Tipujete cez mobil? Najlepšie s aplikáciou od Niké!

Rýchla, jednoduchá a nabitá funkciami. Práve tieto vlastnosti rozhodli, že v odbornom teste serveru MobilMania.sk zvíťazila aplikácia Niké.

Rýchla – jednoduchá – nabitá funkciami. Práve tieto vlastnosti rozhodli, že v odbornom teste serveru MobilMania.sk v porovnávaní aplikácií od troch najväčších slovenských stávkových spoločností zvíťazila aplikácia Niké.

Oproti ostatným dvom je najrýchlejšia, a predovšetkým intuitívna pre pokročilých, ako aj začínajúcich tipérov. Od ľahkej inštalácie až po samotnú stávku je postup veľmi prehľadný. Čo vás ešte pri tipovaní cez mobil príjemne prekvapí?

Po ruke vám okrem tipérskych funkcií budú TV prenosy zápasov naživo priamo v mobile. Alebo novinka vo svete tipovania – možnosť vyplatenia výhry ešte v priebehu zápasu. Nemusíte tak tŕpnuť do poslednej loptičky či sekundy zápasu a výhru si vybrať v tom správnom momente. K úspešným tipom vám zasa napomôžu tabuľky aj analýzy zápasov od športových expertov.

Stiahnite si ju zadarmo v Applestore alebo na www.nike.sk

Viac o najlepšej aplikácii...

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.