Tipujete cez mobil? Najlepšie s aplikáciou od Niké!

Rýchla, jednoduchá a nabitá funkciami. Práve tieto vlastnosti rozhodli, že v odbornom teste serveru MobilMania.sk zvíťazila aplikácia Niké.

Rýchla – jednoduchá – nabitá funkciami. Práve tieto vlastnosti rozhodli, že v odbornom teste serveru MobilMania.sk v porovnávaní aplikácií od troch najväčších slovenských stávkových spoločností zvíťazila aplikácia Niké.

Oproti ostatným dvom je najrýchlejšia, a predovšetkým intuitívna pre pokročilých, ako aj začínajúcich tipérov. Od ľahkej inštalácie až po samotnú stávku je postup veľmi prehľadný. Čo vás ešte pri tipovaní cez mobil príjemne prekvapí?

Po ruke vám okrem tipérskych funkcií budú TV prenosy zápasov naživo priamo v mobile. Alebo novinka vo svete tipovania – možnosť vyplatenia výhry ešte v priebehu zápasu. Nemusíte tak tŕpnuť do poslednej loptičky či sekundy zápasu a výhru si vybrať v tom správnom momente. K úspešným tipom vám zasa napomôžu tabuľky aj analýzy zápasov od športových expertov.

Stiahnite si ju zadarmo v Applestore alebo na www.nike.sk

Viac o najlepšej aplikácii...

Problém s darčekom? 10 perfektných tipov na Vianočné darčeky!

Prinášame vám niekoľko super tipov na darčeky pre celú rodinu, ktoré potešia nie len pod Vianočným stromčekom ale aj po sviatkoch.

Slovensko bude vo svete reprezentovať projekt Zachráň včely

Slovensko patrí k špičke v oblasti technológií a projekt Zachráň včely je toho dôkazom.

Vzťah k seniorom chce zmeniť výzvou

Predvianočný zhon je v plnom prúde a pri nákupoch zabúdame na starých rodičov.

Bangkok, Phuket, pláže, chrámy: Za 13 dní to naj z Thajska

Zážitkami nabitý poznávací zájazd vám predstaví všehochuť Thajského kráľovstva.