Ženské parfémy vytvořené skutečnými ženami

Každá žena by měla příjemně vonět a ačkoliv je většina parfémů vytvořená muži, i ženy dokáží vytvářet neodolatelné vůně. Představíme si proto ženy, které se podílely na vzniku skutečně svůdných parfémů.

Madonnu a Mariah Carey jako bojovnice za ženskou svůdnost jsme si představili minule. Dnes pokračujeme ve výčtu ženských parfémů, respektive parfémů, které jsou pro ženy, které však mohli navrhnout i muži.

Navíc sice ne každý parfumér je homosexuál, ale kdo má vytříbenější vkus na vůně, které by se daly opatřit nálepkou jako ženské? Možná i tyhle tvůrce parfémů si představíme…

sex and the citySex and The City a Sex in The City – dvě sesterské značky s jediným cílem – být sexy, stejně, jako se o to snažily hlavní představitelky známého amerického seriálu, který milovaly všechny divačky, které si neměly s kým popovídat, a potřebovaly ty chlapy vyřešit alespoň zprostředkovaně přes S. J. Parker – sloupkařku, která ty chlapy kosila jak na papíře, tak v posteli.

sex in the cityVůně mají podtitul, jako je „Hello Lover“ nebo „For Her“ či „By Night“, kterou oceníte cestou na žhavé noční rande. Sex in The City se pak zaměřuje spíše na východ slunce na ráno „po“, na cestu domů od něj do kavárny na ranní kafe s kamarádkami. Podtitul „Sunrise“ o tom jednoznačně vypovídá. Chcte-li vonět jako Carrie, a být stejně neodolatelná jako ona, popřípadě chcete-li už konečně uhnat toho svého „pana Božského“, kupte si alespoň „By Night“…

paris hiltonParis Hilton – slavná dědička, která se dokázala proslavit v módním i hudebním průmyslu. Talent nemá jen ona, ale i ti po její pravici, kteří jí pomohli s návrhem vlastních parfémů, které ji zase, jak jinak než vynášejí. Nutno dodat, že její vůně jsou příjemné, příjemného vzhledu jsou však i samotné flakónky. Nejhezčí flakónek ve výčtu jejich parfémů jen ten, který patří vůni Siren, tedy Sirénám – mořským pannám, uhánějícím mořeplavce. Tento parfém se skládá z mandarinky, pomeranče, zimolezu, leknínu, z kokosové orchideje, vanilky, santalového dřeva a krémového pižma. Trochu mimo mísu moře, ale i tak dokáže velmi příjemně zapůsobit.

Do you need to unwind after a stressful week at work?

At Wellness Hotel Panorama **** all of your wellness needs will be meet and your expectations will be surpassed.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.