Svůdné parfémy Bruno Banani jsou cenové dostupné pro každého

Parfémy od Bruno Banani na první pohled poznáte zejména podle jejich balení, a rovněž flakónku - obojího ve zkosené poloze. Takto naleznete na prodejních pultech parfémy a toaletní vody tohoto výrobce, deodoranty s rozprašovačem, které jsou prodejné již od symbolických 200 Kč, jsou pak v obyčejném skleněném flakónu...

Neznamená to však, že by Bruno Banani deodoranty s rozprašovačem byly méně kvalitnější. I přes nízkou pořizovací cenu a ne příliš vzhledné balení se jedná o adekvátní alternativu každého klasického parfému této značky vůní, která vydrží po stejnou dobu.

24942-thickboxdefault-r343_res.jpgMy si však představíme toaletní vodu, která vystupuje pod názvem Dangerous Woman. Právě tou se můžete stát, navoníte-li se tímto Brunem Banani, který je balen v nádherné růžovočerné láhvičce, která sama o sobě působí jako skvělý vánoční nebo novoroční dar pro každou temperamentní energickou ženu. Dangerous Woman voní po černém rybízu, kombinovaném s neznámými květinovými tóny, dokonce s kokosem, heliotropem a sladkou vanilkou - kombinací, kterou bude chtít cítit každý muž.

13194-thickboxdefault-r519_res.jpgK této řadě existuje naopak i pánská verze této vůně - Dangerous Man. Každý muž tak bude nebezpečně svůdný s touto sportovní toaletní vůní, která se nabízí za křesťanskou cenu téměř v každé drogerii. Její složení je oproti té ženské verzi poněkud složité, může za to citrus, kumquat, pomeranč, bergamot, mandarinka, hřebíček, lískový ořech, pepř, ambra, fazole tonka a cedr.

Vůně, která pak vznikne spojením toaletních vod Dangerous Woman a Dangerous Man, umožněným spojením vašich navoněných těl, je nepopsatelná.

32387-thickboxdefault-r883_res.jpg

Oblíbená je i řada Absolute Woman (grapefruit, liči, bergamot, koření, ostružina, pomerančové květy, jasmín, růže, pižmo, ambra, cedr a vanilka) a Absolute Man (grapefruit, pepř, mandarinka, lístky fialky, konvalinka, vanilka, jantar, fazole tonka a dřevité tóny), které jsou baleny logicky do oranžového odstínu.

14226-thickboxdefault-r916_res.jpg

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.