Burberry: Vůně, které si získaly oblibu i v královských řadách

Burberry je oblíbenou anglickou značkou s patentem použití proužků. Tato společnost se zrodila již v roce 1856 a jméno má po svém zakladateli, Thomasovi Burberrym.

Burberry je oblíbenou anglickou značkou s patentem použití proužků. Tato společnost se zrodila již v roce 1856 a jméno má po svém zakladateli, Thomasovi Burberrym, který nelenil a již ve svých 21 letech začal podnikat v anglickém Hampshire, kde si otevřel módní krámek.

Značka Burberry se těší až v královský řadách, neboť značku používá i sama Alžběta II. Byť je logem Burberry cválající rytíř na koni, společnost si vždy spojíme především s použitím barev černé, červené, bílé a velbloudí, ze kterých Burberry ustavuje vzorce na svém oblečení, které zde bylo daleko dřív než vůně Burberry. Dnes tyto vzory nosí nejenom anglická královská rodina, ale i široká veřejnost, která holduje v luxusu, který není zas tak nedostupný.

1-r935_res.jpg

Velmi oblíbená, a nejen vánoční, je vůně Burberry - Burberry Brit, která ztělesňuje, podobně jako ostatní vůně od Burberry, viditelnou oblibu ve zmiňovaném použití proužků. Tato vůně je dámská, dostupná v různém obsahu a ukrývá na Anglii netypickou italskou limetku, dále hrušku, zelené a sladké mandle, mahagonové dřevo, ambru nebo vanilku. Ryze suchý anglický rod tak vůně opravdu nepředstavuje.

2-r719_res.jpgBurberry - Burberry London for Men se pak, podobně jako jeho dámská verze a další vůně od Burberry, skrývá ve flakónu obyčejného tvaru, avšak ukrytého v textilním obalu se vzory této značky, to, aby těmto parfémům náhodou nebyla zima. Konkrétně tato vůně vznikla již v roce 2006, ale prodává se dodnes, jelikož se těší oblibě, podobně jako Chanel No.5.

Burberry London for Men ukrývá omamnou levanduli, na kterou muž sbalí každou ženu, dále horkokrevnou skořici, bergamot, mimózu, kůži, tabák, opoponax, guajakové dřevo a mech.

3-r141_res.jpg

Dámská verze pak doplňuje hravou skladbu té pánské, kdy ukrývá růži, zimolez, opojné sedmikrásky, zdravý jasmín, luční kvítí, pivoňku, santalové dřevo a pačuli.

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018