Naučte se správně pečovat o zubní hygienu

Značka TePe se specializuje na péči o zubní hygienu. Speciálně pak se věnuje mezizubním prostorům, kam není vstup umožněn klasickým zubním kartáčkem, ale pouze tím „mezizubním“. Již dávno totiž všichni víme, že pouhý klasický zubní kartáček zdaleka neodstraní všechny zbytky jídla, natož snad bakterie. Moudré zuby rady doporučí právě mezizubní kartáčky v kombinaci s ústní vodou, která může sice štípat na váš jazyk, zato „vyštípe“ všechny bakterie z mezizubních prostor, kam se žádnou vůlí jinak nedostanete.

Mezizubní kartáčky jsou vlastně nádstavce, které je nutné měnit po třech měsících, tak jako klasický zubní kartáček. Mezizubní kartáčky od společnosti Tepe koupíte v různých velikostech štětinek, které vyhoví přesně vaším potřebám. Baleny jsou po osmi kusech, a ty velikosti, které zrovna nevyužijete vy, můžete podarovat zbylým členům domácnosti.

1-r523_res.jpg

Tento výrobce navrhl i kartáčky pro čištění zubních implantátů . Ty jsou unisex, odstraňují zubní povlak z dásní, zadních stoliček a dalších těžko dostupných míst. Kromě implantátů je vhodný naopak i pro čištění nově se prořezávajících dětských stoliček.

35053-largedefault-r100_res.jpg

Nakonec nesmí chybět ani klasický kartáček TePe Nova X-Soft . Řeč je o extra měkkém zubním kartáčku, který je citlivý k ještě citlivějším zubním dásním, které mají sklon ke krvácení. Dokonale odstraňuje zubní plak, zužující se hlavice s hustě vysazený štětinkami je dokonalou alternativou pro čištění zubních stoliček.

35052-largedefault-r370_res.jpg

Naopak speciálně vyvýšená špička kartáčku se dostane i do hůře dostupných míst mezi jednotlivými zuby. Při tom všem jsou štětinky kartáčku šetrné k vašim dásním. Tak jako veškeré výrobky této společnosti, i tyto klasické kartáčky nakoupíte v duhových barvách, které rozveselí vaši koupelnu.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.