Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Otvorenie nového sídla DELTA sprevádzala virtuálna realita

10. októbra sa konalo stretnutie v novej budove Westend Plazza v Bratislave pri príležitosti zmeny sídla slovenskej DELTY.

zľava_Adam Cifra, Wolfgang Kradischnig, Erik Štefanovič  zľava_Adam Cifra, Wolfgang Kradischnig, Erik Štefanovič

Praktické ukážky stavebných projektov, ktoré boli vymodelované v programe Revit, v ktorom DELTA tiež pripravila návrhy a štúdie projektov v 3D a BIM štandarde , si účastníci mohli prezrieť pomocou QR kódu zobrazeného v 3D okuliaroch. Realita zobrazenia vyvolávala svojou reálnosťou a podobnosťou so skutočnou realitou u pozvaných klientov a partnerov nemalé prekvapenie a emócie.

Celú akciu zahájil konateľ DELTA Slovensko Erik Štefanovič, ktorý návštevníkov v počte asi 60 hostí vrelo privítal ako v slovenskom, tak aj nemeckom jazyku. Potom slovo prevzal konateľ a hlavný hovorca celej skupiny firiem DELTA, Wolfgang Kradischnig, ktorý predstavil spoločnosť DELTA ako celok, ale tiež jej hlavné míľniky od založenia v roku 1977 v rakúskom Welse. Na záver prehovoril Adam Cifra, prokurista a vedúci celého tímu DELTA Slovensko, ktorý sa venoval predstaveniu konkrétnych činností DELTA Slovensko v rámci pôsobenia na slovensko-českom trhu, ich najúspešnejších projektov, tým pripravovaným a víziám do budúcnosti.

Po oficiálnej časti si hostia mohli individuálne vyskúšať pomocou 3D okuliarov na projekte Erber Group, pre ktorý DELTA projektovala nové sídlo, výrobnú halu a sklad, všetky funkcie a výhody zobrazenia virtuálnej reality ako v interiéri, tak v exteriéri vrátane virtuálnej prechádzky jednotlivými miestnosťami.

Architekti a projektanti DELTA tak pyšne ukazovali nástroje, ktoré používajú a ponúkajú investorovi pre zobrazenie ich vlastnej budovy ešte pred začatím stavebných prác a trpezlivo vysvetľovali prínosy digitalizácie vďaka efektívnejšej spolupráci na projekte už vo fáze projekcie.

Na záver akcie účastníci okrem osobnej prehliadky nových priestorov obdržali ako darček 3D okuliare s QR kódom, ktorý obsahoval virtuálnu realitu nových kancelárskych priestorov DELTA Slovensko.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Kvalitné sporenie si dokážete vybaviť z pohodlia domova

Kvalitné sporenie je to najmenej, čo pre zhodnotenie svojich úspor môžete urobiť. Sporiaci účet si dokážete vybaviť cez internet.

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.