Odteraz pri volaniach už nemusíte rátať minúty

Chcete telefonovať bez obmedzení a skrytých poplatkov? Poradíme vám, ako na to.

Ak aj vy patríte medzi tých, ktorí sa nechcú viazať paušálom, vyskúšajte predplatenú kartu O2 Voľnosť. S ňou môžete volať koľko chcete do všetkých sietí v rámci celej EÚ. Je jedno, či budete volať z dovolenky a rozprávať svoje zážitky pár minút alebo hodinu. Cena za hodinový hovor je stále iba 10 centov.

Aké sú jej ďalšie výhody?

S touto predplatenou kartou si nemusíte strážiť spotrebu, riešiť faktúry či mesačné poplatky. Vašou jedinou starosťou bude to, či je váš telefón nabitý.

Ako na to?

Kartu si kúpite z pohodlia domova cez internet a rovnako si ju viete sami veľmi ľahko aktivovať. Všetky kroky zvládnete online. Ponuka je však limitovaná. Predplatenú kartu si môžete kúpiť v predajniach O2 len do konca tohto roka.

Stačí navštíviť e-shop operátora O2 a vybrať si produkt O2 Voľnosť. Vyplníte potrebné údaje, vyberiete si spôsob doručenia a platby. Karta vám príde priamo domov k vašim dverám. Vložíte ju do mobilu, aktivujete a užívate si volania za 10 centov kamkoľvek a s kýmkoľvek.o2

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.

Stanovisko spoločnosti Advokátska kancelária JUDr. Radomír Bžán

Naša advokátska kancelária nemôže štátu zaplatiť DPH a daň z príjmu za rok 2017 zo zablokovanej odmeny.

Iba dnes: Narodeninové predplatné SME.sk za 25 eur

Dnes je to presne 25 rokov, čo po prvýkrát vyšiel denník SME.