AGEM Computers má viac ako 80 odberných miest po celom Slovensku

Svoj tovar si zákazník môže zaslať na ktorékoľvek, z viac ako 80 odberných miest, vo viac ako 50 mestách na celom Slovensku v prípade, že sa nechce viazať na príchod kuriéra.

Bratislava - AGEM zaviedol službu, namieru navrhnutú pre tých, ktorý počas dňa nemajú čas viazať sa na príchod kuriéra a chcú si svoju zásielku vyzdvihnúť kedykoľvek podľa svojich časových možností. Svoj tovar si zákazník môže zaslať na ktorékoľvek, z viac ako 80 odberných miest, vo viac ako 50 mestách na celom Slovensku s možnosťou platby v hotovosti alebo platobnou kartou pri dobierke. „Našim zákazníkom vytvárame najprofesionálnejšie podmienky nákupu, od rozhodovania až po rozbalenie. V prípade doručenia na odberné miesto, bude zákazník oboznámený, že si zásielku môže vyzdnihnúť a záleží na ňom kedy si nájde čas.“, riaditeľ AGEMu, Milan Fabian. Systém Vám pri objednávke zobrazí najbližšie odberné miesta podľa vašej polohy. Viac informácií nájdete na agem.sk.

AGEM

Modernizácia rozvodov tepla v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci

Tepelné rozvody na sídlisku v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci prejdú v najbližšom období významnou modernizáciou.

Čerešne dozreli: Aj po zmenách na hypotekárnom trhu chutia!

V atraktívnom dúbravskom projekte Čerešne living sa začala druhá fáza predaja bytov. S ňou súvisí niekoľko dôležitých noviniek!

Edite sa podarilo schudnúť 30 kilogramóv vďaka 3D Chili.

Konečne si splníte svoje sny o plochom brušku a štíhlom páse vďaka novému systému založenom na zdravom chudnutí bez jojo efektu!

Úspešní Slováci radia: Presadiť sa dá vždy, snívať nestačí

Aké je tajomstvo ich úspechu?