Pondelok, 6. júl, 2020 | Meniny má Patrik, PatríciaKrížovkyKrížovky

Recenzie.sme.sk udelili 60 certifikátov Ocenený expertmi

Portál Recenzie.sme.sk, ktorý prevádzkuje skupina SME vydavateľstva Petit Press, a.s., ocenil najlepšie produkty za rok 2016.

V dvadsiatich kategóriách technologických produktov vybral 60, ktorým udelil certifikát Ocenený expertmi 2016.

Agregátor odborných recenzií Recenzie.sme.sk v spolupráci s Tech.sme.sk a partnermi Pricemania.sk, TouchIT.sk, Pcrevue.sk, AndroidPortal.sk, Fotoma.sk, FonTech.sk, Pcnews.sk, Pluska.sk, Trend.sk a týždenník Trend vyhlásili víťazov druhého ročníka súťaže o certifikát Ocenený expertmi 2016.

Certifkáty boli pridelené na základe 6 799 zozbieraných odborných recenzií a testov k 1 136 produktom uvedeným na trh v roku 2016.

Ocenených bolo 60 produktov v 20 kategóriách sledovaných službou Recenzie.sme.sk.

Pridelením certifikátov Ocenený expertmi si služba Recenzie.sme.sk spolu s jeho partnermi kladie za cieľ pomôcť zákazníkom zorientovať sa v záplave technologických noviniek a upozorniť ich na tie najkvalitnejšie produkty v danej oblasti, ktoré overili odborníci.

Web Recenzie.sme.sk zhromažďuje technologické recenzie a testy produktov, ktoré sú publikované na overených domácich a zahraničných špecializovaných portáloch. Na základe zozbieraných odborných recenzií a testov vypočíta každému produktu priemerné bodové hodnotenie, označované ako SME SKÓRE, ktoré je základom aj pre samotné pridelenie certifikátu Ocenený expertmi.

Viac informácií a zoznam ocenených produktov nájdete na stránke Recenzie.sme.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nechceli ich pustiť na pozemok

Pandémia si vybrala svoju daň – ľudia boli ostražitejší, bojazlivejší a nedôverčiví.

Užite si sedem dobrých rokov s hypotékou

Po dobrom žúre bolí hlava, po celodennej turistike neviete vystrieť chrbát a po nešťastnej láske máte zlomené srdce.

Skvelý program pre deti? Pomôže výzva Gesto pre rodičov

Desiatky voľnočasových projektov po celom Slovensku získajú po 1000 eur.