Continental získal najvyššie odporúčanie v teste ADAC

ContiPremiumContact 5 zvíťazila v teste pneumatík pre kompaktné vozidlá v rozmere 185/60 R 14 a získala najvyššie hodnotenie DOBRÁ

ContiPremiumContact 5 zvíťazila v teste pneumatík pre kompaktné vozidlá v rozmere 185/60 R 14 a získala najvyššie hodnotenie DOBRÁ

Najvyššie hodnotenie táto pneumatika dostala aj v rozmere 205/55 R 16 pre vozidlá strednej triedy

Letná pneumatika ContiPremiumContact5 získala najvyššie hodnotenie v ďalších aktuálnych testoch. Tentokrát sa jednalo o prestížny test organizovaný poprednými autoklubmi z Nemecka, Rakúska a Švajčiarska spoločne so spotrebiteľskou organizáciou Stifftung Warentest.

conti-obrazok-v-text-r790_res.jpg

ContiPremiumContact 5 v rozmere 185/60 R 14 pre kompaktné vozidlá zaznamenala najlepšie výsledky v ovládateľnosti na vode a na suchu a ako víťaz testu predviedla dobré vlastnosti na mokrom povrchu. Experti na pneumatiky ju charakterizovali ako „veľmi vyváženú letnú pneumatiku“.

V teste pneumatík v rozmere 205/55 R 16 určených pre kompakty a vozidlá strednej triedy získala ContiPremiumContact 5 taktiež najvyššie možné udelené hodnotenie „dobrá“, pričom bola vďaka najlepším dosiahnutým výsledkom na suchom povrchu a dobrým vlastnostiam na mokrej vozovke klasifikovaná ako „veľmi vyvážená letná pneumatika“. Odborníci testovali celkom 35 pneumatík od výrobcov z Európy, Spojených štátov a Ázie, a to v rozmeroch – 185/60 R 14 a 205/55 R 16.

ContiPremiumContact 5 je najpopulárnejšou letnou pneumatikou značky Continental. Medzi jej výnimočné vlastnosti patrí krátka brzdná dráha na suchej aj mokrej vozovke, presné ovládanie, jazdný komfort, nízky valivý odpor a veľký kilometrový prebeh. Táto prémiová letná pneumatika je vyrábaná v 75-tich rozmeroch pre disky s priemerom 14 až 17 palcov a je homologovaná pre rýchlosti až do 300 km/h.

Continental AG

Spoločnosť Continental sa zaoberá vývojom inteligentných technológií pre prepravu osôb aj tovaru. Medzinárodný výrobca pneumatík, dodávateľ pre automobilový priemysel a priemyslový spoločník ponúka  vždy spoľahlivé, bezpečné, pohodlné a dostupné riešenia podľa požiadaviek svojich partnerov a klientov. Päť divízií spoločnosti – Podvozky & Bezpečnosť, Interiéry, Motory, Pneumatiky a ContiTech – predbežne dosiahlo v roku 2014 obratu vo výške 34,5 miliárd eur a v súčasnosti zamestnáva viac ako 190 000 zamestnancov v 49 krajinách sveta.

Ako výrobca brzdových systémov, systémov a komponentov pre pohony a podvozky, prístrojových dosiek, riešení infotainmentu, elektroniky vozu, pneumatík a technických elastomérov prispieva Continental k väčšej bezpečnosti a globálnej ochrane životného prostredia. Continental je navyše kompetentným partnerom v sieťovej automobilovej komunikácii.

Continental AG je v Českej republike zastúpený výrobnými a predajnými jednotkami v Adršpachu, Brandýse nad Labem, Frenštátě pod Radhoštěm, Jičíně, Otrokoviciach a Trutnove. Slovenskú republiku zastupujú výrobné závody Púchov, Zvolen, Partizánske a Dolné Vestenice. Celkom v Česku a na Slovensku koncern Continental AG zamestnáva približne 16 000 pracovníkov.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.