Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Výpredaj týždňa: Keysworlds začína Christmas Specials!

Softvér Microsoftu so zľavou až 35%.

Christmas pripadá na 2 5 . decembra a už teraz zaokrúhľujeme najlepšie ponuky softvéru. Vďaka širokej škále online ponúk je ten správny čas vyzdvihnúť, čo ste chceli, a využiť tieto obrovské zľavy - takže tu je to, čo potrebujete vedieť! Našťastie pre nás spoločnosť Keysworlds práve oznámila otvorenie svojho Christmas predaja, ktorý prináša na stôl niekoľko zaujímavých ponúk pre populárne nástroje spoločnosti Microsoft ako Office alebo operačný systém Windows 10. Ak ste čakali, až ceny klesnú, tak zostaňte naladení!

Christmas : NAJVÄČŠIE ponuky roka s Keysworlds ! Pre tých z vás, ktorí dávajú prednosť priamej návšteve propagačnej stránky, môžete tak urobiťtu !

Christmas : 35% ZĽAVOVÝ KÓD pre Windows 10, Office 2016 a ešte oveľa viac!

Keysworlds rozšíril svoje predĺžil zlavy z akcie Čierny piatok na celýChristmas: Ak chcete získať navyše 35 % zľavu na produkty spoločnosti Microsoft, jednoducho použite propagačný kód „ Emkeys35 “ v čase nákupu:

Prečo zvoliť Keysworlds ?

Keysworlds je vynikajúci internetový obchod, ktorý sa špecializuje na predaj licenčných kľúčov pre populárny softvérspoločnosti Microsoft, ako napríklad Windows 10 Pro / Home, Office 2016/2019 a ďalšie!

Na Keysworlds môžete očakávať najlepšie služby! Krátko po objednávke dostanete e-mail s kódom produktu bez toho, aby ste museli čakať niekoľko dní - zaistíte tak najrýchlejšie doručenie! Spoločnosť Keysworlds ďalej zaručuje, že všetky licencie sú platné a ponúkajú aj jednoročnú záruku na služby, ktorá vás chráni pred dodatočnými nákladmi na výmenu a údržbu produktov.

Ak potrebujete viac informácií, kedykoľvek ich môžete kontaktovať na nasledujúcej e-mailovej adrese: service@keysworlds.com - radi vám pomôžu!

Dostupné spôsoby platby
Okrem kreditných a debetných kariet je služba PayPal k dispozícii aj na serveri Keysworlds a zvyčajne je najvhodnejším spôsobom platby pre bezpečnejšie online nákupy, čo vám poskytuje flexibilitu pri uspokojovaní vašich potrieb.

ŠPECIÁLNA POZNÁMKA:
Nezabudnite, že si najprv musíte stiahnuť a nainštalovať požadovaný softvér do svojho počítača (prostredníctvom oficiálnej webovej stránky spoločnosti Microsoft) a až potom ho aktivovať pomocou licenčných kľúčov, ktoré dostanete od spoločnosti Keysworlds .

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.