Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

OMV prináša do obchodov VIVA sedem nových pochúťok

Obchody VIVA rozširujú svoju ponuku

91 obchodov VIVA ponúka od októbra nové pochúťky VIVA
Vo všetkých štyroch druhoch VIVA pochúťkových zmesí sú len organické prísady
Ovocné tyčinky VIVA neobsahujú pridaný cukor ani palmový olej

Ešte viac energie na čerpacích staniciach OMV! Obchody VIVA rozširujú svoju ponuku o nové druhy pochúťok, ktoré dodajú silu každému cestovateľovi. Na vodičov a ich posádky od októbra už v 91 obchodoch na zeleno-modrých čerpacích staniciach čakajú nové pochúťkové zmesi i ovocné tyčinky, ktoré ulahodia každej chuti.

Naša úspešná produktová línia VIVA sa rozrástla o ďalších sedem výrobkov. Na čerpacích staniciach ponúkneme zákazníkom zdravú alternatívu. Nové zmesi a ovocné tyčinky sú ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí si chcú zamaškrtiť bez pocitu viny i počas cestovania. Samozrejme, mysleli sme na podmienky, v ktorých si budú zákazníci tieto pochúťky vychutnávať. Pripravili sme im preto praktické balenie, ktoré zabezpečí, že prsty zostanú čisté,“ hovorí Miriam Fellingerová, Sales Manager, OMV Slovensko.

Zákazníci nájdu na pultoch VIVA obchodov štyri druhy pochúťkových zmesí: NutsMix – oriešková zmes, Superfruits – zmes sušeného ovocia, VeggieMix – zmes sušených zeleniny a semienok a ChocoBerries – sušené ovocie v lahodnej čokoláde. Sú vyrobené v Rakúsku s použitím len organických prísad a žiadna z nich neobsahuje palmový olej. Čokoláda, použitá v zmesi ChocoBerries, má navyše certifikát Fairtrade.

Ovocné tyčinky VIVA si možno vychutnať v príchutiach jablko/mrkva/pomaranč, cvikla/čierne ríbezle a rebarbora/jahoda. Všetky tri sú vegánske, bez pridaného cukru a neobsahujú žiadne umelé prísady či palmový olej.

Nové pochúťky VIVA spĺňajú kritériá najvyššej kvality a čerstvosti.

OMV uviedla novú produktovú líniu VIVA na trh už v apríli. Prvým produktom, ktorý sa pod touto značkou objavil v obchodoch, bola VIVA ľadová káva - a hneď sa stala úspechom.

Naši zákazníci uprednostňujú produkty, ktoré si môžu vziať so sebou. To nás motivuje, aby sme neustále prinášali nové nápady. Pri produktovej línii VIVA sú pre nás prioritou najvyššia kvalita, zdravé prísady, vynikajúca chuť a zodpovedajúca cena,“ hovorí Fellingerová.

Nové pochúťky v obchodoch VIVA spoznáte podľa moderného dizajnu a charakteristického veľkého „véčka“ na obaloch. Pochúťkové zmesi si možno kúpiť v baleniach rôznych farieb po 25-30 gramov. Ovocné tyčinky s hmotnosťou 32 g sú balené jednotlivo a farebne odlíšené podľa príchute.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.