Kto bude organizátorom ZOH 2022?

Dvaja kandidáti, ale len jeden z nich bude v roku 2022 hostiť Zimné olympijské hry. Stane sa čínsky Peking historicky prvým mestom, ktoré usporiada nielen letnú (2008), ale aj zimnú olympiádu?

Dvaja kandidáti, ale len jeden z nich bude v roku 2022 hostiť Zimné olympijské hry. Stane sa čínsky Peking historicky prvým mestom, ktoré usporiada nielen letnú (2008), ale aj zimnú olympiádu? Alebo túto možnosť dostane premiérovo kazašské Almaty? O všetkom rozhodnú delegáti Medzinárodného olympijského výboru v piatok 31.júla na svojom zasadnutí v malajzijskom Kuala Lumpure.

Favoritom odborníkov i bookmakerov je čínska metropola. S organizáciou významného športového podujatia už má skúsenosti. Navyše disponuje obrovskými finančnými zdrojmi i podporou zo strany čelných predstaviteľov krajiny. Na druhej strane je ale naoko skromná kandidatúra krajiny na rozhraní európskeho a ázijského kontinentu, ktorá sa snaží presvedčiť, že je ideálnym miestom so skutočne zimným prostredím a dostatkom prírodného snehu.  A ten je predsa pri organizácii oslavy zimných športov najdôležitejší.

Potvrdia sa prognózy, alebo sa zrodí prekvapenie? Neprehliadnite v ponuke Niké ani túto prestížnu spoločenskú udalosť.

6681      Peking  1,30

6682      Almaty 3,00

Ako dostať akné pod kontrolu? Odhaľte jeho príčiny!

Prečo vás trápia čierne a biele bodky alebo vyrážky? Porozumejte spúšťacím faktorom a zlepšite stav svojej problematickej pleti.

Ušetrite na vykurovaní s novým Teplom so zárukou od ZSE

Vedeli ste, že väčšina nákladov na energie obvykle pripadá na vykurovanie a ohrev vody?

Vo VSD prepli na vyššiu rýchlosť, šetria nám čas a peniaze

Každý chce dobré a rýchle riešenia. Nečudo, veď súčasné technológie nás už dávno predbehli.

Alena Bašistová: Nikomu nejdem brať hlasy a ani s nimi kšeftovať

​​​​​​​Rozhovor s nezávislou kandidátkou na primátorku mesta Košice, Alenou Bašistovou.