Z lesa si našla cestu do útulku, na nový domov ale stále čaká

V útulku našla prístrešie a starostlivosť aj čiernobiela mačka Woody.

Meno sad o slovenčiny prekladá ako "lesná" a hoci sa hodí k jej dobrodružnej povahe, získala ho preto, že bola nájdená opustená v lese v okolí mesta Kladno. Od tej doby čaká v útulku na nový domov.

Po prevoze do útulku sa Woody dala rýchlo do poriadku a vzápätí si ju pokúsila osvojiť nová adoptívna rodina. Prostredie nového domova jej ale, bohužiaľ, vôbec nesvedčilo. Nezžila sa s novou mačacou spolubývajúcou a navyše ju oslabila alergická reakcia na očkovanie.

Woody preto putovala späť do útulku, kde čaká na ďalšiu šancu na život v rodine. Pravdepodobne trojročnú Woody síce trápi oslabená imunita, inak je ale zdravá a fit.

Povahou je Woody veľmi priateľská. Rada si užíva spoločnosť a maznanie s ľuďmi. A aká je jej vysnívaná rodina? Noví majitelia by mali byť dobrí a zodpovední. Kvôli problémom s imunitou by pre ňu navyše bola najvhodnejšia domácnosť bez ďalších zvierat.

Woody žije v útulku Srdcem pro kočky. Tomuto i ďalším desiatkam podobných zariadení sa snaží pomôcť kampaň "Pomôžte naplniť misky v útulkoch". Do kampane firmy Mars Czech sa môžete zapojiť aj Vy! Pokiaľ si v období od 10. septembra do 4. novembra zakúpite akýkoľvek výrobok značky Pedigree®, Whiskas®, Sheba®, Perfect Fit ® alebo Dreamies®, daruje spoločnosť Mars Czech obdobné množstvo suchého krmiva práve opusteným psom a mačkám žijúcim v útulkoch na Slovensku. Peniaze ušetrené za krmivo môžu útulky následne investovať napríklad do veterinárnej starostlivosti alebo na vylepšenie prostredia, v ktorom zvieratá žijú.

Viac informácií o kampani na stránkach http://www.naplntemisky.cz/sk.

Odborná exkurzia po vodných stavbách v Českej republike

Odborná exkurzia študentov SvF STU po vodných stavbách v Českej republike

Diskusný stôl na tému Energetická certifikácia budov

Slovenská komora stavebných inžinierov v spolupráci so Stavebnou fakultou STU pozývajú na diskusiu s Arch. Dipl. Ing. S. Dukátom

Druhy ochranných známok

Keď sa povedia druhy ochranných známok veľa ľudí napadne ihneď slovné, obrazové, kombinované prípadne trojrozmerné.

OMV má riešenie na neohlásených kuriérov

OMV teraz ponúka možnosť nechať si poslať balíček na čerpaciu stanicu.