AGEM Computers má viac ako 80 odberných miest po celom Slovensku

Svoj tovar si zákazník môže zaslať na ktorékoľvek, z viac ako 80 odberných miest, vo viac ako 50 mestách na celom Slovensku v prípade, že sa nechce viazať na príchod kuriéra.

Bratislava - AGEM zaviedol službu, namieru navrhnutú pre tých, ktorý počas dňa nemajú čas viazať sa na príchod kuriéra a chcú si svoju zásielku vyzdvihnúť kedykoľvek podľa svojich časových možností. Svoj tovar si zákazník môže zaslať na ktorékoľvek, z viac ako 80 odberných miest, vo viac ako 50 mestách na celom Slovensku s možnosťou platby v hotovosti alebo platobnou kartou pri dobierke. „Našim zákazníkom vytvárame najprofesionálnejšie podmienky nákupu, od rozhodovania až po rozbalenie. V prípade doručenia na odberné miesto, bude zákazník oboznámený, že si zásielku môže vyzdnihnúť a záleží na ňom kedy si nájde čas.“, riaditeľ AGEMu, Milan Fabian. Systém Vám pri objednávke zobrazí najbližšie odberné miesta podľa vašej polohy. Viac informácií nájdete na agem.sk.

AGEM

DEXIS SLOVAKIA má nového generálneho riaditeľa

Po zlúčení DELUX a SLS-TECHNACO, kde sa právnym nástupcom stala firma DEXIS SLOVAKIA, dochádza k výmene na strategickej pozícii.

Vianoce a Silvester v teple: Pätnásť tipov, kam sa vybrať

Strávte hlavné sviatky roka netradične - namiesto zimy si oddýchnite v exotike.

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018

Cestárske kariérne dni 2018 na SvF

Takmer 30 stredoškolákov sa zúčastnilo Cestárskych kariérnych dní na pôde Stavebnej fakulty STU v Bratislave.