5 dôvodov, prečo sa prihlásiť na konferenciu ENERGOFÓRUM®

12. ročník prinesie množstvo noviniek a prekvapení, ktoré ocení aj vaša firma.

12. ročník prinesie množstvo noviniek a prekvapení, ktoré ocení aj vaša firma.

1. ELEKTRINA A PLYN POD JEDNOU STRECHOU

ENERGOFÓRUM® na želanie účastníkov predošlých ročníkov aj tentoraz spojí odborníkov a spoločnosti z oboch oblastí energetického biznisu. Uskutoční sa v novom termíne od 12. do 13. októbra 2017.

2. NOVÉ ATRAKTÍVNE PRIESTORY V HOTELI GRAND**** JASNÁ

Po 10 rokoch konferencia mení pôsobisko a sťahuje sa do komfortného wellness hotela Grand**** Jasná v prekrásnom prostredí Demänovskej doliny v Nízkych Tatrách. Všetkým účastníkom bude k dispozícii interiérový relaxačný bazén s masážnymi tryskami, relaxačná miestnosť, saunový svet, exteriérové vírivky, vonkajšie ochladzujúce jazierko a exteriérové sauny. Tešiť sa môžete aj na gastronomické zážitky, ktoré ponúka vynikajúca hotelová kuchyňa.

3. RENOMOVANÍ ZAHRANIČNí SPÍKRI

Zárukou vysokej úrovne a odbornosti konferencie budú renomovaní spíkri nielen zo Slovenska, ale i zahraničia. Ich príspevky môžu byť pre váš biznis veľkým prínosom a impulzom pre ďalšie napredovanie.

4. PRIESTOR NA NADVIAZANIE NOVÝCH KONTAKTOV

Konferencia je ideálnym miestom na vzájomnú inšpiráciu a získavanie nových užitočných kontaktov, bez ktorých sa žiadny druh biznisu nezaobíde.5

5. VÝHODNÉ ZĽAVNENÉ ÚČASTNÍCKE POPLATKY

Je len na vás, či si zvolíte účasť na konferencii s ubytovaním alebo bez ubytovania. Odporúčame vám prihlásiť sa čo najskôr. Do 11. septembra môžete využiť zľavnené  účastnícke poplatky, vďaka čomu výrazne ušetríte.

Tešíme sa na stretnutie s vami. Na konferenciu sa prihlásite jednoducho online tu: http://www.energoforum.sk/sk/konferencie/energoforum-2017/prihlaska/

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.