Kto bude organizátorom ZOH 2022?

Dvaja kandidáti, ale len jeden z nich bude v roku 2022 hostiť Zimné olympijské hry. Stane sa čínsky Peking historicky prvým mestom, ktoré usporiada nielen letnú (2008), ale aj zimnú olympiádu?

Dvaja kandidáti, ale len jeden z nich bude v roku 2022 hostiť Zimné olympijské hry. Stane sa čínsky Peking historicky prvým mestom, ktoré usporiada nielen letnú (2008), ale aj zimnú olympiádu? Alebo túto možnosť dostane premiérovo kazašské Almaty? O všetkom rozhodnú delegáti Medzinárodného olympijského výboru v piatok 31.júla na svojom zasadnutí v malajzijskom Kuala Lumpure.

Favoritom odborníkov i bookmakerov je čínska metropola. S organizáciou významného športového podujatia už má skúsenosti. Navyše disponuje obrovskými finančnými zdrojmi i podporou zo strany čelných predstaviteľov krajiny. Na druhej strane je ale naoko skromná kandidatúra krajiny na rozhraní európskeho a ázijského kontinentu, ktorá sa snaží presvedčiť, že je ideálnym miestom so skutočne zimným prostredím a dostatkom prírodného snehu.  A ten je predsa pri organizácii oslavy zimných športov najdôležitejší.

Potvrdia sa prognózy, alebo sa zrodí prekvapenie? Neprehliadnite v ponuke Niké ani túto prestížnu spoločenskú udalosť.

6681      Peking  1,30

6682      Almaty 3,00

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.

Slovensko má pralesy, púšť aj kameňopád. Už ste ich videli?

Prinášame vám niekoľko cestovateľských tipov, za ktorými nemusíte cestovať ďaleko.

Toto tajomstvo vrcholoví športovci dlho skrývali

Súhlasíte s tým, že na Slovensku sú zimné športy veľmi populárne?

Vlani sme si vyberali z vyše pol milióna inzerovaných áut

Oproti ostatným krajinám Vyšehradskej štvorky boli u nás vozidlá najmladšie, no aj raz tak drahé