Continental získal najvyššie odporúčanie v teste ADAC

ContiPremiumContact 5 zvíťazila v teste pneumatík pre kompaktné vozidlá v rozmere 185/60 R 14 a získala najvyššie hodnotenie DOBRÁ

ContiPremiumContact 5 zvíťazila v teste pneumatík pre kompaktné vozidlá v rozmere 185/60 R 14 a získala najvyššie hodnotenie DOBRÁ

Najvyššie hodnotenie táto pneumatika dostala aj v rozmere 205/55 R 16 pre vozidlá strednej triedy

Letná pneumatika ContiPremiumContact5 získala najvyššie hodnotenie v ďalších aktuálnych testoch. Tentokrát sa jednalo o prestížny test organizovaný poprednými autoklubmi z Nemecka, Rakúska a Švajčiarska spoločne so spotrebiteľskou organizáciou Stifftung Warentest.

conti-obrazok-v-text-r790_res.jpg

ContiPremiumContact 5 v rozmere 185/60 R 14 pre kompaktné vozidlá zaznamenala najlepšie výsledky v ovládateľnosti na vode a na suchu a ako víťaz testu predviedla dobré vlastnosti na mokrom povrchu. Experti na pneumatiky ju charakterizovali ako „veľmi vyváženú letnú pneumatiku“.

V teste pneumatík v rozmere 205/55 R 16 určených pre kompakty a vozidlá strednej triedy získala ContiPremiumContact 5 taktiež najvyššie možné udelené hodnotenie „dobrá“, pričom bola vďaka najlepším dosiahnutým výsledkom na suchom povrchu a dobrým vlastnostiam na mokrej vozovke klasifikovaná ako „veľmi vyvážená letná pneumatika“. Odborníci testovali celkom 35 pneumatík od výrobcov z Európy, Spojených štátov a Ázie, a to v rozmeroch – 185/60 R 14 a 205/55 R 16.

ContiPremiumContact 5 je najpopulárnejšou letnou pneumatikou značky Continental. Medzi jej výnimočné vlastnosti patrí krátka brzdná dráha na suchej aj mokrej vozovke, presné ovládanie, jazdný komfort, nízky valivý odpor a veľký kilometrový prebeh. Táto prémiová letná pneumatika je vyrábaná v 75-tich rozmeroch pre disky s priemerom 14 až 17 palcov a je homologovaná pre rýchlosti až do 300 km/h.

Continental AG

Spoločnosť Continental sa zaoberá vývojom inteligentných technológií pre prepravu osôb aj tovaru. Medzinárodný výrobca pneumatík, dodávateľ pre automobilový priemysel a priemyslový spoločník ponúka  vždy spoľahlivé, bezpečné, pohodlné a dostupné riešenia podľa požiadaviek svojich partnerov a klientov. Päť divízií spoločnosti – Podvozky & Bezpečnosť, Interiéry, Motory, Pneumatiky a ContiTech – predbežne dosiahlo v roku 2014 obratu vo výške 34,5 miliárd eur a v súčasnosti zamestnáva viac ako 190 000 zamestnancov v 49 krajinách sveta.

Ako výrobca brzdových systémov, systémov a komponentov pre pohony a podvozky, prístrojových dosiek, riešení infotainmentu, elektroniky vozu, pneumatík a technických elastomérov prispieva Continental k väčšej bezpečnosti a globálnej ochrane životného prostredia. Continental je navyše kompetentným partnerom v sieťovej automobilovej komunikácii.

Continental AG je v Českej republike zastúpený výrobnými a predajnými jednotkami v Adršpachu, Brandýse nad Labem, Frenštátě pod Radhoštěm, Jičíně, Otrokoviciach a Trutnove. Slovenskú republiku zastupujú výrobné závody Púchov, Zvolen, Partizánske a Dolné Vestenice. Celkom v Česku a na Slovensku koncern Continental AG zamestnáva približne 16 000 pracovníkov.

Prihláste sa a vložte PR článok

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.

Nová michalovská nemocnica otvorí brány: toto musíte vidieť!

Nová nemocnica je na svete a len dni ostávajú do jej otvorenia.

Čerešne - miesto, kde môžete žiť podľa seba

Všestranná funkčnosť, nadčasovosť a dizajn - atribúty projektu, aký nemá v Bratislave obdobu. Vzniká komplexný priestor na žitie.

Ochráňte pred zlodejmi celé vozidlo vďaka VAM Akustik

Vaše auto stojí pred domom a vy striehnete, pretože ste videli na ulici podivné indivíduá.