Dětské parfémy jsou příjemným potěšením pro všechny ratolesti

Parfémy pro děti jsou veselým rozptýlením pro každé dítě. Rozhodně by se měly vyznačovat především barevností, hrou a motivy známých animovaných pohádek nebo mladých zpěváků.

Dětské parfémy by se rozhodně měly vyznačovat především barevností, hrou a motivy známých animovaných pohádek nebo mladých zpěváků, zde víc než o tu vůni – jde o reklamu. A tak se samozřejmě prodává především značka, vůně je zde naprosto zanedbatelná, byť se dá rozdělit stejně pouze na dva druhy, a to na holčičí a klučičí.

Všechny dětské vůně totiž více méně voní naprosto stejně, holčičí v kombinaci jahody a melounu, klučičí se záchvěvem moře, jindy zas až příliš tvrdě kořeněné, evokující, že jde opravdu o „dospělácký“ mužský parfém. Prvně nelze vynechat fenomén Hannah Montana. Tenhle pubertální seriál nemá doslova konkurenci, od oblečení s motivy hlavní herečky, přes doplňky, jako jsou batohy, kabelky nebo hodinky, až k parfémům, které mají vašim holčičkám „zaručit“, že stejnou vůni používá i ona „Hannah Montana“.

disneyTam si představme cenově nenáročnou Disney Hannah Montana, toaletní vodu, kterou v současné době zastínil Justin Bieber, hrající na city zejména mladým pubertálním holkám. Pro ještě menší děti je zde však naprosto jiný svět, a tím je svět Disney pohádek, které nikdy nevymřou. Podobně jako hodinky s motivy postaviček Disney, se i dětské parfémy propůjčily světu pohádek, které jsou výhodným kšeftem.

disneyKoupit si tak pro své malé ratolesti můžete nádherné dárkové kazety se sprchovým gelem nebo mlékem na tělo, i samostatné parfémy. Disney Cars Set je tak jedním z takových dárkových kazet, ve kterých naleznete toaletní vodu s citrusovo-dřevnatou vůní, ovšem místo sprchového gelu přívěsek na klíče a místo tělového mléka 3D samolepky, což vaše dítko ocení ještě víc. Samostatně prodejný dětský sprchový gel je Disney Pixar Cars Bourák – 3D dětský sprchový gel 200 ml, který je naprosto úchvatný, protože se jedná vyloženě o onu hračku Bouráka z pohádky Auta.

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.