktorá si svoje suroviny pestuje sama ekologicky udržateľným spôsobom bez použitia pesticídov a hnojív.

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.