Piatok, 6. december, 2019 | Meniny má Mikuláš

Parfémy Hugo Boss dokáží oslnit každého

Hugo Boss je legendární značka, která ovládla svět módy. Její produkty jsou prvotřídní kvality, získaly si takový věhlas, že se prodávají téměř po celém světě. Ačkoliv pro mnohé působí Hugo Boss jako značka vhodná pro muže, vyrábí i bohatý sortiment pro dámy.

Německý výrobce dámské i pánské módy, dokonce i parfémů, to je společnost s proslulým názvem „Hugo Boss“. Tato značka byla založena v roce 1923, sídlí v Metzingenu (Německo) a současně provozuje přibližně 6100 prodejních míst ve 110 zemích světa. Založil ji německý krejší Hugo Ferdinand Boss, její expanzi tehdy však brzdil nástup Třetí říše, avšak po skončení 2. Světové války začala společnost prosperovat a růst.

hugo bossPři příležitosti svého šedesátého výročí vstoupila na trh právě s parfémy, na jejichž vývoji spolupracovala a spolupracuje se jmény, jako je J. M. Chaillan, P. Wargnye nebo A. Menardo. V roce 1985 Hugo Boss vstoupil na burzu, aby jej v roce 1991 získala právě textilní skupina Marzotto, a to za 165 miliónů dolarů, kdy si jimi koupila celých 77,5% akcií. Parfémy této značky patří bezesporu k nejznámějším módním značkám současnosti. Co je zajímavé je, že i přes pokrok doby se věnuje stále více pánské módě. Mužům Hugo Boss nabízí luxusní oblečení, boty, hodinky, peněženky, opěvované parfémy, dokonce i deospreje, sprchové gely a další.

hugo bossTo vše pouze prvotřídní kvality. Hugo Boss dodnes sází na přání zákazníka (což dělá bezesporu jedině dobře), nebojí se zkoušet nové věci, dokonce byla značka svého času historicky prvním sponzorem v odvětví motosportu, a to když navázala na spolupráci s automobilkou Porsche. Při výrobě kosmetiky Hugo Boss dbá na výběr těch nejkvalitnějších ingrediencí, kdy všechny přípravky pochopitelně procházejí pečlivým dermatologickým testováním. Co se týče oděvů, společnost vytvořila i několik kolekcí pro něžné pohlaví, aby neupřednostňovala pouze muže. Více méně totéž se děje i na poli vůní této značky, více parfémů je těch pánských, Hugo Boss se však v posledních letech snaží s každou novou pánskou vůní, vyrobit i alternativu pro ženy.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

7 tipov, ako zariadiť malú kuchyňu

Patríte medzi majiteľov malých kuchýň? Tak určite viete, ako je niekedy ťažké navrhnúť jej priestor tak, aby sa do nej vše vošlo.

​​​​​​​Darujte pod stromček stolovú hru o Gorile

Ahoj vtáčik, si tu? Gorila ti radosť z Vianoc nepokazí. Priatelia sa dali dokopy a vyrobili vtipnú kvízovú hru o známych kauzách.