Najlepší pomocník na prípravu džemov odhalený

Sezóna zavárania je tu! Vychutnajte si ju naozaj naplno s Pektínom Dr. Oetker!

Inovatívna novinka v želírovaní Pektín od Dr. Oetker prináša nové možnosti všetkým gazdinkám. Obľúbia si ho zaneprázdnené aj tie menej ostrieľané, ktoré sú však plné nápadov a elánu do zavárania. Želírovanie s Pektínom bude pre vás odteraz hračkou. Tento malý-veľký pomocník pôsobí v džeme ako prírodné zahusťovadlo a dodáva mu požadovanú konzistenciu. Určite vás poteší, že neobsahuje žiadne konzervačné látky a je 100 % rastlinného pôvodu. Džemy či marmelády si preto zachovajú lahodnú ovocnú chuť a pohladia aj najnáročnejšie chuťové poháriky.

article_photo

Pektín je tohtoročná novinka z dielne Dr. Oetker, ktorá váži síce iba 20 gramov, no poradí si až s 2 kilogramami ovocia, ku ktorému sa pridáva 700 až 1000 gramov cukru v závislosti od zrelosti ovocia či od preferovaného obsahu cukru v pripravovanom džeme. Prepočítavate? Nemusíte! Pomocou Pektínu si môžete pripraviť džem s ovocným podielom až 74 %.

article_photo

Pektín je naozaj výnimočným pomocníkom, vďaka ktorému si môžete vybrať koľko cukru do svojich dobrôt pridáte a nemusíte zdĺhavo pátrať po ideálnom recepte. Rozhodnite sa na základe vašich chutí a nebojte sa myslieť kreatívne, pretože Pektín môžete kombinovať s repným i trstinovým cukrom. Na prípravu vám stačí ovocie, cukor, kyselina citrónová a Pektín. Pripraviť obľúbený džem vám tak zaberie skutočne iba chvíľočku.

A ak ste plní fantázie, neváhajte ju zúročiť už pri tohtoročnom zaváraní. Sezóna je v plnom prúde a vy môžete vďaka Pektínu aj z klasických džemov vytvoriť kulinárske pochúťky. Kombinácie chutí, po ktorých túžite a nenachádzate ich na predajných pultoch sú už minulosťou. Vytvorte si svoje originálne džemy, a to rýchlo a jednoducho. Ako? No predsa pridaním vašej obľúbenej ingrediencie či korenia, napríklad škorice. Neveríte? Sledujte a inšpirujte sa jednoduchým a netradičným receptom, ktorý vám vrelo odporúčame!

Načítavám video...

Presvedčte sa aké jednoduché je pripraviť si džem či marmeládu presne podľa vášho gusta. Siahnite po Pektíne a uchovajte si chuť leta v podobe vlastnoručne pripraveného domáceho džemu.

Slovákom na účtoch leží 17 miliárd. Ako ich zhodnotiť?

Investovať sa dá aj bez strachu.

S mobil bankingom nosíte banku vo vrecku

V súčasnej hektickej dobe je čas vzácnou komoditou, ktorej nemáme nazvyš.

Deti z Kľušova už vedia zachraňovať životy

Škola získala unikátny prístroj.

Vyberáme správny názov firmy

Výber vhodného a správneho názvu firmy patrí medzi prvé kroky, pred založením s.r.o.