Úkolem značky Rimmel je pečovat o ženskou krásu

Rimmel v řadě svých výrobků, určených pro kosmetické účely, nabízí korektory, make – upy, tužky na oči, obočí i kontury rtů. Dále pudry, oční stíny, růže na tvář, laky, kůry na nehty a další. Řasenky jsme si jmenovali v minulém článku, stále častěji se objevují v regálech obchodů ve výhodných sadách v akci. Co je ale nutné zmínit dnes – jsou make – upy této značky, které podobně jako řasenky disponují opravdovou kvalitou co do celodenní výdrže.

rimmelRimmel London Match Perfection Foundation SPF18 – make – up odstín 201 Classic Beige 30 ml. Prvně je třeba si říct, že každý make – up se dělí podle odstínů. Vybrat si ten svůj je věc poměrně nenáročná, zkoušíte-li si testery make – upů na denním světle. Tento je odstínu 201, vhodný pro světlejší typy, v létě byste s tímto odstínem však působili spíše jako upíři. Je proto vhodné, měnit odstíny podle léta a zimy. Tento make – up ve skleněné láhvičce s pumpičkou vám při denním střídmém užívání vám vydrží přibližně půl roku.

rimmelMá ochranný faktor SPF15 a je zhotoven z unikátní inovativní receptury Smart – Tone technologie, která napodobuje vaši pleť a texturu. Vhodné je tento i jiný make – up od společnosti Rimmel používat spolu s korektorem, například Rimmel London Match Perfection 2 v 1 – korektor a rozjasňovač 010 Ivory 7 ml, zde pro změnu v odstínech záleží, jak tmavé máte kruhy pod očima. Tyto přípravky si ale pochvaluje nejvíce uživatelek.

Rimmel lasting Finish 25 h Foundation Make – up – dlouhotrvající make – up 201 Classic Be 30 ml je poměrnou novinkou na trhu, kterou zase nakoupíte ve více odstínech. Tento produkt zbavuje pleť stresu a napětí, vydrží až dvacet pět hodin, během kterých udržuje vaši pleť rozjasněnou a svěží.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.