Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s Billa

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

(Zdroj: BILLA)

Keď má niekto narodeniny, na oslavu sa nepatrí prísť s prázdnymi rukami. Nestáva sa však príliš často, aby práve oslávenec bol ten, ktorý svojich hostí obdaruje. Tento obrátený, ale o to sympatickejší spôsob oslavy, si vybralasieť supermarketov BILLA. Keďže tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na slovenskom trhu, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Spoločnosť BILLA prestrihla pásku na svojej prvej filiálke na Slovensku v roku 1993 v Trnave a odvtedy, aj vďaka investíciám v hodnote takmer 525 miliónov EUR, otvorila už 150 predajní. A práve z každej zo 150 predajní BILLA vyžrebuje každý týždeň výhercu darčekovej karty v hodnote 500 EUR. Dohromady je pripravených 1 200 kariet s kreditom, ktorý si zákazníci môžu postupne vyčerpať na nákupy až do konca roka 2019. Stačí nakúpiť v minimálnej hodnote 15 EUR a zaregistrovať pokladničný blok vyplnením registračného formulára . V ňom treba uviesť aj predajňu, v ktorej bol nákup realizovaný. Zoznam výhercov darčekových kariet je pravidelne aktualizovaný na stránke súťaže .

Po skončení súťaže o darčekové karty prichádzajú čerešničky na narodeninovej torte. Nebolo by fajn tešiť sa na parádnu letnú dovolenku už v zime? Prvá „čerešnička“ to zaručí 150-im výhercom. Počítate správne, za každú predajňu BILLA bude vyžrebovaný spomedzi účastníkov súťaže jeden, ktorý nakúpil počas celého trvania súťaže nad 15 EUR (od 3.10. do 27.11.2018) a registroval svoj pokladničný blok. Na výber bude mať jeden zo skvelých zájazdov z katalógu Leto 2019 od spoločnosti SATUR v hodnote 2 000 EUR.

Druhou „čerešničkou“ je opäť pre všetky predajne na Slovensku 150 chladničiek značky SAMSUNG od ANDREA SHOP, ktoré budú naplnené potravinami privátnych značiek spoločnosti BILLA, od mliečnych a mäsových výrobkov, cez vajcia, nápoje až po mrazené výrobky, či zmrzlinu. Veľké finálne žrebovanie o 300 cien sa uskutoční 30. novembra 2018.

Všetky podmienky súťaže nájdete www.billa.sk .

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line