Kto bude organizátorom ZOH 2022?

Dvaja kandidáti, ale len jeden z nich bude v roku 2022 hostiť Zimné olympijské hry. Stane sa čínsky Peking historicky prvým mestom, ktoré usporiada nielen letnú (2008), ale aj zimnú olympiádu?

Dvaja kandidáti, ale len jeden z nich bude v roku 2022 hostiť Zimné olympijské hry. Stane sa čínsky Peking historicky prvým mestom, ktoré usporiada nielen letnú (2008), ale aj zimnú olympiádu? Alebo túto možnosť dostane premiérovo kazašské Almaty? O všetkom rozhodnú delegáti Medzinárodného olympijského výboru v piatok 31.júla na svojom zasadnutí v malajzijskom Kuala Lumpure.

Favoritom odborníkov i bookmakerov je čínska metropola. S organizáciou významného športového podujatia už má skúsenosti. Navyše disponuje obrovskými finančnými zdrojmi i podporou zo strany čelných predstaviteľov krajiny. Na druhej strane je ale naoko skromná kandidatúra krajiny na rozhraní európskeho a ázijského kontinentu, ktorá sa snaží presvedčiť, že je ideálnym miestom so skutočne zimným prostredím a dostatkom prírodného snehu.  A ten je predsa pri organizácii oslavy zimných športov najdôležitejší.

Potvrdia sa prognózy, alebo sa zrodí prekvapenie? Neprehliadnite v ponuke Niké ani túto prestížnu spoločenskú udalosť.

6681      Peking  1,30

6682      Almaty 3,00

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch

Burza pracovných príležitostí opäť na Stavebnej fakulte STU

Po niekoľkoročnej prestávke sa opäť konala Burza pracovných príležitostí spojená s prezentáciou stavebných firiem.