Streda, 23. október, 2019 | Meniny má Alojzia

Výber operátora už dávno nie je len o paušáloch a pevnej linke

Potreby firiem v oblasti digitalizácie a ICT v posledných rokoch výrazne rastú. Technológie sa vyvíjajú závratným tempom a preto je pre podniky čoraz dôležitejšie mať pri sebe správnych partnerov.

Potreby firiem v oblasti digitalizácie a ICT v posledných rokoch výrazne rastú. Technológie sa vyvíjajú závratným tempom a preto je pre podniky čoraz dôležitejšie mať pri sebe správnych partnerov, ktorí im umožnia držať krok s aktuálnym vývojom. Aj dobrý výber operátora firmám pomôže zvýšiť produktivitu a ušetriť náklady.

My v Slovak Telekome neustále prinášame inovácie a nové technológie, aby sme mohli uspokojiť aj požiadavky tých najnáročnejších klientov. Naša ponuka zďaleka nekončí pri kvalitnom a stabilnom internetovom pripojení, pevných linkách, či mobilných paušáloch. Firmám môžeme ponúknuť omnoho viac: Od bezpečných cloudových služieb, užitočných aplikácií, riešení pre správu vozového parku, až po inovatívne analytické a marketingové nástroje. To všetko s výborným pokrytím sieťami vrátane najmodernejšej 4G a profesionálnym prístupom.

Pozrite sa, čo o nás hovoria zákazníci:

Načítavám video...

Viac info nájdete na: www.telekom.sk/biznis

Grafickí dizajnéri ukázali, ako možno zmeniť charakter miesta

Spravili nový „mejkap“ jednej prevádzky, ale Centrum stále nefunguje ako celok.

Zabudni na prvoplánové kostýmy. Tu sa budeš skutočne báť

Nebavia ťa halloweenske párty? Kašli na ne. Neďaleko Bratislavy otvárajú Strašidelný dom pre silné žalúdky.

Komerčné priestory v Jarabinkách: Istí zákazníci = isté tržby

Podnikateľom v obchode a službách sa črtá zaujímavá príležitosť. V predaji sú nové komerčné priestory v Jarabinkách.