Keď klíma nestačí. Slováci objavili spôsob, ako sa ochladiť

Počas najhorúcejších dní stále viac ľudí siaha po donáške zmrzliny priamo k dverám...

Počas najhorúcejších letných dní stále viac ľudí siaha po donáške zmrzliny priamo k dverám bytu, domu alebo i práce. Prečo?

Zmrzliny dorazia zmrazené

Zmrzliny či nanuky vám cez online službu Tesco Potraviny domov dovezú v rovnakom stave, akoby ste ich práve vytiahli z mraziarenského boxu v obchode. Príčina je jednoduchá. Autá donáškovej služby Tesco Potraviny domov disponujú chladiacou i mraziarenskou časťou. Teda to, čo má byť zmrazené, zostane zmrazené a čo má byť v chlade, príde chladené.

Ušetríte sviežich 16 €

Pohodlie a praktickosť nie sú jediné výhody letnej ponuky služby Tesco Potraviny domov. Počas celého leta, pri objednávke donášky nad 70 €, máte príležitosť štyrikrát využiť špeciálny letný zľavový E-kupón v hodnote 4 € a tak ušetriť až 16 €. Navyše, ak túto zľavu využijete štyrikrát do 30. augusta 2015, pripočítame vám ako bonus 400 Clubcard bodov. E-kupón získate jednoducho – stačí zadať mailovú adresu na stránke www.tesco.sk/letnasutaz2015

Môžete vyhrať svoj nákup späť

Zákazník, ktorý aspoň raz použije letný E-kupón na štvoreurovú zľavu, môže vyhrať hodnotu celého svojho nákupu. Každý týždeň, až do 30. augusta,  budú vyžrebovaní traja zákazníci.  Celkovo tak až 33 zákazníkov môže vyhrať cenu svojho nákupu, a to vo forme E-kupónu na ďalší nákup cez službu Tesco Potraviny domov.

Objednať si nákup domov je také jednoduché

Stačí navštíviť  webstránku www.tesco.sk/potravinydomov a vybrať si z viac ako 20 000 výrobkov – od  zmrzliny, cez čerstvé potraviny, nápoje až po drogériu a zvoliť čas dovozu – denne od 8,00 až do 22,00. Nákup vám až k dverám bytu či domu privezú špeciálne vyškolení pracovníci. Cena dovozu je už od 1 € a závisí iba od vybraného času dovozu. Služba je dostupná vo vyše 90 lokalitách na Slovensku – a to v Bratislave, Košiciach, Prešove, Nitre, Trnave, Piešťanoch a v širokom okolí miest.

Zrátané a podčiarknuté, nechajte si jednoducho doniesť mrazivé osvieženie z Tesca až ku dverám, navyše teraz so zľavou, a vyhrajte!

Pozrite sa, ako funguje služba Tesco Potraviny domov:

Potraviny domov

Klikni & Vyzdvihni

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.