5 dôvodov, prečo sa prihlásiť na konferenciu ENERGOFÓRUM®

12. ročník prinesie množstvo noviniek a prekvapení, ktoré ocení aj vaša firma.

12. ročník prinesie množstvo noviniek a prekvapení, ktoré ocení aj vaša firma.

1. ELEKTRINA A PLYN POD JEDNOU STRECHOU

ENERGOFÓRUM® na želanie účastníkov predošlých ročníkov aj tentoraz spojí odborníkov a spoločnosti z oboch oblastí energetického biznisu. Uskutoční sa v novom termíne od 12. do 13. októbra 2017.

2. NOVÉ ATRAKTÍVNE PRIESTORY V HOTELI GRAND**** JASNÁ

Po 10 rokoch konferencia mení pôsobisko a sťahuje sa do komfortného wellness hotela Grand**** Jasná v prekrásnom prostredí Demänovskej doliny v Nízkych Tatrách. Všetkým účastníkom bude k dispozícii interiérový relaxačný bazén s masážnymi tryskami, relaxačná miestnosť, saunový svet, exteriérové vírivky, vonkajšie ochladzujúce jazierko a exteriérové sauny. Tešiť sa môžete aj na gastronomické zážitky, ktoré ponúka vynikajúca hotelová kuchyňa.

3. RENOMOVANÍ ZAHRANIČNí SPÍKRI

Zárukou vysokej úrovne a odbornosti konferencie budú renomovaní spíkri nielen zo Slovenska, ale i zahraničia. Ich príspevky môžu byť pre váš biznis veľkým prínosom a impulzom pre ďalšie napredovanie.

4. PRIESTOR NA NADVIAZANIE NOVÝCH KONTAKTOV

Konferencia je ideálnym miestom na vzájomnú inšpiráciu a získavanie nových užitočných kontaktov, bez ktorých sa žiadny druh biznisu nezaobíde.5

5. VÝHODNÉ ZĽAVNENÉ ÚČASTNÍCKE POPLATKY

Je len na vás, či si zvolíte účasť na konferencii s ubytovaním alebo bez ubytovania. Odporúčame vám prihlásiť sa čo najskôr. Do 11. septembra môžete využiť zľavnené  účastnícke poplatky, vďaka čomu výrazne ušetríte.

Tešíme sa na stretnutie s vami. Na konferenciu sa prihlásite jednoducho online tu: http://www.energoforum.sk/sk/konferencie/energoforum-2017/prihlaska/

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.

Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí

Koľko minuli účastníci na našom najväčšom festivale?