Jimmy Choo představuje omamné vůně s nádechem Malajsie

Žádné zboží z tržnice, Jimmy Choo je velice uznávanou ikonou a zároveň malajským módním návrhářem. Tento muž, již pozdně středního věku, sídlí v současné době v Londýně.

Žádné zboží z tržnice, Jimmy Choo je velice uznávanou ikonou a zároveň malajským módním návrhářem. Tento muž, již pozdně středního věku, sídlí v současné době v Londýně, kde se věnuje své umělecké tvorbě na poli oděvního průmyslu, ovšem i parfémů, kterými se ovívají významné ženy celého světa.

Jméno si však tento muž udělal zejména ženskými doplňky, pod které spadají ženami tolik návykové kabelky a boty. Vzpomeňte si už jen na kultovní americký seriál "Sex ve městě" a na jeho hlavní hrdinku, která se mohla utlouct po lodičkách "Jimmy Choo".

30812-largedefault-r529_res.jpg

Aby Jimmy Choo nezahálel, začal se v posledních letech věnovat i výrobě pánských oděvů a potřeb, snad proto, aby muži ladili ke svým krásnějším polovičkám, a nepůsobili vedle nich jako zálesáci. Své první boty, tento muž s líbivým vkusem, vyrobil již ve svých jedenácti letech!, aby později nato začal studovat London College of Fashion, kde dnes příležitostně působí.

Všemu tomu předcházelo značné úsilí, než se o něm prvně zmínil uznávaný časopis Vogue. Psal se rok 1986 a boty, které v tomto časopise byly prezentovány, se prodávaly pod značkou Lucky Shoes. Reklamy se jim dostalo až v tomto roce, nicméně na trhu byly vystaveny již celé dva roky. Reklama je reklama, vzala tak za své a zájem o boty přišel až s ní.

34085-largedefault-r110_res.jpg

O absolutní mánii po Jimmy Choo produktech se však postarala samotná Princezna Diana. Ta se, světe div se, stala patronkou jeho tvorby. Mohlo tak vzniknout oficiální a seriózní pracoviště Jimmyho Chooa, které sídlí na adrese 69 Draycott Ave., 3W3 3AJ, London. Od roku 1996 pak návrhář spolupracuje i se samotným Vogue, který mu na počátku jeho kariéry udělal takovou reklamu. Na svůj první obchod si však musel počkat až do roku 1998.

I přes všeobecně známou nálepku nejdražších bot na světě, se Choo pyšní velikým zájmem. Podílí se rovněž na zřízení obuvnického institutu v Malajsii a nyní mu na jeho boty dělají reklamy světové celebrity.

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.

Chceme, aby mali naši zákazníci z nakupovania zážitok

Prehľadnosť predajne či rýchlosť vybavenia nákupu sú pre zákazníka veľmi dôležité, najmä pri malých každodenných nákupoch.