Streda, 29. jún, 2022 | Meniny má Peter, Pavol, Petra

Najlepší pomocník na prípravu džemov odhalený

Sezóna zavárania je tu! Vychutnajte si ju naozaj naplno s Pektínom Dr. Oetker!

Inovatívna novinka v želírovaní Pektín od Dr. Oetker prináša nové možnosti všetkým gazdinkám. Obľúbia si ho zaneprázdnené aj tie menej ostrieľané, ktoré sú však plné nápadov a elánu do zavárania. Želírovanie s Pektínom bude pre vás odteraz hračkou. Tento malý-veľký pomocník pôsobí v džeme ako prírodné zahusťovadlo a dodáva mu požadovanú konzistenciu. Určite vás poteší, že neobsahuje žiadne konzervačné látky a je 100 % rastlinného pôvodu. Džemy či marmelády si preto zachovajú lahodnú ovocnú chuť a pohladia aj najnáročnejšie chuťové poháriky.

Pektín je tohtoročná novinka z dielne Dr. Oetker, ktorá váži síce iba 20 gramov, no poradí si až s 2 kilogramami ovocia, ku ktorému sa pridáva 700 až 1000 gramov cukru v závislosti od zrelosti ovocia či od preferovaného obsahu cukru v pripravovanom džeme. Prepočítavate? Nemusíte! Pomocou Pektínu si môžete pripraviť džem s ovocným podielom až 74 %.

Pektín je naozaj výnimočným pomocníkom, vďaka ktorému si môžete vybrať koľko cukru do svojich dobrôt pridáte a nemusíte zdĺhavo pátrať po ideálnom recepte. Rozhodnite sa na základe vašich chutí a nebojte sa myslieť kreatívne, pretože Pektín môžete kombinovať s repným i trstinovým cukrom. Na prípravu vám stačí ovocie, cukor, kyselina citrónová a Pektín. Pripraviť obľúbený džem vám tak zaberie skutočne iba chvíľočku.

A ak ste plní fantázie, neváhajte ju zúročiť už pri tohtoročnom zaváraní. Sezóna je v plnom prúde a vy môžete vďaka Pektínu aj z klasických džemov vytvoriť kulinárske pochúťky. Kombinácie chutí, po ktorých túžite a nenachádzate ich na predajných pultoch sú už minulosťou. Vytvorte si svoje originálne džemy, a to rýchlo a jednoducho. Ako? No predsa pridaním vašej obľúbenej ingrediencie či korenia, napríklad škorice. Neveríte? Sledujte a inšpirujte sa jednoduchým a netradičným receptom, ktorý vám vrelo odporúčame!

Načítavam video...

Presvedčte sa aké jednoduché je pripraviť si džem či marmeládu presne podľa vášho gusta. Siahnite po Pektíne a uchovajte si chuť leta v podobe vlastnoručne pripraveného domáceho džemu.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Slovenská pobočka spoločnosti Atos je skvelé miesto na prácu. Potvrdil to prieskum medzinárodnej organizácie Great Place to Work.

INZERCIA 43m
5. ročník kurzu Technológia a konštrukcia v praxi - MTF STU a Schaeffler Skalica

Vysoká škola je pre študentov dobrým odrazovým mostíkom. A keď sa môžu zapojiť aj do programu, ich šance na uplatnenie sa vzrastú.

INZERCIA 12 h

Hocikde ich nekúpite.