Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Z lesa si našla cestu do útulku, na nový domov ale stále čaká

V útulku našla prístrešie a starostlivosť aj čiernobiela mačka Woody.

Meno sad o slovenčiny prekladá ako "lesná" a hoci sa hodí k jej dobrodružnej povahe, získala ho preto, že bola nájdená opustená v lese v okolí mesta Kladno. Od tej doby čaká v útulku na nový domov.

Po prevoze do útulku sa Woody dala rýchlo do poriadku a vzápätí si ju pokúsila osvojiť nová adoptívna rodina. Prostredie nového domova jej ale, bohužiaľ, vôbec nesvedčilo. Nezžila sa s novou mačacou spolubývajúcou a navyše ju oslabila alergická reakcia na očkovanie.

Woody preto putovala späť do útulku, kde čaká na ďalšiu šancu na život v rodine. Pravdepodobne trojročnú Woody síce trápi oslabená imunita, inak je ale zdravá a fit.

Povahou je Woody veľmi priateľská. Rada si užíva spoločnosť a maznanie s ľuďmi. A aká je jej vysnívaná rodina? Noví majitelia by mali byť dobrí a zodpovední. Kvôli problémom s imunitou by pre ňu navyše bola najvhodnejšia domácnosť bez ďalších zvierat.

Woody žije v útulku Srdcem pro kočky. Tomuto i ďalším desiatkam podobných zariadení sa snaží pomôcť kampaň "Pomôžte naplniť misky v útulkoch". Do kampane firmy Mars Czech sa môžete zapojiť aj Vy! Pokiaľ si v období od 10. septembra do 4. novembra zakúpite akýkoľvek výrobok značky Pedigree®, Whiskas®, Sheba®, Perfect Fit ® alebo Dreamies®, daruje spoločnosť Mars Czech obdobné množstvo suchého krmiva práve opusteným psom a mačkám žijúcim v útulkoch na Slovensku. Peniaze ušetrené za krmivo môžu útulky následne investovať napríklad do veterinárnej starostlivosti alebo na vylepšenie prostredia, v ktorom zvieratá žijú.

Viac informácií o kampani na stránkach http://www.naplntemisky.cz/sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line