Pondelok, 18. november, 2019 | Meniny má Eugen

Orange spúšťa službu Manažment mobilných zariadení

Bratislava 30. jún 2016 – Orange spúšťa novú službu pre biznis zákazníkov – Manažment mobilných zariadení. Výhodou je vyššia bezpečnosť a kontrola prístupu k firemným dátam.

Manažment mobilných zariadení zákazníkovi umožňuje vzdialenú správu mobilných zariadení zamestnancov. So službou je tak možné v prípade potreby napríklad uzamknúť či zmazať zariadenie na diaľku, využívať zabezpečené prehliadanie pri prístupe do internej firemnej siete, určiť, ktoré aplikácie je možné v zariadení inštalovať a používať, riadiť sa dá prístup k firemným emailom a služba ponúka množstvo ďalších funkcionalít. Výsledkom je, že aj pri prístupe zamestnanca k firemným dátam z iného zariadenia ako je pracovný stolový počítač bude zachovaná požadovaná miera bezpečnosti.

Služba Manažment mobilných zariadení pokrýva správu samotných zariadení, dokumentov i mobilných aplikácií. Vďaka tomu vie zákazník lepšie zabezpečiť svoju firmu proti strate alebo zneužitiu citlivých informácií a dát, získa prehľad o všetkých mobilných zariadeniach využívaných vo firme, môže si nastaviť pravidlá prístupu do internej siete a k firemným dátam a celkovo si tak určiť potrebnú úroveň bezpečnosti pri práci svojich zamestnancov.

Služba využíva platformu MobileIron a je dostupná v dvoch verziách – pre cloud alebo sa inštaluje priamo na infraštruktúre zákazníka. Manažment mobilných zariadení v cloude Orange ponúka v úrovniach Basic, Štandard a Profi podľa potrieb firemného zákazníka, verzia Manažment mobilných zariadení na vašom serveri je rovnako dostupná v troch úrovniach Štandard, Profi a Infinity. Zoznam a popis všetkých funkcionalít služby nájdete v prílohe tlačovej správy.

„S Manažmentom mobilných zariadení zákazníkom prinášame komplexné riešenie. Službu im nastavíme, prepojíme s internými systémami a zákazník tak dostane finálne riešenie pripravené na používanie. Okrem samotnej služby im bezplatne poskytujeme predpredajnú konzultáciu a vieme im vytvoriť riešenie presne podľa ich potrieb. Zákazník má tiež možnosť službu si otestovať a až potom sa rozhodnúť, či mu vyhovuje,“ približuje ďalšie výhody produktová manažérka Mária Babničová z Orangeu.

Tatras guide: A fresh take on the stunning soul of Slovakia

This brand new, pocket-sized guide includes a mountain load of information.

Changes to the Public Procurement Law – Take Two

Changes in life and law hardly ever stop.

Rýchly úver sa dá získať aj bez zložitých zmlúv

Náhlu potrebu peňazí môžete vyriešiť rýchlo a jednoducho.