Parfémy Hugo Boss dokáží oslnit každého

Hugo Boss je legendární značka, která ovládla svět módy. Její produkty jsou prvotřídní kvality, získaly si takový věhlas, že se prodávají téměř po celém světě. Ačkoliv pro mnohé působí Hugo Boss jako značka vhodná pro muže, vyrábí i bohatý sortiment pro dámy.

Německý výrobce dámské i pánské módy, dokonce i parfémů, to je společnost s proslulým názvem „Hugo Boss“. Tato značka byla založena v roce 1923, sídlí v Metzingenu (Německo) a současně provozuje přibližně 6100 prodejních míst ve 110 zemích světa. Založil ji německý krejší Hugo Ferdinand Boss, její expanzi tehdy však brzdil nástup Třetí říše, avšak po skončení 2. Světové války začala společnost prosperovat a růst.

hugo bossPři příležitosti svého šedesátého výročí vstoupila na trh právě s parfémy, na jejichž vývoji spolupracovala a spolupracuje se jmény, jako je J. M. Chaillan, P. Wargnye nebo A. Menardo. V roce 1985 Hugo Boss vstoupil na burzu, aby jej v roce 1991 získala právě textilní skupina Marzotto, a to za 165 miliónů dolarů, kdy si jimi koupila celých 77,5% akcií. Parfémy této značky patří bezesporu k nejznámějším módním značkám současnosti. Co je zajímavé je, že i přes pokrok doby se věnuje stále více pánské módě. Mužům Hugo Boss nabízí luxusní oblečení, boty, hodinky, peněženky, opěvované parfémy, dokonce i deospreje, sprchové gely a další.

hugo bossTo vše pouze prvotřídní kvality. Hugo Boss dodnes sází na přání zákazníka (což dělá bezesporu jedině dobře), nebojí se zkoušet nové věci, dokonce byla značka svého času historicky prvním sponzorem v odvětví motosportu, a to když navázala na spolupráci s automobilkou Porsche. Při výrobě kosmetiky Hugo Boss dbá na výběr těch nejkvalitnějších ingrediencí, kdy všechny přípravky pochopitelně procházejí pečlivým dermatologickým testováním. Co se týče oděvů, společnost vytvořila i několik kolekcí pro něžné pohlaví, aby neupřednostňovala pouze muže. Více méně totéž se děje i na poli vůní této značky, více parfémů je těch pánských, Hugo Boss se však v posledních letech snaží s každou novou pánskou vůní, vyrobit i alternativu pro ženy.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.