Výber operátora už dávno nie je len o paušáloch a pevnej linke

Potreby firiem v oblasti digitalizácie a ICT v posledných rokoch výrazne rastú. Technológie sa vyvíjajú závratným tempom a preto je pre podniky čoraz dôležitejšie mať pri sebe správnych partnerov.

Potreby firiem v oblasti digitalizácie a ICT v posledných rokoch výrazne rastú. Technológie sa vyvíjajú závratným tempom a preto je pre podniky čoraz dôležitejšie mať pri sebe správnych partnerov, ktorí im umožnia držať krok s aktuálnym vývojom. Aj dobrý výber operátora firmám pomôže zvýšiť produktivitu a ušetriť náklady.

My v Slovak Telekome neustále prinášame inovácie a nové technológie, aby sme mohli uspokojiť aj požiadavky tých najnáročnejších klientov. Naša ponuka zďaleka nekončí pri kvalitnom a stabilnom internetovom pripojení, pevných linkách, či mobilných paušáloch. Firmám môžeme ponúknuť omnoho viac: Od bezpečných cloudových služieb, užitočných aplikácií, riešení pre správu vozového parku, až po inovatívne analytické a marketingové nástroje. To všetko s výborným pokrytím sieťami vrátane najmodernejšej 4G a profesionálnym prístupom.

Pozrite sa, čo o nás hovoria zákazníci:

Načítavám video...

Viac info nájdete na: www.telekom.sk/biznis

Alori: upratujte efektívne a bez námahy

Produkty Alori sľubujú čistý a bezpečný domov pre vás, vašich blízkych aj pre vašich domácich miláčikov.

Gansberg Koliba - Housing as a symbol of success

The apartments are designed to meet even the most demanding requirements.

Slovensko čaká najdôležitejšie politické rozhodnutie roka

A na faktoch vtedy záleží.

V Tescu vlani zákazníci nakúpili až 700 miliónov sl. potravín

Tesco patrí k maloobchodným reťazcom s najväčším počtom predaných slovenských výrobkov.