Neobvyklý objav, ktorý umožňuje zvládnuť angličtinu za 2 týždne

„Po dvoch týždňoch už viem povedať po anglicky všetko, čo chcem!“ – hovorí Róbert Jonov (57). Prečítaj si rozhovor s Róbertom!

- Učili ste sa predtým angličtinu?

– Učil som sa angličtinu v škole pred 40 rokmi! Ale ako sa to v školách učí... Niekto vie dobre angličtinu, rozumie všetko bez špeciálneho vyučovania, naproti tomu iný ma to ťažké a škola pre neho nestačí. Dokázal som ledva povedať jednotlivé slová, ale keď som mal rozprávať – nebol som schopný povedať ani slovo poriadne.

- Čo vás podnietilo učiť sa po anglicky švajčiarskou metódou?

– Čítal som na internete o švajčiarskej metóde, zdalo sa mi perfektné to, že sa môžeš učiť kedykoľvek v takom čase, ktorý ti vyhovuje, a nebude to vyžadovať veľa hodín denne.  Zaregistroval som sa, ihneď som dostal e-mailom informáciu a išlo to.  - Ako prebiehalo učenie?

– Samotné učenie mi prakticky nepredstavovalo ťažkosti. Všetko to prebiehalo pri počítači a veľmi jednoducho, dokonca aj v mojom veku.  Kliká sa na obrázky na obrazovke, slovo za slovom. Na tretí deň som začal budovať vety – metódou programu to šlo oveľa jednoduchšie, než som si myslel. Rýchlo to napredovalo. Touto metódou sa učí angličtina oveľa jednoduchšie, než som si kedy dokázal predstaviť. Je to niečo, čo proste treba vidieť!

- Ako hodnotíte svoju angličtinu po 2 týždňoch?

– Po dvoch týždňoch dokážem po anglicky povedať všetko, čo chcem. Ideálne!

- Čo by ste odporučili ľuďom, ktorí ešte nehovoria po anglicky?

– Keď som uvidel túto metódu, uvedomil som si, o čom všetci hovoria. Odporúčam zvoliť jazyk na webovej stránke programu a začať prvým slovom. Je to jednoduché!

SwissTeacher.com ponúka – nauč sa hovoriť po anglicky za 14 dní alebo prijmi späť peniaze. Iba dnes dostaneš jazykový program s 55 % zľavou!

Navštív webovú stránku www.SwissTeacher.com a prijmi zľavu na svoj jazykový školiaci program.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut