Podnikanie na Slovensku - ako začať už dnes

Práve ste sa rozhodli, že budete podnikať, ale stále nemáte nápad alebo sa neviete presadiť? Ak však máte aspoň malú predstavu v akej oblasti chcete podnikať, tak Vám stačí v dnešnej dobe na začiatok potrebný finančný kapitál.

Naša spoločnosť má bohaté skúsenosti s podnikaním na Slovensku, ale aj v susednom Česku a preto Vám vieme profesionálne poradiť. Ak sa chcete vyhnúť zložitému a dlhému procesu a chcete podnikať hneď, tak si kúpteready-made spoločnosť. Je to spoločnosť, ktorá ešte nepodnikala a preto pri kúpe obdržíte doklad o garancii čistoty spoločnosti. Garantujeme Vám aj to, že všetky účtovnícke a právne dokumenty budú zodpovedať aktuálnej právnej legislatíve.

Ready-made spoločnosť – kúpiť alebo nie

Na Slovensku najčastejšie prebiehajú obchody s ready-mady spoločnosťami vo forme s.r.o. Tieto spoločnosti sú novovzniknuté, nemajú žiadnu obchodnú históriu a založené sú za účelom predaja. Väčšinou je splatené základné imanie vo výške 5000 eur. Ready-made spoločnosť môže mať niekoľko živnostenských oprávnení a tiež je registrovaná k DPH a k daniam z príjmov na daňovom úrade. Pre podnikateľov sú atraktívnejšieready-made spoločnosti už registrované k DPH, pretože proces registrácie firmy k DPH je na Slovensku veľmi zdĺhavý proces.

Výhodnejšie je teda kúpiť si spoločnosť s históriou, z dôvodu väčšej dôveryhodnosti pri obchodných vzťahoch, pretože takáto firma už má na trhu vybudované meno. Preto rôzni výrobcovia radšej vyhľadávajú firmy, ktoré už podnikajú dlhšiu dobu. Výhodami je aj ľahšie získanie podnikateľských úverov v banke, nadväzovanie obchodných vzťahov alebo napr. k povoleniu podnikania obchodné víza pre riaditeľa spoločnosti.

Nákup spoločnosti ready-made od overenej spoločnosti

Spoločnosť ktorá má dlhoročné skúsenosti a hlavne dobré referencie a preto je nákup firmy cez túto spoločnosť výhodou. V rámci tejto oblasti má táto spoločnosť prvenstvo na slovenskom trhu aj vďaka praktickým skúsenostiam, dobrým vzťahom s úradmi a inými štátnymi inštitúciami. Samozrejmosťou pri kúpe je vykonanie zápisu do obchodného a živnostenského registra, pridelenie IČO, DIČ, registrácia daní z príjmov a máte istotu, že základný kapitál spoločnosti je splatený v plnom rozsahu.

Spoločnosť Vám garantuje:

• pripravenosť k predaju
  • žiadne dlhy a záväzky
  • právne a účtovnícke dokumenty
  • úsporu financií a času
  • možnosti zmien

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch