Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Vyberte si z ponuky Black Friday, ktorý trvá až dva týždne

V ponuke možno nájdete aj vianočné darčeky pre vašich blízkych.

Samsung spustil vo svojom internetovom obchode www.samsung.sk a vo svojich značkových predajniach akciu Black Friday, v rámci ktorej získate zľavu 20 % na vybrané mobilné produkty.

Počas akcie si môžete zakúpiť napríklad Samsung Galaxy S10e za 529 eur, ktorého pôvodná cena je 749 Eur, a môžete tak ušetriť až 220 Eur. Galaxy S10e je najmenší z modelového radu Galaxy S10. Má však všetky atribúty vlajkovej lode. Duálny zadný fotoaparát so stabilizáciou obrazu s rozlíšením 12 Mpx v prípade širokouhluhlého a 16 Mpx v prípade ultraširokouhlého objektívu, predný selfie fotoaparát s rozlíšením UHD a 10 Mpx, bočný snímač odtlačkov prstov či odomykanie prostredníctvom tváre. Vnútornú 128GB pamäť S10e môžete rozšíriť microSD kartou o ďalších 512 GB.

V ponuke sú však aj ďalšie zľavnené zariadenia ako Galaxy S10, A50, A40, A30s, či Galaxy S8 len za 349 Eur, ktorý bude v predaji od 22. 11. Galaxy S8 už totiž nie je v oficiálnej ponuke spoločnosti Samsung, avšak vzhľadom na to, že ide o veľmi úspešný a populárny model, bol zaradený do akcie Black Friday. Zariadenie disponuje odolnosťou voči vode a prachu triedy IP68, rýchlym a bezdrôtovým dobíjaním, podporuje MicroSD karty s kapacitou až 256 GB. Taktiež je vybavené 8 Mpx predným fotoaparátom so šikovným automatickým zaostrovaním a 12 Mpx zadným fotoaparátom so snímačom Dual Pixel, ktorý zaručuje maximálnu kvalitu snímok pri zhoršených svetelných podmienkach, ich vysokú ostrosť a dokonalejšie spracovanie.

Akcia Black Friday so Samsungom trvá do 30. novembra 2019 alebo do vyčerpania zásob. Viac informácií o nej nájdete na stránke www.samsung.com/sk/akcie/black-friday/.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zaplatiť za kávu či obed pomocou správy v čete? Už čoskoro

Náklady bude už čoskoro možné rozúčtovať aj pomocou aplikácií ako Messenger či WhatsApp.

Zelená Bratislava

Vyvetrajte si hlavu v jednom z najzelenších hlavných miest na svete.

Covid a post-Covid: Ako sa chrániť pred kybernetickými útokmi?

Tím FortiGuard Labs zaznamenal značný nárast bezpečnostných hrozieb počas pandémie.