Študent našej fakulty víťazom televíznej súťaže Čo ja viem

Študent 1. ročníka Stavebnej fakulty STU v Bratislave Dominik Vresilovič svojím umom získal nielen tablet pre seba, ale aj 4 tisíc eur pre resocializačné zariadenie v Žibritove.

Radi sledujete vedomostné súťaže v televízii? Určite si pri niektorých otázkach pre súťažiacich neraz poviete – „Toto nevie? Ja by som to vedel.“ Zabúdate však na stres či časové limity. Teraz si to budete môcť vyskúšať. Rozhlas a televízia Slovenska totiž prišla s novým zábavným programom  Čo ja viem. Program je výnimočný tým, že v reálnom čase môžete pomocou mobilného telefónu alebo tabletu odpovedať na rovnaké otázky ako súťažiaci. Jedným zo šťastných výhercov bol aj študent 1. ročníka Stavebnej fakulty STU v Bratislave Dominik Vresilovič. Svojím umom získal nielen tablet pre seba, ale aj 4 tisíc eur pre resocializačné zariadenie v Žibritove. Aké boli jeho pocity a dojmy?  „Bola to veľká zabáva, o ktorú sa postarali vtipní hostia. Úžasný pocit stáť vpredu pred všetkými tými študentmi  s moderátorom a jedným z hostí.  Ešte sa chcem poďakovať skvelej Bibi Ondrejkovej, bez ktorej by som asi až toľko vyhrať nedokázal. Zároveň som samozrejme rád, že som takto, aj keď so šťastím, mohol aspoň trocha prispieť k propagácií Stavebnej fakulty a taktiež pomôcť ľuďom v Žibritove. Odporúčam všetkým študentom sa tejto zábavy určite zúčastniť.“

študent našej fakulty víťazom televíznej súťaže čo ja viem

Autor: Jozef Urbánek

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.