K 300 rôznym notebookom a desktopom dostanete Office 365 zadarmo

V AGEMe spúšťame veľkú ,,OFFICE” akciu - počas celého novembra dostanete pri kúpe vybraných PC zariadení zadarmo balíček Office 365 v hodnote 69€.

K 300 rôznym notebookom a desktopom dostanete Office 365 zadarmo

V AGEMe spúšťame veľkú ,,OFFICE” akciu - počas celého novembra dostanete pri kúpe vybraných notebookov a desktopov zadarmo kancelársky balík Office 365 v hodnote 69€. Akcia sa týka notebookov a desktopov značky HP a vybraných notebookov značky ASUS.

Nový Office 365 obsahuje aplikácie Word, Excel, PowerPoint, OneNote a Outlook. Vďaka 1 TB ukladacieho priestoru v cloudovom úložisku OneDrive máte svoje dokumenty vždy a všade poruke. Licencia zahŕňa inštaláciu na 1 PC/notebook alebo Mac + 1 tablet + 1 smartfón. Jeho výhodou je aj  60 voľných minút mesačne na hovory zo služby Skype na pevné linky

Akcia platí od 1.11. do 30.11.2015 alebo do vypredania zásob.

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.