AGEM Computers má viac ako 80 odberných miest po celom Slovensku

Svoj tovar si zákazník môže zaslať na ktorékoľvek, z viac ako 80 odberných miest, vo viac ako 50 mestách na celom Slovensku v prípade, že sa nechce viazať na príchod kuriéra.

Bratislava - AGEM zaviedol službu, namieru navrhnutú pre tých, ktorý počas dňa nemajú čas viazať sa na príchod kuriéra a chcú si svoju zásielku vyzdvihnúť kedykoľvek podľa svojich časových možností. Svoj tovar si zákazník môže zaslať na ktorékoľvek, z viac ako 80 odberných miest, vo viac ako 50 mestách na celom Slovensku s možnosťou platby v hotovosti alebo platobnou kartou pri dobierke. „Našim zákazníkom vytvárame najprofesionálnejšie podmienky nákupu, od rozhodovania až po rozbalenie. V prípade doručenia na odberné miesto, bude zákazník oboznámený, že si zásielku môže vyzdnihnúť a záleží na ňom kedy si nájde čas.“, riaditeľ AGEMu, Milan Fabian. Systém Vám pri objednávke zobrazí najbližšie odberné miesta podľa vašej polohy. Viac informácií nájdete na agem.sk.

AGEM

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.