Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Zabudnite na nové a neekologické PC. Je tu Refurbished!

Kupovať stále nové a čoraz drahšie počítače a notebooky je už tak trochu „out“. Najnovším ekologickým trendom je Refurbished.

Pri kúpe IT techniky môžete šetriť nielen svoju peňaženku, ale aj životné prostredie.

Refurbished je trendy

Refurbished sú špičkové high-end produkty, ktoré už boli použité, no vďaka kompletnej renovácii dosahujú porovnateľnú kvalitu, výkon aj dizajn ako úplne nové PC. Ide o celosvetový trend, ktorý úspešne prenikol aj na Slovensko. Na našom trhu je lídrom v renovácii IT techniky rovnomenná značka Refurbished, ktorá pôsobí v tejto oblasti už 13 rokov a renovuje až 20 000 produktov ročne.

Prvotriedne spracovanie

Produkty Refurbished prechádzajú dôkladným procesom renovácie hardvéru, softvéru, batérií aj klávesníc. Renovujú sa iba najkvalitnejšie značkové modely. Najprv sú podrobené náročným testom a následne prebieha precízne čistenie a leštenie, ktoré zabezpečuje ich dokonalý technický stav. Výsledkom je kvalita, ktorej second-handy či ponuky online bazárov nemôžu konkurovať.

Eco friendly

Predstavte si, že na výrobu nového PC sa spotrebuje toľko energie ako v menšej domácnosti za rok! Renovácia IT techniky je k prírode oveľa šetrnejšia. Kúpou produktov Refurbished, ktoré majú i v tejto oblasti výrazný náskok pred konkurenciou, prispejete aj vy k ochrane životného prostredia.

Skvelý pomer cena/výkon

Veľkou výhodou produktov Refurbished je vynikajúci pomer medzi kvalitou a cenou. Ak si vyberáte PC napríklad podľa výkonu, tak Refurbished s podobnými parametrami získate za podstatne nižšiu cenu ako nové PC.

Certifikáty a 24-mesačná záruka

Produkty Refurbished pritom vynikajú vysokou kvalitou, ktorú potvrdzujú certifikáty Factory Refurbished a ECO FRIENDLY. Ďalším dôkazom kvality je až 24-mesačná záruka – rovnaká, ako keby ste si kupovali úplne novú IT techniku.

Získajte Refurbished aj vy a presvedčte sa sami! E-shop a všetky potrebné informácie nájdete na www.refurbished.sk.

Načítavam video...

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.