Víte, jak správně vybrat sprchový gel? Pomůžeme vám

Sprchové gely zcela zastřely klasická mýdla. Podle bohatých debat vědců se jedná o hygieničtější alternativu. Dnes se toto spotřební zboží rozmohlo natolik, že se stalo výhodným i pro známé kosmetické firmy či parfuméry.

Není tak žádnou zvláštností, že si lze pořídit sprchový gel stejné vůně, jako je váš oblíbený parfém od slavného návrháře. Mnoho domácností rovněž pořádá doslovné hony na aktuální akce na tyto produkty, které ve svém největším objemu zahrnují zhruba 750 ml.

1-r845_res.jpg

Biotherm Homme Aquafitness Revitalizing Showe Gel - sprchový gel 200 ml je pánským sprchovým gelem, který revitalizuje a hydratuje mužské tělo i vlasy. Je obohacen o vodu z oceánu a dodává osvěžující a oživující účinek . Tento produkt se rovněž doporučuje sportovně aktivním jedincům.

2-r303_res.jpg

Naproti tomu Lavera Pomeranč - Rakytník - sprchový gel 150 ml je speciálně vyvinut pro jemnou dámskou pokožku, kterou také hydratuje, ale především zklidňuje. Zkusit můžete i Payot Creme Lavante Douce - sprchový krém ve výhodném 400 ml balení, který podobně jako ostatní kosmetické produkty této značky čistí a vyživuje pokožku.

3-r254_res.jpg

Cenově dostupný je však Adidas. Ten nabízí široký výběr dámských i pánských vůní sprchových gelů, které doplňují jejich deodoranty ve spreji nebo toaletní vody. Například Adidas Protect, Shape a Fresh.

4-r851_res.jpg

Protect v sobě ukrývá hydratační mléko, a tím pádem chrání ženskou pokožku už během sprchování. Shape zase zpevňuje pokožku a zlepšuje její elasticitu. A Adidas fresch sprchový gel osvěžuje, například po vyčerpávajícím sportovním výkonu.

5-r227_res.jpg

Každý z těchto produktů je vhodné, brát si s sebou do fitka, oceníte jej při následné sprše, kdy vás navíc vůně tohoto gelu ochrání před nepříjemnými zápachem.

Košická Klinika detí a dorastu je opäť krajšia

Oddelenie pre najmenších vynovili za rekordných sedem dní.

Aká je skutočná pravda o Partners Group Sk?

Na fórach nájdete rôzne komentáre na adresu finančných sprostredkovateľov z Partners Group Sk. Ktoré sú a ktoré nie sú pravdivé?

Desať obľúbených multistop zájazdov do celého sveta

Sú poznávacie zájazdy vaša srdcovka? Zažite dva alebo tri počas jednej cesty.

Zdravý životný štýl - dá sa v dnešnej dobe udržať?

Zdravý životný štýl, krásne telo, svieža pokožka, žiadne vrásky a pevné zdravie. Je možné docieliť to aj v súčasnom rýchlom svete?