Sobota, 20. apríl , 2019

Obleky Accord v sebe spájajú tradíciu a inovatívnosť

ACCORD ponúka obleky odrážajúce jedinečnosť a vlastný názor každého zákazníka. Spoznajte značky: Matteo Bernetti, Good Son a Profistyle.

Trenčianska spoločnosť ACCORD si už od svojho vzniku v roku 1991 kladie za cieľ šiť obleky, ktoré budú presne také, ako ich klienti. V ich modeloch sa odráža jedinečnosť, charizma a vlastný názor každého jedného z nich. Môžu sa pochváliť úspešnou spoluprácou so svetovými módnymi špičkami, ako sú značky: Pierre Cardin, Pietro Filipi, KENZO, Cavaliere a ďalší.

Výrobu v spoločnosti ACCORD postavili na tri nosné piliere. Sú to hlavne kvalifikovaní skúsení zamestnanci, vysokokvalitné látky a technologické zariadenia od prestížnych výrobcov. Ponuku pánskeho sortimentu zameriavajú na šitie oblekov, sák, nohavíc, viest, plášťov, voľnočasových, športových, luxusných a spoločenských pánskych odevov. Svoje výrobky prezentujú pod vlastnými značkami: Matteo Bernetti, Good Son a Profistyle.

1-r496_res.jpgIng. Jaroslav Dobrotka, generálny riaditeľ spoločnosti Accord, a. s.

Matteo Bernetti vystihuje hodnotu a význam klasického obleku

Značka Matteo Bernetti je unikátnym spojením tradičného španielskeho a talianskeho krajčírskeho remesla s kvalitnou slovenskou výrobou. Tvoria ju tri hlavné produkty:

Bespoke označuje luxusný oblek vyrobený na mieru. Všetky detaily na ňom sa vylaďujú presne podľa priania zákazníka. Made-to-measure znamená typizovaný oblek, ktorý sa upravuje podľa klientových požiadaviek. Tretím je hotový konfekčný oblek ihneď k odberu. Nie sú na ňom potrebné žiadne ďalšie úpravy.

2-r837_res.jpg

Good Son – fascinujúce prepojenie módy a umenia

Láska k umeniu stojí za vznikom unikátnej módnej značky Good Son. Mená ako Beatles, Bob Dylan, Jimmy Hendrix alebo Billy Gibbons boli inšpiráciou pri tvorbe niekoľkých unikátnych oblekových prototypov.

Značka sa hlavne zameriava na mladých ľudí, ktorí sa chcú svojim oblečením odlíšiť. Pripravili pre nich kolekciu moderných všestranných oblekov v módnom strihu slim fit, so zaujímavými detailmi a priaznivou cenou.

K sortimentu značky patria aj dizajnové tričká od renomovaných autorov: Jozefa Gertli Danglára, Yuko Shimizu a Michala Kečkéša.

3-r963_res.jpg

Profistyle, to sú kvalitné odevy pre rôzne profesie

Táto značka je zameraná na výrobu a predaj profesného oblečenia. Ponúka kvalitné, štýlové a pohodlné pracovné oblečenie vysokej kvality, vyrobené z odolných materiálov.

V súčasnosti značka ponúka kolekciu oblečenia pre personál hotela alebo reštaurácie. Ponuka sa bude neustále rozširovať.

4-r568_res.jpg

Výrobky firmy Accord a jej dcérskych značiek môžete osobne spoznať, ak navštívte firemnú predajňu, ktorá sa nachádza na ulici Gen. M. R. Štefánika 19 v Trenčíne (oproti OC MAX).

Nájdite oblek, ktorý Vás vystihne!

Viac informácii na:

www.accord.sk

www.matteobernetti.sk

www.goodson.sk

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.