5 dôvodov, prečo sa prihlásiť na konferenciu ENERGOFÓRUM®

12. ročník prinesie množstvo noviniek a prekvapení, ktoré ocení aj vaša firma.

12. ročník prinesie množstvo noviniek a prekvapení, ktoré ocení aj vaša firma.

1. ELEKTRINA A PLYN POD JEDNOU STRECHOU

ENERGOFÓRUM® na želanie účastníkov predošlých ročníkov aj tentoraz spojí odborníkov a spoločnosti z oboch oblastí energetického biznisu. Uskutoční sa v novom termíne od 12. do 13. októbra 2017.

2. NOVÉ ATRAKTÍVNE PRIESTORY V HOTELI GRAND**** JASNÁ

Po 10 rokoch konferencia mení pôsobisko a sťahuje sa do komfortného wellness hotela Grand**** Jasná v prekrásnom prostredí Demänovskej doliny v Nízkych Tatrách. Všetkým účastníkom bude k dispozícii interiérový relaxačný bazén s masážnymi tryskami, relaxačná miestnosť, saunový svet, exteriérové vírivky, vonkajšie ochladzujúce jazierko a exteriérové sauny. Tešiť sa môžete aj na gastronomické zážitky, ktoré ponúka vynikajúca hotelová kuchyňa.

3. RENOMOVANÍ ZAHRANIČNí SPÍKRI

Zárukou vysokej úrovne a odbornosti konferencie budú renomovaní spíkri nielen zo Slovenska, ale i zahraničia. Ich príspevky môžu byť pre váš biznis veľkým prínosom a impulzom pre ďalšie napredovanie.

4. PRIESTOR NA NADVIAZANIE NOVÝCH KONTAKTOV

Konferencia je ideálnym miestom na vzájomnú inšpiráciu a získavanie nových užitočných kontaktov, bez ktorých sa žiadny druh biznisu nezaobíde.5

5. VÝHODNÉ ZĽAVNENÉ ÚČASTNÍCKE POPLATKY

Je len na vás, či si zvolíte účasť na konferencii s ubytovaním alebo bez ubytovania. Odporúčame vám prihlásiť sa čo najskôr. Do 11. septembra môžete využiť zľavnené  účastnícke poplatky, vďaka čomu výrazne ušetríte.

Tešíme sa na stretnutie s vami. Na konferenciu sa prihlásite jednoducho online tu: http://www.energoforum.sk/sk/konferencie/energoforum-2017/prihlaska/

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.