Konica Minolta vzdeláva o službách optimalizácie tlače

konicaminolta-r698_res.jpg

BRATISLAVA 23. apríla - Spoločnosť Konica Minolta Slovakia usporiadala štvoricu seminárov Optimalizovaná tlač a digitálne dokumenty. Tieto podujatia boli organizované pre záujemcov o informácie z oblasti služieb digitalizácie a spravovania dokumentov, tzv. Optimized Print Services" (OPS). Semináre sa uskutočnili 5.2. v Bratislave, 26.2. v Žiline, 16.4. v Banskej Bystrici a 23.4. v Košiciach.

"Organizovaním seminárov vychádzame v ústrety klientom, ale aj potenciálnym zákazníkom. Bezplatne poskytujeme informácie zo segmentu optimalizácie tlačového prostredia," povedal Martin Daniel, OPS konzultant spoločnosti Konica Minolta Slovakia, a dodal: "Našim cieľom je rozšíriť naše poradenské služby a ukázať klientom, ako si môžu pomocou našich služieb uľahčiť prácu s dokumentami."

Seminár bol rozdelený na dve časti. Prvá časť sa týkala optimalizácie a zefektívnenia tlačových procesov a tlačiarenského workflow, pričom bola zameraná najmä na ušetrenie nákladov klientov. Následne boli odprezentované softvérové a iné riešenia spojené s týmito službami.

"Chceli sme ukázať možnosti optimalizácie tlačového prostredia pomocou zariadení, ktorými klienti už disponujú, ale aj záujemcom," pokračoval Martin Daniel. "Zákazníci sa v priebehu jedného dopoludnia dozvedia, ako efektívne zredukovať náklady na tlač, ako získať prehľad v množstve dokumentov a ako digitalizovať dokumenty a následne ich spravovať."

Záujemcovia sa na ďalšie semináre môžu prihlásiť na info@konicaminolta.sk, kam môžu smerovať aj akékoľvek otázky ohľadne témy OPS.

O spoločnosti Konica Minolta
Konica Minolta Holding Inc. patrí medzi celosvetových lídrov na trhu poskytovateľov produktov, služieb a riešení v oblasti tlače, dokumentov a ich spracovania. Pôsobí v 64 krajinách po celom svete a zamestnáva dokopy 35 600 zamestnancov Hlavnou filozofiou spoločnosti je vytvárať nové hodnoty. Špecifickými inováciami uľahčuje ľuďom prácu a tým skvalitňuje spoločnosť. Jej hlavná centrála sídli v Tokiu, európska centrála sa nachádza v Hannoveri. Rýchly vývoj všetkých technológií zaisťuje viac než 26 vývojových a technických centier.

O Konica Minolta Slovakia
Konica Minolta Slovakia pôsobí na Slovensku od roku 1990. Jej hlavným poslaním je poskytovanie komplexných tlačových riešení a technológií. Multifunkčné zariadenia a produkčné zariadenia sú vhodné tak pre kancelárske prostredie, ako aj pre profesionálne tlačiarne. V ponuke spoločnosti je taktiež integrácia softvéru pre digitalizáciu dokumentov, ich obeh a dlhodobú archiváciu. Spokojnosť klientov sa znova potvrdila aj formou prvenstva v trhových podieloch v rámci Slovenskej republiky: 74% produkčné zariadenia a 46% multifunkčné zariadenia A3 (Zdroj: InfoSource).

Centrála spoločnosti je v Bratislave, odkiaľ sú riadené filiálky v Bratislave, Žiline, Banskej Bystrici a Košiciach.

Ďalšie informácie o spoločnosti nájdete na www.konicaminolta.sk.
Katalóg s fotografiami produktov je k dispozícii na www.konicaminolta-images.eu.

Prihláste sa a vložte PR článok

Ako sa zmenili autá za štvrťstoročie?

Airbag má dnes už 99 % vozidiel, štandardom je aj klimatizácia či ABS

Accessible Urban Living

Urban Residence is a multi-use building geared towards renters with a love for urban living in a peaceful environment.

RPSP – A good intention ruined by execution

Almost ten months have lapsed since the Act concerning the Register of Public Sector Partners came into force.

Projekt Zig Zag dokázal, že Slováci túžia po zaujímavom bývaní

Realitný trh na Slovensku v posledných rokoch prekvitá a tiež pomaly „dospieva“.