Nedeľa, 26. jún, 2022 | Meniny má Adriána

Výber operátora už dávno nie je len o paušáloch a pevnej linke

Potreby firiem v oblasti digitalizácie a ICT v posledných rokoch výrazne rastú. Technológie sa vyvíjajú závratným tempom a preto je pre podniky čoraz dôležitejšie mať pri sebe správnych partnerov.

Potreby firiem v oblasti digitalizácie a ICT v posledných rokoch výrazne rastú. Technológie sa vyvíjajú závratným tempom a preto je pre podniky čoraz dôležitejšie mať pri sebe správnych partnerov, ktorí im umožnia držať krok s aktuálnym vývojom. Aj dobrý výber operátora firmám pomôže zvýšiť produktivitu a ušetriť náklady.

My v Slovak Telekome neustále prinášame inovácie a nové technológie, aby sme mohli uspokojiť aj požiadavky tých najnáročnejších klientov. Naša ponuka zďaleka nekončí pri kvalitnom a stabilnom internetovom pripojení, pevných linkách, či mobilných paušáloch. Firmám môžeme ponúknuť omnoho viac: Od bezpečných cloudových služieb, užitočných aplikácií, riešení pre správu vozového parku, až po inovatívne analytické a marketingové nástroje. To všetko s výborným pokrytím sieťami vrátane najmodernejšej 4G a profesionálnym prístupom.

Pozrite sa, čo o nás hovoria zákazníci:

Načítavam video...

Viac info nájdete na: www.telekom.sk/biznis

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Prerastená tráva, veľký pozemok, svahovitý terén. Takéto podmienky nezvládne akákoľvek kosačka, no s bubnovou to bude hračka.

INZERCIA 24. jún

V Základnej škole na Drábovej ulici sa bude od budúceho roka vzdelávať 41 zdravotne znevýhodnených detí.

24. jún

Vyjadril sa prednosta Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Peter Polan, PhD., MPH