Streda, 19. február, 2020 | Meniny má Vlasta

AGEM Computers má viac ako 80 odberných miest po celom Slovensku

Svoj tovar si zákazník môže zaslať na ktorékoľvek, z viac ako 80 odberných miest, vo viac ako 50 mestách na celom Slovensku v prípade, že sa nechce viazať na príchod kuriéra.

Bratislava - AGEM zaviedol službu, namieru navrhnutú pre tých, ktorý počas dňa nemajú čas viazať sa na príchod kuriéra a chcú si svoju zásielku vyzdvihnúť kedykoľvek podľa svojich časových možností. Svoj tovar si zákazník môže zaslať na ktorékoľvek, z viac ako 80 odberných miest, vo viac ako 50 mestách na celom Slovensku s možnosťou platby v hotovosti alebo platobnou kartou pri dobierke. „Našim zákazníkom vytvárame najprofesionálnejšie podmienky nákupu, od rozhodovania až po rozbalenie. V prípade doručenia na odberné miesto, bude zákazník oboznámený, že si zásielku môže vyzdnihnúť a záleží na ňom kedy si nájde čas.“, riaditeľ AGEMu, Milan Fabian. Systém Vám pri objednávke zobrazí najbližšie odberné miesta podľa vašej polohy. Viac informácií nájdete na agem.sk.

AGEM

Fakulta posiela študentov do verejných inštitúcií a vzdeláva ich

Počas štúdia na vysokej škole mladí ľudia dospievajú a tvoria si svoju osobnosť.

Moderné, inovatívne a praktické štúdium práva? U nás sa to dá!

Naša fakulta je najstaršou, najväčšou a najprestížnejšou právnickou fakultou na Slovensku.

Prečo je Nitra rajom študentov?

Je atraktívna, aktuálna, akčná inštitúcia poskytujúca vysokoškolské vzdelávanie so 60-ročnou tradíciou.