K 300 rôznym notebookom a desktopom dostanete Office 365 zadarmo

V AGEMe spúšťame veľkú ,,OFFICE” akciu - počas celého novembra dostanete pri kúpe vybraných PC zariadení zadarmo balíček Office 365 v hodnote 69€.

K 300 rôznym notebookom a desktopom dostanete Office 365 zadarmo

V AGEMe spúšťame veľkú ,,OFFICE” akciu - počas celého novembra dostanete pri kúpe vybraných notebookov a desktopov zadarmo kancelársky balík Office 365 v hodnote 69€. Akcia sa týka notebookov a desktopov značky HP a vybraných notebookov značky ASUS.

Nový Office 365 obsahuje aplikácie Word, Excel, PowerPoint, OneNote a Outlook. Vďaka 1 TB ukladacieho priestoru v cloudovom úložisku OneDrive máte svoje dokumenty vždy a všade poruke. Licencia zahŕňa inštaláciu na 1 PC/notebook alebo Mac + 1 tablet + 1 smartfón. Jeho výhodou je aj  60 voľných minút mesačne na hovory zo služby Skype na pevné linky

Akcia platí od 1.11. do 30.11.2015 alebo do vypredania zásob.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.