Recenzie.sme.sk udelili 60 certifikátov Ocenený expertmi

Portál Recenzie.sme.sk, ktorý prevádzkuje skupina SME vydavateľstva Petit Press, a.s., ocenil najlepšie produkty za rok 2016.

V dvadsiatich kategóriách technologických produktov vybral 60, ktorým udelil certifikát Ocenený expertmi 2016.

Agregátor odborných recenzií Recenzie.sme.sk v spolupráci s Tech.sme.sk a partnermi Pricemania.sk, TouchIT.sk, Pcrevue.sk, AndroidPortal.sk, Fotoma.sk, FonTech.sk, Pcnews.sk, Pluska.sk, Trend.sk a týždenník Trend vyhlásili víťazov druhého ročníka súťaže o certifikát Ocenený expertmi 2016.

Certifkáty boli pridelené na základe 6 799 zozbieraných odborných recenzií a testov k 1 136 produktom uvedeným na trh v roku 2016.

Ocenených bolo 60 produktov v 20 kategóriách sledovaných službou Recenzie.sme.sk.

Pridelením certifikátov Ocenený expertmi si služba Recenzie.sme.sk spolu s jeho partnermi kladie za cieľ pomôcť zákazníkom zorientovať sa v záplave technologických noviniek a upozorniť ich na tie najkvalitnejšie produkty v danej oblasti, ktoré overili odborníci.

Web Recenzie.sme.sk zhromažďuje technologické recenzie a testy produktov, ktoré sú publikované na overených domácich a zahraničných špecializovaných portáloch. Na základe zozbieraných odborných recenzií a testov vypočíta každému produktu priemerné bodové hodnotenie, označované ako SME SKÓRE, ktoré je základom aj pre samotné pridelenie certifikátu Ocenený expertmi.

Viac informácií a zoznam ocenených produktov nájdete na stránke Recenzie.sme.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.