Výber operátora už dávno nie je len o paušáloch a pevnej linke

Potreby firiem v oblasti digitalizácie a ICT v posledných rokoch výrazne rastú. Technológie sa vyvíjajú závratným tempom a preto je pre podniky čoraz dôležitejšie mať pri sebe správnych partnerov.

Potreby firiem v oblasti digitalizácie a ICT v posledných rokoch výrazne rastú. Technológie sa vyvíjajú závratným tempom a preto je pre podniky čoraz dôležitejšie mať pri sebe správnych partnerov, ktorí im umožnia držať krok s aktuálnym vývojom. Aj dobrý výber operátora firmám pomôže zvýšiť produktivitu a ušetriť náklady.

My v Slovak Telekome neustále prinášame inovácie a nové technológie, aby sme mohli uspokojiť aj požiadavky tých najnáročnejších klientov. Naša ponuka zďaleka nekončí pri kvalitnom a stabilnom internetovom pripojení, pevných linkách, či mobilných paušáloch. Firmám môžeme ponúknuť omnoho viac: Od bezpečných cloudových služieb, užitočných aplikácií, riešení pre správu vozového parku, až po inovatívne analytické a marketingové nástroje. To všetko s výborným pokrytím sieťami vrátane najmodernejšej 4G a profesionálnym prístupom.

Pozrite sa, čo o nás hovoria zákazníci:

Viac info nájdete na: www.telekom.sk/biznis

Boj o vedenie radnice v známom kúpeľnom meste

​​​​​​​Kto má šancu pripraviť o kreslo „večného“ primátora Hanuščáka v Bardejove? Porazí ho Andrej Gmitter?

Polus Market – trh v srdci nákupného centra

Po čerstvú zeleninu, sladučký med, či lokálne pivo už nemusíte chodiť ďaleko. Stačí sa zastaviť v Polus Markete.

Ako dostať akné pod kontrolu? Odhaľte jeho príčiny!

Prečo vás trápia čierne a biele bodky alebo vyrážky? Porozumejte spúšťacím faktorom a zlepšite stav svojej problematickej pleti.

Ušetrite na vykurovaní s novým Teplom so zárukou od ZSE

Vedeli ste, že väčšina nákladov na energie obvykle pripadá na vykurovanie a ohrev vody?