Smartfón alebo počítač? Vďaka jedinečnej akcii získaš oboje

Najlepší smartfón na svete si môžeš objednať v predstihu za super podmienok!

Samsung len pred pár dňami predstavil svoju novú vlajkovú loď, ktorá je nabitá funkciami, o akých môžu ostatné značky iba snívať. Vďaka Infinity displeju, ktorý má až 6,3 palca, sa novému majiteľovi smartfónu Galaxy Note8 otvoria možnosti lepšieho multitaskingu, intuitívnejšieho ovládania, ale aj zábavy v podobe strihania videí či hrania hier. Displej s rozlíšením Quad HD+ Super AMOLED nielenže ponúka autentický obraz, ale vďaka sklu Gorilla Glass 5 aj spoľahlivú odolnosť.

Kto už má skúsenosť s radom zariadení Note, ten vie, že jeho dominantou je pero S Pen, ktoré je teraz oveľa citlivejšie na tlak a vďaka svojej jemnej špičke sa kĺže po displeji rovnako prirodzene ako klasické pero po papieri. S Pen ďalej prináša nekonečné možnosti pre vytváranie vlastných smajlíkov, animácií či písania správ písaným písmom.

S Galaxy Note8 zhotovujete fotografie ako profesionál, nakoľko duálny fotoaparát, každý s rozlíšením 12Mpx, sa postará o jasné a ostré zábery za akýchkoľvek okolností. S dvojnásobným optickým zoomom si objekty približujete bez rozmazania. Oba fotoaparáty majú navyše optickú stabilizáciu obrazu, čo znamená, že snímky budú mimoriadne kvalitné aj pri pohybe fotoaparátu. S funkciou Live Focus si môžete vybrať, čo bude na fotografii v popredí a čo v pozadí. Navyše máte možnosť aj po zachytení snímky zvýšiť úroveň rozostrenia pozadia.

Pokiaľ ste už počuli o dokovacej stanici Samsung DeX, viete, že ide o zariadenie určené na prepojenie smartfónu s počítačom. Operačný systém Android dokáže DeX upraviť v štýle počítačov, a toto prostredie je zároveň optimalizované pre pohodlnejšie ovládanie s myšou a klávesnicou. So stanicou DeX je samozrejmosťou aj narábanie s viacerými oknami súčasne.

Galaxy Note8 si môžete predobjednať už teraz. Na výber máte čiernu a zlatú farbu, obe prevedenia za cenu 999 eur. Pokiaľ to stihnete do 14. septembra, získate k smartfónu Galaxy Note8 dokovaciu stanicu Samsung DeX v hodnote 149,90 eur úplne zadarmo!

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu