Streda, 23. október, 2019 | Meniny má Alojzia

Tipujete cez mobil? Najlepšie s aplikáciou od Niké!

Rýchla, jednoduchá a nabitá funkciami. Práve tieto vlastnosti rozhodli, že v odbornom teste serveru MobilMania.sk zvíťazila aplikácia Niké.

Rýchla – jednoduchá – nabitá funkciami. Práve tieto vlastnosti rozhodli, že v odbornom teste serveru MobilMania.sk v porovnávaní aplikácií od troch najväčších slovenských stávkových spoločností zvíťazila aplikácia Niké.

Oproti ostatným dvom je najrýchlejšia, a predovšetkým intuitívna pre pokročilých, ako aj začínajúcich tipérov. Od ľahkej inštalácie až po samotnú stávku je postup veľmi prehľadný. Čo vás ešte pri tipovaní cez mobil príjemne prekvapí?

Po ruke vám okrem tipérskych funkcií budú TV prenosy zápasov naživo priamo v mobile. Alebo novinka vo svete tipovania – možnosť vyplatenia výhry ešte v priebehu zápasu. Nemusíte tak tŕpnuť do poslednej loptičky či sekundy zápasu a výhru si vybrať v tom správnom momente. K úspešným tipom vám zasa napomôžu tabuľky aj analýzy zápasov od športových expertov.

Stiahnite si ju zadarmo v Applestore alebo na www.nike.sk

Viac o najlepšej aplikácii...

Grafickí dizajnéri ukázali, ako možno zmeniť charakter miesta

Spravili nový „mejkap“ jednej prevádzky, ale Centrum stále nefunguje ako celok.

Zabudni na prvoplánové kostýmy. Tu sa budeš skutočne báť

Nebavia ťa halloweenske párty? Kašli na ne. Neďaleko Bratislavy otvárajú Strašidelný dom pre silné žalúdky.

Komerčné priestory v Jarabinkách: Istí zákazníci = isté tržby

Podnikateľom v obchode a službách sa črtá zaujímavá príležitosť. V predaji sú nové komerčné priestory v Jarabinkách.