Pondelok, 13. júl, 2020 | Meniny má MargitaKrížovkyKrížovky

Slováci čoskoro lídrami vo využívaní inteligentných domácností

Koľkokrát ste si cestou do práce neboli istý, či ste vypli žehličku alebo ste poriadne zatvorili okno? Tieto situácie sa nám stávajú pomerne často a  väčšina z nás sa vždy poctivo vráti domov, aby sme všetko skontrolovali a mali pokoj v duši :) Toto všetko nás ale stojí kopec času a energie...

Ovládajte svoju domácnosť cez smartfón

Novým trendom sú riešenia, ktoré zjednodušujú život a prispievajú k väčšiemu pohodliu bývania. Ide o riešenia pre inteligentnú domácnosť, ktoré sa ovládajú cez aplikáciu v mobile, nestoja veľa, nepotrebujú kilometre káblov a ich jednoduchá  inštalácia trvá pár minút. Takýmto riešením je napríklad ZEON Smart Domov od ZSE. „Naše riešenie je vhodné pre všetkých, ktorí majú prístup na internet bez ohľadu na to, či bývajú v dome alebo v byte. Ak máte školopovinné deti, ktoré chodia zo školy samé domov, vďaka dverovému senzoru viete, kedy sa vrátili zo školy. Môžete tak byť pokojnejší, že deti sú doma v bezpečí. Zároveň môžete v smart predlžovačke nastaviť, kedy dovolíte deťom pozerať televíziu. Ak chcete prekvapiť manželku, môžete si v aplikácii nastaviť automatické zapnutie jej obľúbenej hudby po príchode z práce. Ďalšou výhodou riešenia ZEON Smart Domov je napríklad sledovanie aktuálnej a historickej spotreby elektrických spotrebičov s možnosťou ich vypnutia na diaľku a mnoho ďalšieho,“ hovorí Ivan Puchrík, produktový manažér pre rozvoj služieb v ZSE.

Ako funguje ZEON Smart Domov?

ZEON Smart Domov pozostáva zo vzájomne prepojených zariadení a senzorov, ktoré sa dajú ovládať cez smartfón prostredníctvom bezplatnej aplikácie dostupnej pre operačné systémy iOS aj Android. Základný balík ZEON Smart Domov Start sa skladá z riadiacej jednotky a doplnkových zariadení, ako sú pohybový senzor, dverový senzor, smart zásuvka, dymový senzor a smart tlačidlo. Cena balíka je 9,90  € mesačne. K základnému balíku je možné samostatne si dokúpiť aj smart predlžovačku či ďalšie doplnkové zariadenia.

Zaujalo vás riešenie ZEON Smart Domov pre vašu inteligentnú  domácnosť? Kliknite na  www.zeon.sk a dozviete sa viac.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Získajte EKO čistiace prostriedky od slovenského výrobcu zdarma

Baby Cleaner hygienicky čistí okolie vašich detí a v súlade s prírodou. Výrobcom je slovenská Rodinná firma.

Ekologické čistiace prostriedky nijako nepoškodzujú pokožku. Práve naopak, vzácne za studena lisované oleje a výťažky z rastlín ju vyživujú.

Študijný program s uplatnením v automobilovom priemysle

Professional MBA Automotive Industry, postgraduálne vzdelávanie pre manažérov v angličtine poskytované STU v Bratislave a TU Wien.

Vylievate kuchynský olej do záchoda? Zvyšujete si tým účty

Olej upcháva kanalizáciu. Ako sa to premietne do vyúčtovania?