Sobota, 31. október, 2020 | Meniny má AurelaKrížovkyKrížovky

Dial Telecom: Z brněnské čtvrti Domeq je byznysový park

Brněnský ubytovací projekt Domeq nově zasíťován vysokorychlostním připojenímBrněnský ubytovací projekt Domeq nově zasíťován vysokorychlostním připojením (Zdroj: DialTelecom.cz)

Dial Telecom, a.s. připojil do své vysokorychlostní metropolitní sítě nový ubytovací projekt Domeq. Nově otevřená brněnská ubytovna pro studenty a cizince tak nyní může ve 159 luxusních pokojích nabídnout individuální internetové připojení a IPTV a rovněž WiFi připojení ve společných prostorách.

Domeq je posledním přírůstkem do bývalého průmyslového areálu Ponávka, což je dnes inovativní, víceúčelový, moderní byznysový park v širším centru Brna. Moderní projekt Domeq se nachází jen pár minut od centra Brna, díky zastávkám MHD umístěným přímo u kampusu se mohou nájemci dostat do práce nebo do školy doslova pár minut.

Načítavam video...

Areál plný zeleně v centru Brna v sobě spojuje ateliéry z 19. století, studentský kampus a moderní kancelářské prostory. V okolí Domequ tak mohou nájemníci trávit příjemné chvíle v inspirativním prostředí. Ať už se potřebují soustředit, nebo si užít společenský život.

Vysokorychlostní připojení jako služba pro Domeq
V prostředí Domequ mohou využít mnoho služeb vytvořených na míru studentům. Díky přítomnosti velkých firem i start-upů se tak okolí podobá moderní městské čtvrti. Jako spolehlivého dodavatele jedné ze stěžejních moderních služeb dnešní doby – internetového připojení a televize pak byl vybrán operátor Dial Telecom a.s.

.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Moringa a Ginkgo - pomocníci z prírody

Téma posilňovania zdravia je v dnešnej dobe veľmi populárna. Avšak, dosiahnutie perfektného zdravia vôbec nemusí byť tak náročné.

Pracujete? Vaše odvody zachraňujú podvýživené zdravotníctvo

Platíte odvody a dúfate, že ak ochoriete, zaplatia vám potrebnú liečbu? Pandémia a zlý návrh štátneho rozpočtu môžu veľa zmeniť.

1,6 milióna stavených na Trumpa! Kto bude mať pravdu?

Komunita alebo Bookmakeri?