Sobota, 20. apríl , 2019

Orange spúšťa službu Manažment mobilných zariadení

Bratislava 30. jún 2016 – Orange spúšťa novú službu pre biznis zákazníkov – Manažment mobilných zariadení. Výhodou je vyššia bezpečnosť a kontrola prístupu k firemným dátam.

Manažment mobilných zariadení zákazníkovi umožňuje vzdialenú správu mobilných zariadení zamestnancov. So službou je tak možné v prípade potreby napríklad uzamknúť či zmazať zariadenie na diaľku, využívať zabezpečené prehliadanie pri prístupe do internej firemnej siete, určiť, ktoré aplikácie je možné v zariadení inštalovať a používať, riadiť sa dá prístup k firemným emailom a služba ponúka množstvo ďalších funkcionalít. Výsledkom je, že aj pri prístupe zamestnanca k firemným dátam z iného zariadenia ako je pracovný stolový počítač bude zachovaná požadovaná miera bezpečnosti.

Služba Manažment mobilných zariadení pokrýva správu samotných zariadení, dokumentov i mobilných aplikácií. Vďaka tomu vie zákazník lepšie zabezpečiť svoju firmu proti strate alebo zneužitiu citlivých informácií a dát, získa prehľad o všetkých mobilných zariadeniach využívaných vo firme, môže si nastaviť pravidlá prístupu do internej siete a k firemným dátam a celkovo si tak určiť potrebnú úroveň bezpečnosti pri práci svojich zamestnancov.

Služba využíva platformu MobileIron a je dostupná v dvoch verziách – pre cloud alebo sa inštaluje priamo na infraštruktúre zákazníka. Manažment mobilných zariadení v cloude Orange ponúka v úrovniach Basic, Štandard a Profi podľa potrieb firemného zákazníka, verzia Manažment mobilných zariadení na vašom serveri je rovnako dostupná v troch úrovniach Štandard, Profi a Infinity. Zoznam a popis všetkých funkcionalít služby nájdete v prílohe tlačovej správy.

„S Manažmentom mobilných zariadení zákazníkom prinášame komplexné riešenie. Službu im nastavíme, prepojíme s internými systémami a zákazník tak dostane finálne riešenie pripravené na používanie. Okrem samotnej služby im bezplatne poskytujeme predpredajnú konzultáciu a vieme im vytvoriť riešenie presne podľa ich potrieb. Zákazník má tiež možnosť službu si otestovať a až potom sa rozhodnúť, či mu vyhovuje,“ približuje ďalšie výhody produktová manažérka Mária Babničová z Orangeu.

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.