Konica Minolta vzdeláva o službách optimalizácie tlače

konicaminolta-r698_res.jpg

BRATISLAVA 23. apríla - Spoločnosť Konica Minolta Slovakia usporiadala štvoricu seminárov Optimalizovaná tlač a digitálne dokumenty. Tieto podujatia boli organizované pre záujemcov o informácie z oblasti služieb digitalizácie a spravovania dokumentov, tzv. Optimized Print Services" (OPS). Semináre sa uskutočnili 5.2. v Bratislave, 26.2. v Žiline, 16.4. v Banskej Bystrici a 23.4. v Košiciach.

"Organizovaním seminárov vychádzame v ústrety klientom, ale aj potenciálnym zákazníkom. Bezplatne poskytujeme informácie zo segmentu optimalizácie tlačového prostredia," povedal Martin Daniel, OPS konzultant spoločnosti Konica Minolta Slovakia, a dodal: "Našim cieľom je rozšíriť naše poradenské služby a ukázať klientom, ako si môžu pomocou našich služieb uľahčiť prácu s dokumentami."

Seminár bol rozdelený na dve časti. Prvá časť sa týkala optimalizácie a zefektívnenia tlačových procesov a tlačiarenského workflow, pričom bola zameraná najmä na ušetrenie nákladov klientov. Následne boli odprezentované softvérové a iné riešenia spojené s týmito službami.

"Chceli sme ukázať možnosti optimalizácie tlačového prostredia pomocou zariadení, ktorými klienti už disponujú, ale aj záujemcom," pokračoval Martin Daniel. "Zákazníci sa v priebehu jedného dopoludnia dozvedia, ako efektívne zredukovať náklady na tlač, ako získať prehľad v množstve dokumentov a ako digitalizovať dokumenty a následne ich spravovať."

Záujemcovia sa na ďalšie semináre môžu prihlásiť na info@konicaminolta.sk, kam môžu smerovať aj akékoľvek otázky ohľadne témy OPS.

O spoločnosti Konica Minolta
Konica Minolta Holding Inc. patrí medzi celosvetových lídrov na trhu poskytovateľov produktov, služieb a riešení v oblasti tlače, dokumentov a ich spracovania. Pôsobí v 64 krajinách po celom svete a zamestnáva dokopy 35 600 zamestnancov Hlavnou filozofiou spoločnosti je vytvárať nové hodnoty. Špecifickými inováciami uľahčuje ľuďom prácu a tým skvalitňuje spoločnosť. Jej hlavná centrála sídli v Tokiu, európska centrála sa nachádza v Hannoveri. Rýchly vývoj všetkých technológií zaisťuje viac než 26 vývojových a technických centier.

O Konica Minolta Slovakia
Konica Minolta Slovakia pôsobí na Slovensku od roku 1990. Jej hlavným poslaním je poskytovanie komplexných tlačových riešení a technológií. Multifunkčné zariadenia a produkčné zariadenia sú vhodné tak pre kancelárske prostredie, ako aj pre profesionálne tlačiarne. V ponuke spoločnosti je taktiež integrácia softvéru pre digitalizáciu dokumentov, ich obeh a dlhodobú archiváciu. Spokojnosť klientov sa znova potvrdila aj formou prvenstva v trhových podieloch v rámci Slovenskej republiky: 74% produkčné zariadenia a 46% multifunkčné zariadenia A3 (Zdroj: InfoSource).

Centrála spoločnosti je v Bratislave, odkiaľ sú riadené filiálky v Bratislave, Žiline, Banskej Bystrici a Košiciach.

Ďalšie informácie o spoločnosti nájdete na www.konicaminolta.sk.
Katalóg s fotografiami produktov je k dispozícii na www.konicaminolta-images.eu.

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.