Orange spúšťa službu Manažment mobilných zariadení

Bratislava 30. jún 2016 – Orange spúšťa novú službu pre biznis zákazníkov – Manažment mobilných zariadení. Výhodou je vyššia bezpečnosť a kontrola prístupu k firemným dátam.

Manažment mobilných zariadení zákazníkovi umožňuje vzdialenú správu mobilných zariadení zamestnancov. So službou je tak možné v prípade potreby napríklad uzamknúť či zmazať zariadenie na diaľku, využívať zabezpečené prehliadanie pri prístupe do internej firemnej siete, určiť, ktoré aplikácie je možné v zariadení inštalovať a používať, riadiť sa dá prístup k firemným emailom a služba ponúka množstvo ďalších funkcionalít. Výsledkom je, že aj pri prístupe zamestnanca k firemným dátam z iného zariadenia ako je pracovný stolový počítač bude zachovaná požadovaná miera bezpečnosti.

Služba Manažment mobilných zariadení pokrýva správu samotných zariadení, dokumentov i mobilných aplikácií. Vďaka tomu vie zákazník lepšie zabezpečiť svoju firmu proti strate alebo zneužitiu citlivých informácií a dát, získa prehľad o všetkých mobilných zariadeniach využívaných vo firme, môže si nastaviť pravidlá prístupu do internej siete a k firemným dátam a celkovo si tak určiť potrebnú úroveň bezpečnosti pri práci svojich zamestnancov.

Služba využíva platformu MobileIron a je dostupná v dvoch verziách – pre cloud alebo sa inštaluje priamo na infraštruktúre zákazníka. Manažment mobilných zariadení v cloude Orange ponúka v úrovniach Basic, Štandard a Profi podľa potrieb firemného zákazníka, verzia Manažment mobilných zariadení na vašom serveri je rovnako dostupná v troch úrovniach Štandard, Profi a Infinity. Zoznam a popis všetkých funkcionalít služby nájdete v prílohe tlačovej správy.

„S Manažmentom mobilných zariadení zákazníkom prinášame komplexné riešenie. Službu im nastavíme, prepojíme s internými systémami a zákazník tak dostane finálne riešenie pripravené na používanie. Okrem samotnej služby im bezplatne poskytujeme predpredajnú konzultáciu a vieme im vytvoriť riešenie presne podľa ich potrieb. Zákazník má tiež možnosť službu si otestovať a až potom sa rozhodnúť, či mu vyhovuje,“ približuje ďalšie výhody produktová manažérka Mária Babničová z Orangeu.

Nezabudnite na sporenie na dôchodok! Ušetríte na daniach

Ak si sporíte na dôchodok v DDS, každý rok môžete ušetriť v daňovom priznaní.

Nestíhate nakupovať darčeky?

Darujte svojim najbližším Ročné predplatné SME.sk

Riešenie kolízií áut - exkluzivní autokamera MiVue 766 WiFi

Mio MiVue 766 Wifi zaznamená jízdu senzorem Sony a s GPS, upozorní na nehody, má dotykový displej, upozornění na radary ad. funkce

Venujte na Vianoce darček plný informácií!

Darujte svojim najbližším hodnotné informácie po celý rok s predplatným SME.sk