Nový Volkswagen Arteon sa predstaví na bratislavskom autosalóne

Volkswagen bude mať v Bratislave jednu z najväčších expozícii. Predstaví nový Arteon, vynovený Golf, ale aj novú YouTube hviezdu.

Už v utorok 25. apríla sa autosalón v Bratislave otvorí pre novinárov a odborníkov, pričom hneď nasledujúci deň bude dostupný pre všetkých záujemcov. Plachty zo svojich noviniek na autosalóne strhne aj Volkswagen. Na ploche približne 900 m2 bude najväčšou hviezdou exkluzívna premiéra -nový Volkswagen Arteon. Nenechajte sa pritom zmiasť jeho športovými tvarmi – Arteon je prekvapivo praktický. Má päťdverovú karosériu typu liftback so štýlovými bezrámovými dverami, ponúka dostatok miesta pre piatich cestujúcich a obrovský, dobre využiteľný batožinový priestor s objemom 563 litrov. Mimochodom, po vzore Golfu sa aj v Arteone dá  informačno-zábavný systém ovládať gestami. Určite si ho nenechajte ujsť!

vw arteon

Na Slovensku zažije svoju výstavnú premiéru aj modernizovaný Volkswagen Golf s novými LED svetlami vpredu aj vzadu a s vylepšeným interiérom, obohateným o väčšie a krajšie dotykové displeje. Fanúšikom rýchlej a emóciami nabitej jazdy isto rozbúcha srdcia nový Golf R Variant, ktorý dosahuje výkon až 228 kW (310 koní) a krútiaci moment 400 Nm! Návštevníci si však samozrejme budú môcť pozrieť aj ostatné modely Volkswagenu, ako napríklad up!, Polo, Jetta, ale aj Touran, Tiguan, Passat a ďalšie. Chýbať nebudú dokonca ani úžitkové vozidlá.

vw golf

Autosalón je skvelá príležitosť, ako si dokonale obzrieť svoje vysnívané auto, či si ho porovnať s inými modelmi. Zároveň však ponúka možnosť, ako ušetriť peniaze. Využite počas autosalónu rôzne akcie a bonusy, či zvýhodnené možnosti financovania.

vw arteon

Zároveň budete mať skvelú príležitosť spoznať novú tvár projektu Volkswagen TV, ktorú Volkswagen osobne predstaví priamo na autosalóne. Prvé video novej hviezdy bude na YouTube už v pondelok, pričom 27.4. bude online aj jej video z autosalónu. Nezabudnite sa prihlásiť na odber YouTube kanála Volkswagen Slovensko, aby vám neušli žiadne novinky! Sledujte aj náš blog na www.volkswagenblog.sk.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.

Stanovisko spoločnosti Advokátska kancelária JUDr. Radomír Bžán

Naša advokátska kancelária nemôže štátu zaplatiť DPH a daň z príjmu za rok 2017 zo zablokovanej odmeny.

Iba dnes: Narodeninové predplatné SME.sk za 25 eur

Dnes je to presne 25 rokov, čo po prvýkrát vyšiel denník SME.