Študent našej fakulty víťazom televíznej súťaže Čo ja viem

Študent 1. ročníka Stavebnej fakulty STU v Bratislave Dominik Vresilovič svojím umom získal nielen tablet pre seba, ale aj 4 tisíc eur pre resocializačné zariadenie v Žibritove.

Radi sledujete vedomostné súťaže v televízii? Určite si pri niektorých otázkach pre súťažiacich neraz poviete – „Toto nevie? Ja by som to vedel.“ Zabúdate však na stres či časové limity. Teraz si to budete môcť vyskúšať. Rozhlas a televízia Slovenska totiž prišla s novým zábavným programom  Čo ja viem. Program je výnimočný tým, že v reálnom čase môžete pomocou mobilného telefónu alebo tabletu odpovedať na rovnaké otázky ako súťažiaci. Jedným zo šťastných výhercov bol aj študent 1. ročníka Stavebnej fakulty STU v Bratislave Dominik Vresilovič. Svojím umom získal nielen tablet pre seba, ale aj 4 tisíc eur pre resocializačné zariadenie v Žibritove. Aké boli jeho pocity a dojmy?  „Bola to veľká zabáva, o ktorú sa postarali vtipní hostia. Úžasný pocit stáť vpredu pred všetkými tými študentmi  s moderátorom a jedným z hostí.  Ešte sa chcem poďakovať skvelej Bibi Ondrejkovej, bez ktorej by som asi až toľko vyhrať nedokázal. Zároveň som samozrejme rád, že som takto, aj keď so šťastím, mohol aspoň trocha prispieť k propagácií Stavebnej fakulty a taktiež pomôcť ľuďom v Žibritove. Odporúčam všetkým študentom sa tejto zábavy určite zúčastniť.“

študent našej fakulty víťazom televíznej súťaže čo ja viem

Autor: Jozef Urbánek

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.