Ako môže byť motorka tak ľahko ovládateľná?

KTM DUKE 390 2017 je bike, ktorý ponúka všetko, čo vždy robilo motorky skvelými.

(Zdroj: Tomáš Hajduch (motoride.sk))

KTM DUKE 390 2017 je ľahký, obratný, výkonný, štýlový, vôbec nevyzerajúci lacno, s parádnym podvozkom, dobrými brzdami, ABS-kom v sérii s bezkonkurenčne nízkou hmotnosťou a najnižšou cenovkou medzi konkurentmi. Je to motorka, ktorá ponúka všetko, čo vždy robilo motorky skvelými: Dostatok výkonu, krútiaceho momentu, nízke prevádzkové náklady a to všetko pri extrémne malej hmotnosti, a hračkárskej ovládateľnosti.

KTM DUKE 390 2017 jazdí na 17 palcových kolesách z ľahkých zliatin s pneumatikami o rozmere 110/70 R17 vpredu a 150/60 R17 vzadu. Brzdový systém je už v sérii vybavený najnovšou generáciou dvojkanálového ABS systému od firmy Bosch. ABS je navyše možné deaktivovať.

Ako absolútny prvý vo svojej triede, KTM DUKE 390 2017 sa môže pochváliť slávnym TFT displejom. Táto viacfarebná kombinácia dôležitých informácií obsahuje všetky relevantné údaje jasným a prehľadným spôsobom. Počas otáčok motora sa zobrazovacie lišty zmenia na farbu, buď vás povzbudia, alebo vás odkážu, keď je motor ešte chladný. Displej tiež automaticky prispôsobí osvetlenie okolitému svetlu.

Inteligentný telefón môže byť pripevnený na biku , čo vám umožní plnú kontrolu nad prichádzajúcimi hovormi a zvukovým prehrávačom. Všetky informácie sa objavia na displeji motorky, keď spravujete túto voliteľnú výbavu s prepínačom menu, pričom ruky držte tam kde patria, na riadidlách.

Forma a funkcia sú dokonale integrované do modelu KTM DUKE 390 2017. Vezmite si napríklad svetlomet svetlometov v dizajne tohto motocykla a jasné odporúčanie na KTM 1290 SUPER DUKE R. Kombinuje optimálne osvetlenie blízkeho poľa s maximálnym svetelným výkonom. A parkovacie svetlo, ktoré pozostáva z 20 LED diód zaisťuje, že motocykel je vnímaný lepšie a je diferencovanejší od ostatných užívateľov dopravy, čo prináša obrovské výhody v oblasti bezpečnosti

Výsledkom toho všetkého je bike, ktorý váži menej ako 150kg.
V KTM Košice je KTM Duke 390 2017 na predajni a teraz môže byť tvoj už za 4 690 EUR.

Viac informácii na www.ktmkosice.sk

KTM ADAMOTO Košice

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu