Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Výpredaj týždňa: Keysworlds začína Christmas Specials!

Softvér Microsoftu so zľavou až 35%.

Christmas pripadá na 2 5 . decembra a už teraz zaokrúhľujeme najlepšie ponuky softvéru. Vďaka širokej škále online ponúk je ten správny čas vyzdvihnúť, čo ste chceli, a využiť tieto obrovské zľavy - takže tu je to, čo potrebujete vedieť! Našťastie pre nás spoločnosť Keysworlds práve oznámila otvorenie svojho Christmas predaja, ktorý prináša na stôl niekoľko zaujímavých ponúk pre populárne nástroje spoločnosti Microsoft ako Office alebo operačný systém Windows 10. Ak ste čakali, až ceny klesnú, tak zostaňte naladení!

Christmas : NAJVÄČŠIE ponuky roka s Keysworlds ! Pre tých z vás, ktorí dávajú prednosť priamej návšteve propagačnej stránky, môžete tak urobiťtu !

Christmas : 35% ZĽAVOVÝ KÓD pre Windows 10, Office 2016 a ešte oveľa viac!

Keysworlds rozšíril svoje predĺžil zlavy z akcie Čierny piatok na celýChristmas: Ak chcete získať navyše 35 % zľavu na produkty spoločnosti Microsoft, jednoducho použite propagačný kód „ Emkeys35 “ v čase nákupu:

Prečo zvoliť Keysworlds ?

Keysworlds je vynikajúci internetový obchod, ktorý sa špecializuje na predaj licenčných kľúčov pre populárny softvérspoločnosti Microsoft, ako napríklad Windows 10 Pro / Home, Office 2016/2019 a ďalšie!

Na Keysworlds môžete očakávať najlepšie služby! Krátko po objednávke dostanete e-mail s kódom produktu bez toho, aby ste museli čakať niekoľko dní - zaistíte tak najrýchlejšie doručenie! Spoločnosť Keysworlds ďalej zaručuje, že všetky licencie sú platné a ponúkajú aj jednoročnú záruku na služby, ktorá vás chráni pred dodatočnými nákladmi na výmenu a údržbu produktov.

Ak potrebujete viac informácií, kedykoľvek ich môžete kontaktovať na nasledujúcej e-mailovej adrese: service@keysworlds.com - radi vám pomôžu!

Dostupné spôsoby platby
Okrem kreditných a debetných kariet je služba PayPal k dispozícii aj na serveri Keysworlds a zvyčajne je najvhodnejším spôsobom platby pre bezpečnejšie online nákupy, čo vám poskytuje flexibilitu pri uspokojovaní vašich potrieb.

ŠPECIÁLNA POZNÁMKA:
Nezabudnite, že si najprv musíte stiahnuť a nainštalovať požadovaný softvér do svojho počítača (prostredníctvom oficiálnej webovej stránky spoločnosti Microsoft) a až potom ho aktivovať pomocou licenčných kľúčov, ktoré dostanete od spoločnosti Keysworlds .

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.