Pondelok, 25. január, 2021 | Meniny má GejzaKrížovkyKrížovky

Odteraz pri volaniach už nemusíte rátať minúty

Chcete telefonovať bez obmedzení a skrytých poplatkov? Poradíme vám, ako na to.

Ak aj vy patríte medzi tých, ktorí sa nechcú viazať paušálom, vyskúšajte predplatenú kartu O2 Voľnosť. S ňou môžete volať koľko chcete do všetkých sietí v rámci celej EÚ. Je jedno, či budete volať z dovolenky a rozprávať svoje zážitky pár minút alebo hodinu. Cena za hodinový hovor je stále iba 10 centov.

Aké sú jej ďalšie výhody?

S touto predplatenou kartou si nemusíte strážiť spotrebu, riešiť faktúry či mesačné poplatky. Vašou jedinou starosťou bude to, či je váš telefón nabitý.

Ako na to?

Kartu si kúpite z pohodlia domova cez internet a rovnako si ju viete sami veľmi ľahko aktivovať. Všetky kroky zvládnete online. Ponuka je však limitovaná. Predplatenú kartu si môžete kúpiť v predajniach O2 len do konca tohto roka.

Stačí navštíviť e-shop operátora O2 a vybrať si produkt O2 Voľnosť. Vyplníte potrebné údaje, vyberiete si spôsob doručenia a platby. Karta vám príde priamo domov k vašim dverám. Vložíte ju do mobilu, aktivujete a užívate si volania za 10 centov kamkoľvek a s kýmkoľvek.o2

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Služby spoločnosti Arval Slovakia, ktorá je lídrom trhu operatívneho lízingu u nás, preto musia byť bezchybné.

5 h

Riaditeľ školy Vladimír Vajcík: Za úspechmi našej školy je viac faktorov, najdôležitejší sú však učitelia.

8 h

Na jeho budúcnosť sme sa opýtali Mareka Mičienku, obsahového manažéra Seduo.sk