Keď klíma nestačí. Slováci objavili spôsob, ako sa ochladiť

Počas najhorúcejších dní stále viac ľudí siaha po donáške zmrzliny priamo k dverám...

Počas najhorúcejších letných dní stále viac ľudí siaha po donáške zmrzliny priamo k dverám bytu, domu alebo i práce. Prečo?

Zmrzliny dorazia zmrazené

Zmrzliny či nanuky vám cez online službu Tesco Potraviny domov dovezú v rovnakom stave, akoby ste ich práve vytiahli z mraziarenského boxu v obchode. Príčina je jednoduchá. Autá donáškovej služby Tesco Potraviny domov disponujú chladiacou i mraziarenskou časťou. Teda to, čo má byť zmrazené, zostane zmrazené a čo má byť v chlade, príde chladené.

Ušetríte sviežich 16 €

Pohodlie a praktickosť nie sú jediné výhody letnej ponuky služby Tesco Potraviny domov. Počas celého leta, pri objednávke donášky nad 70 €, máte príležitosť štyrikrát využiť špeciálny letný zľavový E-kupón v hodnote 4 € a tak ušetriť až 16 €. Navyše, ak túto zľavu využijete štyrikrát do 30. augusta 2015, pripočítame vám ako bonus 400 Clubcard bodov. E-kupón získate jednoducho – stačí zadať mailovú adresu na stránke www.tesco.sk/letnasutaz2015

Môžete vyhrať svoj nákup späť

Zákazník, ktorý aspoň raz použije letný E-kupón na štvoreurovú zľavu, môže vyhrať hodnotu celého svojho nákupu. Každý týždeň, až do 30. augusta,  budú vyžrebovaní traja zákazníci.  Celkovo tak až 33 zákazníkov môže vyhrať cenu svojho nákupu, a to vo forme E-kupónu na ďalší nákup cez službu Tesco Potraviny domov.

Objednať si nákup domov je také jednoduché

Stačí navštíviť  webstránku www.tesco.sk/potravinydomov a vybrať si z viac ako 20 000 výrobkov – od  zmrzliny, cez čerstvé potraviny, nápoje až po drogériu a zvoliť čas dovozu – denne od 8,00 až do 22,00. Nákup vám až k dverám bytu či domu privezú špeciálne vyškolení pracovníci. Cena dovozu je už od 1 € a závisí iba od vybraného času dovozu. Služba je dostupná vo vyše 90 lokalitách na Slovensku – a to v Bratislave, Košiciach, Prešove, Nitre, Trnave, Piešťanoch a v širokom okolí miest.

Zrátané a podčiarknuté, nechajte si jednoducho doniesť mrazivé osvieženie z Tesca až ku dverám, navyše teraz so zľavou, a vyhrajte!

Pozrite sa, ako funguje služba Tesco Potraviny domov:

Potraviny domov

Klikni & Vyzdvihni

Do you need to unwind after a stressful week at work?

At Wellness Hotel Panorama **** all of your wellness needs will be meet and your expectations will be surpassed.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.