Streda, 16. október, 2019 | Meniny má Vladimíra

Kto bude organizátorom ZOH 2022?

Dvaja kandidáti, ale len jeden z nich bude v roku 2022 hostiť Zimné olympijské hry. Stane sa čínsky Peking historicky prvým mestom, ktoré usporiada nielen letnú (2008), ale aj zimnú olympiádu?

Dvaja kandidáti, ale len jeden z nich bude v roku 2022 hostiť Zimné olympijské hry. Stane sa čínsky Peking historicky prvým mestom, ktoré usporiada nielen letnú (2008), ale aj zimnú olympiádu? Alebo túto možnosť dostane premiérovo kazašské Almaty? O všetkom rozhodnú delegáti Medzinárodného olympijského výboru v piatok 31.júla na svojom zasadnutí v malajzijskom Kuala Lumpure.

Favoritom odborníkov i bookmakerov je čínska metropola. S organizáciou významného športového podujatia už má skúsenosti. Navyše disponuje obrovskými finančnými zdrojmi i podporou zo strany čelných predstaviteľov krajiny. Na druhej strane je ale naoko skromná kandidatúra krajiny na rozhraní európskeho a ázijského kontinentu, ktorá sa snaží presvedčiť, že je ideálnym miestom so skutočne zimným prostredím a dostatkom prírodného snehu.  A ten je predsa pri organizácii oslavy zimných športov najdôležitejší.

Potvrdia sa prognózy, alebo sa zrodí prekvapenie? Neprehliadnite v ponuke Niké ani túto prestížnu spoločenskú udalosť.

6681      Peking  1,30

6682      Almaty 3,00

Kedy je správny čas nasťahovať sa do novostavby?

Pozor na znečisťujúce látky v interiéri.

Ojazdené pneumatiky odovzdajte, šetríte tak životné prostredie

Trápi vás po každej sezóne otázka, čo robiť s ojazdenými gumami? Riešenie je jednoduché, vráťte ich distribútorom.

P3 začína na východe Slovenska s výstavbou parku

Prácu v ňom by mohlo nájsť až 1 500 ľudí z košického a prešovského regiónu.