Utorok, 19. november, 2019 | Meniny má Alžbeta

Tipujete cez mobil? Najlepšie s aplikáciou od Niké!

Rýchla, jednoduchá a nabitá funkciami. Práve tieto vlastnosti rozhodli, že v odbornom teste serveru MobilMania.sk zvíťazila aplikácia Niké.

Rýchla – jednoduchá – nabitá funkciami. Práve tieto vlastnosti rozhodli, že v odbornom teste serveru MobilMania.sk v porovnávaní aplikácií od troch najväčších slovenských stávkových spoločností zvíťazila aplikácia Niké.

Oproti ostatným dvom je najrýchlejšia, a predovšetkým intuitívna pre pokročilých, ako aj začínajúcich tipérov. Od ľahkej inštalácie až po samotnú stávku je postup veľmi prehľadný. Čo vás ešte pri tipovaní cez mobil príjemne prekvapí?

Po ruke vám okrem tipérskych funkcií budú TV prenosy zápasov naživo priamo v mobile. Alebo novinka vo svete tipovania – možnosť vyplatenia výhry ešte v priebehu zápasu. Nemusíte tak tŕpnuť do poslednej loptičky či sekundy zápasu a výhru si vybrať v tom správnom momente. K úspešným tipom vám zasa napomôžu tabuľky aj analýzy zápasov od športových expertov.

Stiahnite si ju zadarmo v Applestore alebo na www.nike.sk

Viac o najlepšej aplikácii...

Pozrite sa, ako fungujú asistenčné systémy Volkswagenu

Volkswagen Slovensko pokračuje v produkcii zaujímavých videí, ktoré odhaľujú technologickú výbavu modelov VW.

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície.

Známe osobnosti prezradili, do ktorej krajiny sa nechcú vrátiť

Influenceri si v kampani O2 pripomenuli 30. výročie Nežnej revolúcie.