Z lesa si našla cestu do útulku, na nový domov ale stále čaká

V útulku našla prístrešie a starostlivosť aj čiernobiela mačka Woody.

Meno sad o slovenčiny prekladá ako "lesná" a hoci sa hodí k jej dobrodružnej povahe, získala ho preto, že bola nájdená opustená v lese v okolí mesta Kladno. Od tej doby čaká v útulku na nový domov.

Po prevoze do útulku sa Woody dala rýchlo do poriadku a vzápätí si ju pokúsila osvojiť nová adoptívna rodina. Prostredie nového domova jej ale, bohužiaľ, vôbec nesvedčilo. Nezžila sa s novou mačacou spolubývajúcou a navyše ju oslabila alergická reakcia na očkovanie.

Woody preto putovala späť do útulku, kde čaká na ďalšiu šancu na život v rodine. Pravdepodobne trojročnú Woody síce trápi oslabená imunita, inak je ale zdravá a fit.

Povahou je Woody veľmi priateľská. Rada si užíva spoločnosť a maznanie s ľuďmi. A aká je jej vysnívaná rodina? Noví majitelia by mali byť dobrí a zodpovední. Kvôli problémom s imunitou by pre ňu navyše bola najvhodnejšia domácnosť bez ďalších zvierat.

Woody žije v útulku Srdcem pro kočky. Tomuto i ďalším desiatkam podobných zariadení sa snaží pomôcť kampaň "Pomôžte naplniť misky v útulkoch". Do kampane firmy Mars Czech sa môžete zapojiť aj Vy! Pokiaľ si v období od 10. septembra do 4. novembra zakúpite akýkoľvek výrobok značky Pedigree®, Whiskas®, Sheba®, Perfect Fit ® alebo Dreamies®, daruje spoločnosť Mars Czech obdobné množstvo suchého krmiva práve opusteným psom a mačkám žijúcim v útulkoch na Slovensku. Peniaze ušetrené za krmivo môžu útulky následne investovať napríklad do veterinárnej starostlivosti alebo na vylepšenie prostredia, v ktorom zvieratá žijú.

Viac informácií o kampani na stránkach http://www.naplntemisky.cz/sk.

Energetici rozsvecujú Svetielko nádeje

Občianske združenie Svetielko nádeje už 17 rokov pomáha zlepšovať život detí a mladistvých s onkologickým ochorením.

Noerr appoints a new national counsel starting from 2019

Noerr has promoted experienced lawyer, Martin Ťupek to national counsel from 1 January 2019.

Gansberg: Každý deň v objatí komfortu

Prvky bytového štandardu sú zásadnou súčasťou luxusného bývania. O tom niet pochýb.

Pobyt na čerstvom vzduchu je skvelý liek. Skúste to vo vlastnom

Vytvorte si záhradu, terasu či balkón podľa svojich predstáv. Poradíme vám ako.