Výber operátora už dávno nie je len o paušáloch a pevnej linke

Potreby firiem v oblasti digitalizácie a ICT v posledných rokoch výrazne rastú. Technológie sa vyvíjajú závratným tempom a preto je pre podniky čoraz dôležitejšie mať pri sebe správnych partnerov.

Potreby firiem v oblasti digitalizácie a ICT v posledných rokoch výrazne rastú. Technológie sa vyvíjajú závratným tempom a preto je pre podniky čoraz dôležitejšie mať pri sebe správnych partnerov, ktorí im umožnia držať krok s aktuálnym vývojom. Aj dobrý výber operátora firmám pomôže zvýšiť produktivitu a ušetriť náklady.

My v Slovak Telekome neustále prinášame inovácie a nové technológie, aby sme mohli uspokojiť aj požiadavky tých najnáročnejších klientov. Naša ponuka zďaleka nekončí pri kvalitnom a stabilnom internetovom pripojení, pevných linkách, či mobilných paušáloch. Firmám môžeme ponúknuť omnoho viac: Od bezpečných cloudových služieb, užitočných aplikácií, riešení pre správu vozového parku, až po inovatívne analytické a marketingové nástroje. To všetko s výborným pokrytím sieťami vrátane najmodernejšej 4G a profesionálnym prístupom.

Pozrite sa, čo o nás hovoria zákazníci:

Načítavám video...

Viac info nájdete na: www.telekom.sk/biznis

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.

Slováci sa pripravujú o stovky až tisícky eur

Ako tomu predísť?

Tip na výlet: Prechádzka tokajskými vinicami a biele tigre

Ak ide o turizmus, môžeme sa od Maďarska učiť.