AGEM Computers má viac ako 80 odberných miest po celom Slovensku

Svoj tovar si zákazník môže zaslať na ktorékoľvek, z viac ako 80 odberných miest, vo viac ako 50 mestách na celom Slovensku v prípade, že sa nechce viazať na príchod kuriéra.

Bratislava - AGEM zaviedol službu, namieru navrhnutú pre tých, ktorý počas dňa nemajú čas viazať sa na príchod kuriéra a chcú si svoju zásielku vyzdvihnúť kedykoľvek podľa svojich časových možností. Svoj tovar si zákazník môže zaslať na ktorékoľvek, z viac ako 80 odberných miest, vo viac ako 50 mestách na celom Slovensku s možnosťou platby v hotovosti alebo platobnou kartou pri dobierke. „Našim zákazníkom vytvárame najprofesionálnejšie podmienky nákupu, od rozhodovania až po rozbalenie. V prípade doručenia na odberné miesto, bude zákazník oboznámený, že si zásielku môže vyzdnihnúť a záleží na ňom kedy si nájde čas.“, riaditeľ AGEMu, Milan Fabian. Systém Vám pri objednávke zobrazí najbližšie odberné miesta podľa vašej polohy. Viac informácií nájdete na agem.sk.

AGEM

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch

Burza pracovných príležitostí opäť na Stavebnej fakulte STU

Po niekoľkoročnej prestávke sa opäť konala Burza pracovných príležitostí spojená s prezentáciou stavebných firiem.

Počet ochorení na rakovinu stále stúpa. Nepodceňujte prevenciu

Až jedno zo štyroch úmrtí v rámci Európskej únie je zapríčinené rakovinou.