Nebojte sa spoluúčasti pri nehode, ŠKODA vám ju nahradí

So službou ŠKODA Spoluúčasť získate v prípade poistnej udalosti v autorizovaných servisoch ŠKODA náhradu spoluúčasti z havarijného poistenia až do výšky 166 €.

So službou ŠKODA Spoluúčasť získate v prípade poistnej udalosti v autorizovaných servisoch ŠKODA náhradu spoluúčasti z havarijného poistenia až do výšky 166 €.

Drobné poistné udalosti pri prevádzke motorového vozidla sú bežnou realitou, ktorú zažil každý motorista.

Či už je to neodhadnutá vzdialenosť prekážky pri cúvaní alebo malé havárie na križovatkách v obci. Štatisticky medzi najčastejšie poistné udalosti patria nárazy do stojaceho vozidla na parkovisku. Na riešenie vzniknutej situácie využívajú motoristi predovšetkým havarijné poistenie, ktoré však vo väčšine prípadov obsahuje aj spoluúčasť. Tou sa majiteľ vozidla podieľa určitým percentom na krytí nákladov na opravu, čo nie je lacná záležitosť.

Dnes však už ani spoluúčasť nemusí byť strašiakom. S novou unikátnou službou ŠKODA Spoluúčasť tieto situácie vyriešite jednoduchšie a hlavne lacnejšie. Zverte opravu vášho auta po poistnej udalosti autorizovanému servisu ŠKODA  a okrem profesionálnej starostlivosti získate aj unikátnu možnosť náhrady spoluúčasti z havarijného poistenia. Po vyriešení poistnej udalosti vám autorizovaný servisný partner ŠKODA vystaví Poukaz o náhrade spoluúčasti až do výšky 166€.

Výhody riešenia poistnej udalosti v autorizovaných servisoch ŠKODA:

• Pri riešení poistných udalostí vám nahradia škodu až do výšky 166 € formou poukazu
  • Poukaz môžete použiť na autorizované servisné služby, ŠKODA Originálne dielce a ŠKODA Originálne príslušenstvo podľa vášho výberu po dobu jedného roka
  • Pri riešení poistných udalostí máte k dispozícii náhradné vozidlo podľa platných pravidiel pre náhradnú mobilitu
  • Opravu vášho vozidla vykoná profesionálne vyškolený personál v súlade s predpísanými normami výrobcu
  • Spoľahnúť sa môžete na moderné technické vybavenie servisov a najnovšie diagnostické prístroje

Výška príspevku na spoluúčasť sa odlišuje v závislosti od výšky spoluúčasti v rámci poistnej zmluvy. Viac informácií o nahradení výšky príspevku na spoluúčasť pri oprave vášho vozidla získate u participujúcich servisných partnerov ŠKODA alebo v pravidlách pre poskytnutie náhrady spoluúčasti.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut