Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Tipujete cez mobil? Najlepšie s aplikáciou od Niké!

Rýchla, jednoduchá a nabitá funkciami. Práve tieto vlastnosti rozhodli, že v odbornom teste serveru MobilMania.sk zvíťazila aplikácia Niké.

Rýchla – jednoduchá – nabitá funkciami. Práve tieto vlastnosti rozhodli, že v odbornom teste serveru MobilMania.sk v porovnávaní aplikácií od troch najväčších slovenských stávkových spoločností zvíťazila aplikácia Niké.

Oproti ostatným dvom je najrýchlejšia, a predovšetkým intuitívna pre pokročilých, ako aj začínajúcich tipérov. Od ľahkej inštalácie až po samotnú stávku je postup veľmi prehľadný. Čo vás ešte pri tipovaní cez mobil príjemne prekvapí?

Po ruke vám okrem tipérskych funkcií budú TV prenosy zápasov naživo priamo v mobile. Alebo novinka vo svete tipovania – možnosť vyplatenia výhry ešte v priebehu zápasu. Nemusíte tak tŕpnuť do poslednej loptičky či sekundy zápasu a výhru si vybrať v tom správnom momente. K úspešným tipom vám zasa napomôžu tabuľky aj analýzy zápasov od športových expertov.

Stiahnite si ju zadarmo v Applestore alebo na www.nike.sk

Viac o najlepšej aplikácii...

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line