Ski amadé: najväčší lyžiarsky zážitok v Rakúsku

Na lyžiarov a snoubordistov čaká viac ako 760 km zjazdoviek, 270 vlekov a 260 lyžiarskych chát či horských reštaurácií.

Najväčší lyžiarsky zväz Ski amadé tvorí päť regiónov: Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig a Großarltal. Túto zimu vás všetkých päť regiónov láka špeciálnou kulinárskou ponukou na chatách: vybrané regionálne špeciality s domácimi surovinami a rakúskym vínom. Okrem toho sú k dispozícii nové senzačné atrakcie pre všetkých 5 zmyslov.

Naučiť sa lyžovať iba za tri dni – s garanciou úspechu a zábavy pre dospelých

Pre dospelých začiatočníkov v lyžovaní má najväčší lyžiarsky zážitok Rakúska pripravenú špeciálnu ponuku: Learn2Ski – za tri dni“, to je motto tohto programu. Je to lacné, bezpečné, jednoduché a predovšetkým: veľmi zábavné. Pretože najvyšším cieľom pri kurzoch lyžovania je zažiť veľa zábavy. Bez námahy, metodicky a s veľkou dávkou humoru budú začiatočníci zaručene a jednoducho úspešní.

Spoločný skipas pre všetkých päť regiónov Ski amadé

Za 234 eur môžu dospelí (mládež za 175,50 eur, deti za 117 eur) v sezóne 2014/2015 počas šiestich dní jazdiť po všetkých zjazdovkách Ski amadé. To predstavuje veľmi dobrý pomer ceny a služieb, pretože s viacdňovým skipasom z jedného regiónu si takto možno ísť zajazdiť aj do iných regiónov, a to úplne bez príplatkov.

Pre každého ten pravý balíček

Balíček 4 = 3: Štyri dni lyžovania a štyri noci v hoteli, ale zaplatíte iba za tri dni. To je koncept akcie 4 = 3. Balíček platí vo vybraných prevádzkach vo všetkých piatich regiónoch Ski amadé počas špeciálnych časových období sezóny pre akciu 4 = 3.

foto-43-a-r411_res.jpg

> cenový príklad: 4 noci v 3-hviezdičkovom hoteli s polpenziou a 4-dňový skipas na osobu v dvojlôžkovej izbe od 404 eur.

foto-43-b-r807_res.jpg

Veľkonočná rodinná akcia: Od 14. marca 2015 až do konca sezóny sa bude po Ski amadé pohybovať veľkonočný zajačik. Deti do 15 rokov budú jazdiť zadarmo, ak si aspoň jeden z rodičov zakúpi 6-dňový skipas. Okrem toho sa ku koncu sezóny uskutoční veľa atraktívnych podujatí a ponúk pre rodiny vo všetkých strediskách Ski amadé.

upravfamilie-03-r220_res.jpg

> cenový príklad: 7 nocí v prázdninovom apartmáne vrát. 6-dňového skipasu pre štyri osoby (2 dospelí a 2 deti) už od 852 eur.

upravfamilie-06-r805_res.jpg

Informácie a rezervácie:

Ski amadé
Prehauserplatz 3
5550 Radstadt / Austria
Telefon: +43 (0) 6452 4033366
E-Mail: urlaub@skiamade.com

logoskiamade-r270_res.jpg

FOTO: ©Ski amadé

Do you need to unwind after a stressful week at work?

At Wellness Hotel Panorama **** all of your wellness needs will be meet and your expectations will be surpassed.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.