Utorok, 19. november, 2019 | Meniny má Alžbeta

Naučte se správně pečovat o zubní hygienu

Značka TePe se specializuje na péči o zubní hygienu. Speciálně pak se věnuje mezizubním prostorům, kam není vstup umožněn klasickým zubním kartáčkem, ale pouze tím „mezizubním“. Již dávno totiž všichni víme, že pouhý klasický zubní kartáček zdaleka neodstraní všechny zbytky jídla, natož snad bakterie. Moudré zuby rady doporučí právě mezizubní kartáčky v kombinaci s ústní vodou, která může sice štípat na váš jazyk, zato „vyštípe“ všechny bakterie z mezizubních prostor, kam se žádnou vůlí jinak nedostanete.

Mezizubní kartáčky jsou vlastně nádstavce, které je nutné měnit po třech měsících, tak jako klasický zubní kartáček. Mezizubní kartáčky od společnosti Tepe koupíte v různých velikostech štětinek, které vyhoví přesně vaším potřebám. Baleny jsou po osmi kusech, a ty velikosti, které zrovna nevyužijete vy, můžete podarovat zbylým členům domácnosti.

1-r523_res.jpg

Tento výrobce navrhl i kartáčky pro čištění zubních implantátů . Ty jsou unisex, odstraňují zubní povlak z dásní, zadních stoliček a dalších těžko dostupných míst. Kromě implantátů je vhodný naopak i pro čištění nově se prořezávajících dětských stoliček.

35053-largedefault-r100_res.jpg

Nakonec nesmí chybět ani klasický kartáček TePe Nova X-Soft . Řeč je o extra měkkém zubním kartáčku, který je citlivý k ještě citlivějším zubním dásním, které mají sklon ke krvácení. Dokonale odstraňuje zubní plak, zužující se hlavice s hustě vysazený štětinkami je dokonalou alternativou pro čištění zubních stoliček.

35052-largedefault-r370_res.jpg

Naopak speciálně vyvýšená špička kartáčku se dostane i do hůře dostupných míst mezi jednotlivými zuby. Při tom všem jsou štětinky kartáčku šetrné k vašim dásním. Tak jako veškeré výrobky této společnosti, i tyto klasické kartáčky nakoupíte v duhových barvách, které rozveselí vaši koupelnu.

Pozrite sa, ako fungujú asistenčné systémy Volkswagenu

Volkswagen Slovensko pokračuje v produkcii zaujímavých videí, ktoré odhaľujú technologickú výbavu modelov VW.

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Známe osobnosti prezradili, do ktorej krajiny sa nechcú vrátiť

Influenceri si v kampani O2 pripomenuli 30. výročie Nežnej revolúcie.